Hamur İşleri Kenarı Kaşar Dolgulu Pizza(Resimli)

yok tatlcm pişmiş değil o sos kenarlarına sürülmüş ya onu sandın herhalde yumurta sürmüyorum üstüne.ben soğuk fırına atıorm pizzayı kurumasın hemen diye hakikaten de ii oldu mantarlar ve kaşarlar kurumadı hepsi bir pişti yani.yaparsan fotolarını beklerim bitnm.şimdiden ellerine sağlık..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ellerine sağlık canım muhteşem görünüyo....

valla şuanda çok açım bana bir dilim yetmez..

o yüzden ben tepsiyi aldım teşekkürler canım....:))

çok teşekkürler cnm bugün akşam nasipse çok daha muhteşem birşey ekleyeceğim.takipte ol gerçekten çok sevdiğim bir lezzet paylaşacağm..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Nefiss gözüküyor ellerinize sağlık...cokacimcoook

[çok teşekkür cnm benm..opuyorumnanaktan

ellerine sağlık kesinlikle bende pizzada kaşar dolguyu çok severim.çok ii fikir evet fikir başka yerden ama deneyip kendinde uygulamşsın ve sonuç olumlu bravo

super ya ellerine kollarina saglik.oruclu iken cok dolanmamam lazim yemek bolumunde
tehlikeli olabilir haha

çok güzel görünüyor eline sağlık..
büyük fırın tepsisi mi kullandın pınarcım...

Yine döktürmüşsün pınar ellerine sağlık yapımıda oldukça basştmiş ilk fırsatta bende deneyeyim alkisalkisalkis

Yine döktürmüşsün pınar ellerine sağlık yapımıda oldukça basştmiş ilk fırsatta bende deneyeyim alkisalkisalkis

inşallah denediğinde memnun kalırsın eylülüm...güzel yorumuna layık gördüğün için teşekkürler ediyorum..opuyorumnanaktan

Çok sık yaparım pizzayı ve gerçekten ev yapımı gibisi yok...
Kenarı kaşar dolgulu pizza ünlü bir markanın var merak ediyordum...
Ama kendim yapıcam, ellerine sağlık. Tarif için teşekkürler canım...

İstiyorum Onu sempatiksalakcinni
senin olsun canommm.. a.s.

evet ben bu pizzayı ilk o dediğin markada gördüğümde denemiştim..cidden hoş oluyor tavsiye ederim denemeni..teşekkürler yorumun içinde.. opuyorumnanaktan

bu ne guzellikkkkkkk bayildima.s.

opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…