Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beğenmene sevindim
cinganemmm oda olucak inş. sabredicez bakalım
amin Canım Darısı İkimize Hangi Foruma girsem tek bekarı benim :umursamaz:
Aminnnnnnnn yaLnız değilsin hayattuuum bende vaRım sıramızı bekleyeceğiz önce abimi everecekLer sonra ben :bbo::jeyyar:
Ebru Canım Gerçekten güzel Modelmiş güle güle Kullan Beğendiimm
Çok teşekkür ederim canımm daha iyilerii sizin olsunn
Kızlar bende 10 Ekimde nişanlanıyorum.Bu yüzükleri yaptırmayı düşünüyorum sizce nasıl?Erkek taşlı olanın taşsızından olacak burdakının seklı bıraz degısık kaydirigubbakcemile5
cnmm güzel olmaya çok güzel amaaa bu taş olayı benim kafama takılıyor düşer diye hiç rahat kullanamam ben ,ama acaipte şık duruyor..benimde bayramdan sonra olcak inş... bu aralar sıkı şekilde alyans tektaş bakıyorum ama karar veremiyorum:sinifsinif:
Canım sende bendensın ben tek tasımı altı tırnak yüksekce bıde yıne kenarları taşlı düşünüyorum.Varsın düşsün ben taktırırım.Parmagımda parıl parıl dursunda :):) Bu arada tebrik ederim aynı döneme denk gelıyor nişanlarımız kaydirigubbakcemile5
Kızlar bende 10 Ekimde nişanlanıyorum.Bu yüzükleri yaptırmayı düşünüyorum sizce nasıl?Erkek taşlı olanın taşsızından olacak burdakının seklı bıraz degısık kaydirigubbakcemile5