- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Canım benim tşk ederim birtanemopuyorumnanaktan
Böyle taşlı,maşlı bol işlemeli alyansları sevmediğim için bu şekilde sade bir tercih oldu..Hem eşim hemde benim ikimizin alyansıda aynı canım benim.
Ki eşim altın sevmemesine rağmen,evlendiğimiz günden beri ne benim ,nede onun parmağından hiç çıkmamıştır.:1hug:
çok teşekkürler canım,amin işallah,darısı tüm isteyenlerin başınaŞenizaso yaktın yıne ortalıgıçok guzeller güzel gunlerde tak inşallah..
adıvar umarım ömür boyu çıkmaz parmağındanopuyorumnanaktanayrıca frencinde güzelmiş:jeyyar:Sizlerin alyansı kadar yeni olmasada,alyansımı çok ama çok seviyorum.
Çünkü o günlerim aklıma geliyor ve çok severek takıyorum alyansımı..
Eski yeni farketmiyor bana göre aslında,öenmli olan bu alyansı takıp hep o eski günleri anımsamak..
İşte benim 6 yıllık parmağımdan hiç ama hiç çıkarmadığım alyansımzemuszemus
melisim çok güzel tepsin çok şık olmuş
4 Günlük Yüzüğünün Modeli de güzelmiş canım Allah Mutluluğunuzu bozmasın Nice 4lü rakamlara
4 gün
4 ay
4 yıl
44 yıl Falan
çok tatlısın.amin inşallah :1hug:
buda benim beğendiğim Model
çok şıkmış.biran önce mutlulukla huzurla takarsın inşallah :1hug:
ahh ahh daha bize çok varyaa.a.a 7 sene var daha çok imreniyorum valla Allah herkezi evinde mutlu etsin
Amiinnn rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin :)kaydirigubbakcemile5:1hug:a.s.:kedi:
Hayırlısı olsun canım en azından 7 sene sonrasına bi eşin var ALlahın izniyle.
Hayırlısı olsun canım en azından 7 sene sonrasına bi eşin var ALlahın izniyle.[/QUOTE]
Amiinnn rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin :)kaydirigubbakcemile5:1hug:a.s.:kedi:
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
CİNGAANE çok hoş modelmiş yawww
Dimi Canım ama neyleyim takack adam olmadıktan sonra delikafadulden
olur kuzucum dert etme oda olur alyansı seçmek önemli olan
uuuu :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?