- 3 Nisan 2010
- 1.220
- 3
sağol canım seninkilerde çok hoşmuş bu tektaşımı almasaydım seninkine benzer aluıyordum bende ayrı takmayı istiyorum bu tarzlar daha güzel oluyor
düğünde takılan bir bilezikle alırsın canım tektaşında güzel ama boşver.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canım seninkilerde çok hoşmuş bu tektaşımı almasaydım seninkine benzer aluıyordum bende ayrı takmayı istiyorum bu tarzlar daha güzel oluyor
düğünde takılan bir bilezikle alırsın canım tektaşında güzel ama boşver.
hala kendi başına hareket etme fikrine alışamadım düğünden sonrada alırım dimi :dance::dance:
alırsın tabiki bir bileziğinle takas edersin. zaten sana tavsiyem takılan çeyrekleri sakın satma. hatta mümkünse hiçbir altınını satma. bileziklerini götür kuyumcuya eğer altın takmayı sevmiyosan ki zaten normal bilezikler takılmıyo bileklik varsa takarsın bilezikleride kalın tek bir bilezik yaptır tak koluna yada sakla. çeyrekleri asla satma ama değiştirmede ilerde çok lazım olabilir.
cankiz yüzüğün çok güzel kenarları kesmelimi taşmı yoksa birde el işimi
evet bizde hiç satmama fikrindeydik ama çeyrekleri satarız bilezikler durur diyorduk işte birbilene danışmak çok önemli çok sağol canım teşekkür ederim
http://a.imageshack.us/img163/4765/fotoraf0371.jpg
bende düün tektaşımı aldım umarım beğenirsiniz almayı planladığımız nişan yüzklerimizide koyuyorum bayrama söz 2 hafta sonrada nişanımız var allah kısmet ederse
rabbm ağız tadıyla taktırmayı nasip etsin inşallah...bende alyansımı değiştirmeyi düşünüyourm sennkiler çok güzel canm tam benlik fiyatı n kadar?
Buda bizim alyansımız çok severek takıyorum. darısı sol ele geçirmeye. :Saruboceq:
yok canım 9 ay var daha malesef.
olsun serüvenini biliyorum çoğu gitmiş azı kalmış mayısda olacak o zaman,bizimda 2 haftaya yüzükler takılacak daha belki hatırlamışsındır uzun zamandır girmiyordum kkya tekrar sahneler geri döndüm
evet canım tanıyorum ve biliyorum beklerim topiğime evlilik üzerine gene sohbet ediyoruz opuyorumnanaktan
tamam canım uzaktan takipçinin topiğinin damklarım birazdan
tamam geldin fakat kaçtın hemen kaydirigubbakcemile3