Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gülmek yerine saygı duysanız daha insani olur...İnsanlarla seçimleri yüzünden dalga geçen ben değilim o yüzden burda eğitim düzeyi tartışılacak da ben olmuyorum dolayısıyla...Ama çok merak ettiysen söyliyim eğitim fakültesi mezunuyum...Öğretmenim..Klavye başına geçip herkesin taktığı takıştırdığına komik bir şey gibi güldüğünüze göre eğitim adına sizde pek bişey yok demektir...
Kızlar birşey merak ettim. Kullanan veya bilen varsa fikir verebili mi ? İnternette gordum ilk ama aldigimiz kuyumcuda bundan yoktu mecbur baska aldik ama aklim hep bunda şu an. Aldiktan snra baska kuyumcuda gordum gitmedigime cok pisman oldum oraya. Sizce bu simli gibi olan alyanslar kullanisli mi ?
Kumlu alyans deniliyor sanırım bunlara. Taşsız ama simli. Resmini atiyorum. Sağdaki bayan icin olandan bahsediyorum. Lutfen fikir veren olursa sevinirim. Nisanlim da parmakta guzell durmuyo bence birnde gormustum dedi ama aklim bunda hem durusu hemde kullanisi nasil acaba ?
İste bahsettigim alyans. Sagdaki;
Eki Görüntüle 1784013
Elde nasil durur acaba .s soldaki erkek icin olan ama o da cok sade ben simliyi begendim ama kullanisi ve durusu hakkinda fikir almak istemedim kullanan varsa.sYani kullanışlılık bakimindam belki cizilmeyi yıpranmayı az belli eder ama bana sol taraftaki daha şık geldi.tabi goreceli birsey bu.
HaklısınızBenim alyansim ona benzemedigi icin birsey diyemeyecegim.parmakta gormek lazim o yüzden bir kuyumcuda deneyebilirsiniz
Bende bu model istiyordum denedim hiç hoş durmadı parmakta.. Böyle güzel duruyor ama parmakta hoş değil hiç :)Kızlar birşey merak ettim. Kullanan veya bilen varsa fikir verebili mi ? İnternette gordum ilk ama aldigimiz kuyumcuda bundan yoktu mecbur baska aldik ama aklim hep bunda şu an. Aldiktan snra baska kuyumcuda gordum gitmedigime cok pisman oldum oraya. Sizce bu simli gibi olan alyanslar kullanisli mi ? Kumlu alyans deniliyor sanırım bunlara. Taşsız ama simli. Resmini atiyorum. Sağdaki bayan icin olandan bahsediyorum. Lutfen fikir veren olursa sevinirim. Nisanlim da parmakta guzell durmuyo bence birnde gormustum dedi ama aklim bunda hem durusu hemde kullanisi nasil acaba ?
Eki Görüntüle 1784013
Kızlar birşey merak ettim. Kullanan veya bilen varsa fikir verebili mi ? İnternette gordum ilk ama aldigimiz kuyumcuda bundan yoktu mecbur baska aldik ama aklim hep bunda şu an. Aldiktan snra baska kuyumcuda gordum gitmedigime cok pisman oldum oraya. Sizce bu simli gibi olan alyanslar kullanisli mi ? Kumlu alyans deniliyor sanırım bunlara. Taşsız ama simli. Resmini atiyorum. Sağdaki bayan icin olandan bahsediyorum. Lutfen fikir veren olursa sevinirim. Nisanlim da parmakta guzell durmuyo bence birnde gormustum dedi ama aklim bunda hem durusu hemde kullanisi nasil acaba ?
Eki Görüntüle 1784013
Bende bu model istiyordum denedim hiç hoş durmadı parmakta.. Böyle güzel duruyor ama parmakta hoş değil hiç :)
Ben hoşlanmıyorum işteEki Görüntüle 1868690 ben çok memnunum ama fotoğraftakiyle aynı değil bu. Benzeri
Teşekkür ederimBen hoşlanmıyorum işte
Ama sana yakışmış
Yakışmış Kullanışlı mı ?Eki Görüntüle 1868690 ben çok memnunum ama fotoğraftakiyle aynı değil bu. Benzeri
Evet bende gidip denedim ama kuyumcunun dışında göründüğü gibi albenili durmuyo parmakta hiç parlamıyor sevemedim.Bende bu model istiyordum denedim hiç hoş durmadı parmakta.. Böyle güzel duruyor ama parmakta hoş değil hiç :)
Evet ben çok memnunum yalnız her yerde bulunmuyor yani ben baya gezdim kumlu, simli alyans diyorum ama bundan çok farklı modeller var o yüzden hoşuna gitmemiş olabilir canım. Ben çok memnunum 4 aydır kullanıyorum bir sorunum yok. Altta attığın model de güzel ama denemek lazım bende böyle netten beğendim beğendim mağazalarına gittim o kadar farklı oluyor ki. Atasaydan beğendim bir tane çok ağır çok güzeldi gittim denedim teneke gibiydi resmenYakışmış Kullanışlı mı ?
Bundan alma sakınKızlar birşey merak ettim. Kullanan veya bilen varsa fikir verebili mi ? İnternette gordum ilk ama aldigimiz kuyumcuda bundan yoktu mecbur baska aldik ama aklim hep bunda şu an. Aldiktan snra baska kuyumcuda gordum gitmedigime cok pisman oldum oraya. Sizce bu simli gibi olan alyanslar kullanisli mi ? Kumlu alyans deniliyor sanırım bunlara. Taşsız ama simli. Resmini atiyorum. Sağdaki bayan icin olandan bahsediyorum. Lutfen fikir veren olursa sevinirim. Nisanlim da parmakta guzell durmuyo bence birnde gormustum dedi ama aklim bunda hem durusu hemde kullanisi nasil acaba ?
Eki Görüntüle 1784013
AynenBundan alma sakın
Alyanslarin hepsi teneke gibi ztn. Bende en sonki attigimi altinbastan begendim ama sehrimde magazasi yok. Ozel yaptirirsam da gelince begenmezsem yüzüğü deneme imkani yok.Evet ben çok memnunum yalnız her yerde bulunmuyor yani ben baya gezdim kumlu, simli alyans diyorum ama bundan çok farklı modeller var o yüzden hoşuna gitmemiş olabilir canım. Ben çok memnunum 4 aydır kullanıyorum bir sorunum yok. Altta attığın model de güzel ama denemek lazım bende böyle netten beğendim beğendim mağazalarına gittim o kadar farklı oluyor ki. Atasaydan beğendim bir tane çok ağır çok güzeldi gittim denedim teneke gibiydi resmen