Kendi Alyanslarımızın Fotoğraflarını Koyalım

alyansımı da ekliyorum belki tektaş ve beştaş ile nasıl kullanacağım hakkında fikir verebilir.yorumlarsanız sevinirim.

Alyansini sol elinde kullan tek tas ve bestasi sag elinde kombinle ben oyle yapiyorum cunku bestaşta aslinda alyanstir ve burada bazi bayanlarda goruyorum alyansinin önüne bestas takiyor hic hos durmuyor hem kaba hemde iki alyans bir parmakta tuhaf oluyor...

FotorCreated10.jpg

alyansımı da ekliyorum belki tektaş ve beştaş ile nasıl kullanacağım hakkında fikir verebilir.yorumlarsanız sevinirim.
Hepsini birden takmak zorunda mısın :) Bana en anlamlı olan alyans geliyor, çünkü içinde sevdiğimin ismi yazılı. Tek taşımı bazı zamanlar alyans ile birlikte takıyorum. Tabi ben yüzüğe alışkın olmadığımdan dolayı bu şekilde. Bence sende alyansın ile tek taşını birlikte, beş taşını da diğer eline takabilirsin. Her şey gönlünce olsun, o yüzük o parmaktan hiç çıkmasın inşallah :)

Hepsini birden takmak zorunda mısın :) Bana en anlamlı olan alyans geliyor, çünkü içinde sevdiğimin ismi yazılı. Tek taşımı bazı zamanlar alyans ile birlikte takıyorum. Tabi ben yüzüğe alışkın olmadığımdan dolayı bu şekilde. Bence sende alyansın ile tek taşını birlikte, beş taşını da diğer eline takabilirsin. Her şey gönlünce olsun, o yüzük o parmaktan hiç çıkmasın inşallah :)

Amin.İnşallah hiçbirimizin yüzükleri çıkmasın.Yuvalar kolay kurulmuyor..

Kızlar benim evlilik alyansımda bu. Girdiğimiz ilk kuyumcudan 10 dk içinde aldık ve çıktık. Daha fazla baksaydım eminim kafam karışırdı bunu dener denemez çok beğendim ve kararımı verdim. Çok uygun fiyata aldık çift alyans şeklinde. Klasik alyans hayranı biri olarak bunu çok kibar sade şık buldum umarım taşlarından sıkıntı yaşamam. Markası merrily. Allah bozdurtmasın :))

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    67,5 KB · Görüntüleme: 1.063
  • image.jpeg
    image.jpeg
    23 KB · Görüntüleme: 956
Kızlar benim evlilik alyansımda bu. Girdiğimiz ilk kuyumcudan 10 dk içinde aldık ve çıktık. Daha fazla baksaydım eminim kafam karışırdı bunu dener denemez çok beğendim ve kararımı verdim. Çok uygun fiyata aldık çift alyans şeklinde. Klasik alyans hayranı biri olarak bunu çok kibar sade şık buldum umarım taşlarından sıkıntı yaşamam. Markası merrily. Allah bozdurtmasın :))
Aminn canım. Bizde Merrily'den aldık.
Çok çok beğendik :KK200:
Seninki de çok güzelmiş güzel günlerde kullan

Nişanda alınan alyansım ve tektaşım. Çok begenerek aldim. :KK60:

IMG_20151210_153512-1.jpg

18 Temmuz da nişanlandık. Yüzüklerimiz sade olsun istedim ben. Nişanlım da isimleri üzerine yazdıralım o zaman dedi. Bende kabul ettim. Çok şık oldu. Yani bence. :-) Ben tektaş istemedim. Pek sevmiyorum ben. Bence ikimizin ortak bir yüzüğü olması kafi. :KK66:

Eklentiler

• 20150715_140927.jpg
    20150715_140927.jpg
    41,1 KB · Görüntüleme: 1.041
X