- 30 Temmuz 2015
- 2.050
- 2.583
- 83
- Konu Sahibi magic angel
-
Bağışıklık sistemini güçlendirin, ağız yaraları için dut şurubu öneririm. Kırmızı mor meyve sebze ama mevsim meyvesi sebzesi olacak. Kışın ortasında kırmızı diye karpuz yedirmeyeceksin, Nar veya kırmızı havuç, kırmızı pancar ... Yedireceksin.... Kelle paça mutlaka içmeli, yapmasını öğrenin. Ya da güvenilir bir yerden alın. Çoook geçmiş olsun, kemoterapide hasta kilo da verir, bunu engellemeye çalışın , sık sık besleyici şeyler yedirin. Doğal katkısıZ bal bulabilirseniz iyi olur.Babam yarın 2. kürü almaya başlayacak. 21 gün önce 3 gün arka arkaya serum şeklinde verdiler.bu süreçte ağızda yaralar oluştu. ama çok şükür 1 haftada hafifledi. yorgunluk ve halsizlik yaşadı. yaklaşık 15 gün sonra saçları dökülmeye başladı. 2. kür nasıl olacak bilmiyorum.onunla ilgili araştırma içerisindeyim. yaşayan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa memnun olurum
Bal ve pekmez gibi gıdalar sağlıklı insan için çok faydalı ama kanser hastalarında son araştırmalar gösterdi ki kanserin yayılmasına sebep oluyor çünkü kanser hastalarında her tür şeker yayılmaya sebep oluyor. Tıp devamlı bilgileri güncelliyor, hep araştırın.Bağışıklık sistemini güçlendirin, ağız yaraları için dut şurubu öneririm. Kırmızı mor meyve sebze ama mevsim meyvesi sebzesi olacak. Kışın ortasında kırmızı diye karpuz yedirmeyeceksin, Nar veya kırmızı havuç, kırmızı pancar ... Yedireceksin.... Kelle paça mutlaka içmeli, yapmasını öğrenin. Ya da güvenilir bir yerden alın. Çoook geçmiş olsun, kemoterapide hasta kilo da verir, bunu engellemeye çalışın , sık sık besleyici şeyler yedirin. Doğal katkısıZ bal bulabilirseniz iyi olur.
öncelikle geçmiş olsun sevindim atlatmanızaOncelikle çok geçmiş olsun bende iki sene önce meme kanseri olmuştum kemoterapi ve Radyo terapi aldim zor bi süreç neyemili konusunda ise bence doktoruna konuşun çünki bana nar greyfurt ısırgan yasaktı ve hala yasak gerçi ben 36 yasindaydim yani hala adet görüyordum ve hala ilaç kullanıyorum menepoz için ısırgan da adet söktürücü özelliği olduğu için yasak nar ve greyfurt da ilaçla itkilesim yapıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?