Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
demiştim ya... almış taa istanbuldan getirtmiş benim sevgilim TWCE LOVE ımı... :sm_cool:... canım kocişim seni seviyorum.. ŞenizŞeniz
benimkinin durumu okadar musait degilde hehehe oda bana gidip tas alacak eminim.
kız bu bilezik herşeye takılır bluzlara filan ben sevmiyom böyle takılar şeyleriii ama yinede güzel güle güle kullan
buda benim alyansım....aslında 3.ü alyansım....yeni evlendiğimde alyansım başkaydı....parmagımı sıkmaya başlayınca çıkardım ..yerine başka bi tane aldım..ondanda sıkıldım bir süre sonra ...en sonunda bunu aldım ...ama bundan çok memnunum...çok beğenerek kullanıyorum.........
bu modeli bende beğenmiştim ama eşim almadı:asigim:
Ama beğendiğin modelde o kuyumcuda vararkadasim bu modeli nerden bulabilir??? ben bayildim cok anlamli ve harika birsey. eger dukkan ismi verirsen cok sevinirim, olmadi ozel yollayabilirsen super olur.
Arkadaşlar bu taşlı alyansların taşlarından dolayı sorun çıkmıyor mu sonra?Biz de taşlı alyans almayı düşünüyoruz ama ben taşları düşerse diye tereddütte kaldım
:sm_confused::sm_confused::sm_confused: