zevklerimiz tutuyormuş...benim eşiminkide ortası taşsız olanı...a.s.resmi yoktu ama medinella sayesinde artık var.....benimkide aynısı...2 önce evlendiğimde çok beğenerek almıştım..halada çok severek takıyorum....eşiminkide ortası taşsız olanı......
benim eller bombos
-------------------------------------------
bende istiodum yıldönümümüz için adam alacaktı tam ama malesef ki bizim memlekette yokmuş koçak gold... sinir oldum....internettende sipariş vermek istemiyorum.. bak gene moralim bozuldu yaaa şimdi... bakalım görücez 2gün kaldı zaten...
ama bizim alyanslarımız düz gibi ama diil gibi enteresan bişe ama çok hoş.. 3 kere değişti bu alyaslar ama olsun...
ALYANSIMIZ BU ÇOK BEĞENEREK ALMIŞTIK.
BİZİMKİSİ BİRAZ DAHA KALIN O RESİMDEN BULAMADIM.
BUNU EŞİM DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ ALMIŞTI.
ÇOK SIK KULLANIYORUM. ÇOK TA RAHAT EDİYORUM.
BU DA GERÇEK PIRLANTA, HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİĞİNDE HEDİYE ALMIŞTI.
ÇOK FAZLA KULLANMADIM, FAKAT ALYANSLA YA DA ALYANSSIZ ÇOK ZARİF DURUYOR.
BU ARADA BEN YÜZÜK, ÖZELLİKLE ALYANS MERAKLISIYIM :))
senace canım ya bişey sorcam gönderdiğin fotograflardan ikincisini bende görüp çok begenmiştim ondan alacaktık ama kuyumcu bize dediki çok kullanışlı bir yüzük değil her yerinde taş olduğu için elini kazayla çarpsan bi darbe gelse taşları düşebilir uğraşırsınız dedi sende kullanışlı diyorsun bilmiyorum ben beyaz altınını beğenmiştim onun bilmem kullanışlıysa alsammı bende acabaCADIARZU
CANIM 1 YILDIR KULLANIYORUM. BEN ÇOK MEMNUNUM.
HERGÜN KULLANIYORUM. DAHA BiR TAŞI DÜŞMEDİ ( Umarım düşmez )
PARMAKLARIDA GÜZEL GÖSTERİYOR.
BENCE HEM KULLANIŞLI HEM ALIMLI.
DÜŞER DİYE KORKUYORSAN BU MODEL DAHA DAYANIKLI GÖZÜKÜYOR.
MARKASI GOLDAŞ FİYATI 200 - 250 YTL CİVARI.
SEVGİLER...
:asigim:
nisanda tr den almistik alyanslarimizi cok kalindi ben pek alisamamistim. bunu da esim sevgililer gununde aldi. artik bunu kullaniyorum yaninada 4 bucuk yil once aldigi ilk hediyesi tek tasimi takiyorum. Şeniz
söz bileziğim bu......
alyansımda bu......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?