Kendi Alyanslarımızın Fotoğraflarını Koyalım

Evet bende gidip denedim ama kuyumcunun dışında göründüğü gibi albenili durmuyo parmakta hiç parlamıyor sevemedim.

Sonradan da internette yine güzel gözüken bunlara sardım :-) Ama deneyince nasıl olur bilmiyorum.

E3ENL9.jpg
E3ENL9.jpg
Bunlar daha hoş dürüyor ona göre.. Ama bence nazar alyansları da harika
Hiç eskimeyen bi model :-)

Beyaz altın alyanslar nasıl kızlar? Kullanışlı oluyor mu?
Benim pırlantam beyaz altın.. ama altından sarıları çıkmaya başladı kıllandıkça.. çünkü normal altını Boyayarak beyaz yapıyorlar..Alyans sürekli parmağımızda olan bişey.. Oda öyle olur diye tahmin ediyorum.. Bence sarı daha hoş alyansta .. Beyaz altın Alyans sanki kendi arasında söz takan liselilerin gümüş yüzüklerini anımsatmıyor bana :-) yine de karar sizin

Benim pırlantam beyaz altın.. ama altından sarıları çıkmaya başladı kıllandıkça.. çünkü normal altını Boyayarak beyaz yapıyorlar..Alyans sürekli parmağımızda olan bişey.. Oda öyle olur diye tahmin ediyorum.. Bence sarı daha hoş alyansta .. Beyaz altın Alyans sanki kendi arasında söz takan liselilerin gümüş yüzüklerini anımsatmıyor bana :-) yine de karar sizin
O zaman altın olanını almak daha iyiymiş, çünkü benim de var gümüş tektaş yüzüğüm 2.yılımızda takmıştık kendi aramızda:KK54:tektaş ve alyans olanları daha güzel ikisi bir olanları da öyle

O zaman altın olanını almak daha iyiymiş, çünkü benim de var gümüş tektaş yüzüğüm 2.yılımızda takmıştık kendi aramızda:KK54:tektaş ve alyans olanları daha güzel ikisi bir olanları da öyle
Evet canım :-) 20-30-40-50. Yıllarınızdada alırsınız bişeyler canım :-) 1 yüzük alınmıyor bir ömür ;-)

Tesekkur ederim amin hepimizi insallah:) benim de parmaklarim biraz kalin cirkin duruyomus gibime geliyo:))

X