canım alyanslasınızda çok güzel ama tepsine bayıldım resmen satın mı aldınız çok hoşuma gittia.s.
öffffffff acayip güzel :1shok:
güle güle kullan canim :1hug:
evet canım satın aldım ama burada yani Kayseride bir şekerlemeciye sipariş veriyorsun onlar yapıp hazırlıyorlar. gümüş renginde altın renginde ya da istediğin herhangi bir renkte dizayn edebiliyorlar. :teytey:
Anladım canım sağol a.s. bende burdaki şekerlemecileri bi araştırayım belkide bizim buralardada yapan vardır
Sağol canım ben bi bakıyım olmazsa seninle irtibata geçerim a.s.vardır büyük ihtimalle yapan yerler.eğer bulamazsan ben senin için tepsinin detaylı resimlerini çekerim.bakarak ve kendi düşüncelerini de ekleyerek çok daha güzelini yapabilirsin. a.s. çünkü bu tepsiyi yapmak öyle zor değil.gerekli olan malzemelerinde bulunması kolay.
♥gözyaşı♥;3815438 .!.:
Bunlarda bizim alyanslarımız. Çok gidip geldiler ama sonunda istediğimiz gibi oldular..
amin inşallah çok teşekkür ederim.Allah Tüm bekarlara nasip etsin :)Müebbetsevdamm çok beğendimm yüzükleriniizi hele söz tepsinizz hepsii çok hoşşş sağlik mutluluk içinde olun bir ömür bebişlerinizle inşallaahh
ya cnm çok güzel alyanlarınızda şu taşlı olanların sonradan taşları düşmezmi acaba..bende karar veremiorum taşlı olanları çok begeniyorum ama nebilimm taşı düşer diede kullanmaya kıyamam heralde:)
kızlar taşlı alyans hakkında konuştuğunuzu duydum benim de alyansımın ön kısmında toplam 10 tane taş var birkaç tanesi düştü ve diğerleri sanki üstten kırıldı gibi oldu.Bilginize bayanlar 2 ay sonra başladı bu sorum yaptırıcam fırsat bulunca
buda beni alyansım ama evde takmıyorum
]
bişii sorucam bu alyans benimde hoşuma gidiyo ama kuyumcuda taktım parmağıma hiç rahat edemedim..
sence rahatmı kullanışlımı?
bizde atasaydan sparis ettirmiştik alyanslarımızı :asigim:
alyansın fiyatı 600ytl, 7gr agırlıgında beyaz altından yuzugun orta tarafında parmagımı cevreleyecek sekılde tasları var saymadım ama bi 60kusurdur sanırım belkide daha fazla..
neyse en kısa zamanda foto koyacammm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?