- 6 Ekim 2007
- 4.493
- 6
- 36
birde bu...
canim bu yüzükler hep ayni marka, yani resmin üstünde hep ayni sembol var
bunun sitesi filan varmi bi baksam ? :1rolleyes:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
birde bu...
bu nasıl ama biz de değiştiricez ve eski model kaldı artık favori yüzüklerim bunlar...ama daha bir öncelikli...
Arkadaşlar bayramdan sonra nişanım var alyansımızı daha bugün aldık ben çok beğendim sizce nasıl ?
Arkadaşlar bayramdan sonra nişanım var alyansımızı daha bugün aldık ben çok beğendim sizce nasıl ?
canım çok şıkmış , Allah ağız tadı ile bir ömür mutlulukla takmayı nasip etsin, darısı da bizlereeeesositososito
bu söz tepsimizle beraber.
buda alyanslarımız sadece nişanlımın ki burada ki gibi değil.benimkinde taş olan yerlerinde onunkinde de biraz parlaklık var yine dalgalı...ikimizde çok severek kullanıyoruz.
benim begendiklerimin nerdeyse aynisiymis canim
cok hoslar bencedeeeeeee :ecrin_bebek:
nasil kullanislimi ? :1shok:
bu söz tepsimizle beraber.
buda alyanslarımız sadece nişanlımın ki burada ki gibi değil.benimkinde taş olan yerlerinde onunkinde de biraz parlaklık var yine dalgalı...ikimizde çok severek kullanıyoruz.
♥gözyaşı♥;3815438 .!.:
Bunlarda bizim alyanslarımız. Çok gidip geldiler ama sonunda istediğimiz gibi oldular..
benim begendiklerimin nerdeyse aynisiymis canim
cok hoslar bencedeeeeeee :ecrin_bebek:
nasil kullanislimi ? :1shok: