• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kemikleri güçlensinmiş..

Jameya

Guru
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
14.272
13.932
298
bu akşam kv geldi bize,kızımı özlemiş :):)
Haydi bakalım dedim..
yemek yerken başladı yine..
“Annem su veriyormusun” diye sormaya,taa çorbalara pirinç lapasına kadar getirdi konuyu. Bana tarif verdi,”pirinç lapası yapmalısın,ben öyle yaptım maşallahları var. (Onun baktığı torunları obez,biri 19 yaşında 200 kilo,biri 13 yaşında 75 kilo) Meyve suyu vermelisin,ben 40 ında başladım” Diye söylenmeye. Çok şükür sütüm yetiyor gayet sağlıklı da bebeğim 6 aya kadar ek gıdaya gerek yok dedim,ama dur durak bilmiyor kadın..
hala kızımla konuşurken “ben çorba verirdim ama annen biraz şey hahahaha” diye devam etti. Sinirlerimi bozmicam diyip oralı olmadım. Emzirmeme taktı bu sefer,annem acıkmıştır ellerini ağzına sokuyor diye tutturdu bu sefer.
Acıkmadı dedikçe hala ısrarla sütün yeter mı bilmiyorum ki demeye. Eşim buzluğun kapağını açıp sütleri gösterdi,hala” ayy günah yaa ne yapacaksınız o sütleri”demeye başladı.
Yarım saatte bir acıkmıştır diyip duruyor halbuki bebeğim 2 saatte emmeye başladı,bunu söyleyince de öyle şey mı olur büyüdükçe daha çok emer diye. Doyduğuna emin misin diye zırt pırt sorup duruyor.
Bu kadar kıt beyinli bir kv var.
Anne sütü bebeğin gelişimi için yeterli değilmiş bebe bisküvisi,pirinç lapası vermeliymişim. Hayır aptal bir insan olsam biyük diye bunu dinlicem çocuğun midesini mahfedicem. Kendi çocuklarını istediğingibi büyüttün,gördük büyüttüğün çocukları şimdi de sen benim büyüteceğim çocuğu gör dedim sustu en sonunda.
Herşeye karışmasa olmaz çünkü. Herşeyi hanımefendi biliyor.

Haydi bakalım dedim..
“Annem su veriyormusun” diye sormaya,taa çorbalara pirinç lapasına kadar getirdi konuyu. Bana tarif verdi,”pirinç lapası yapmalısın,ben öyle yaptım maşallahları var. (Onun baktığı torunları obez,biri 19 yaşında 200 kilo,biri 13 yaşında 75 kilo) Meyve suyu vermelisin,ben 40 ında başladım” Diye söylenmeye. Çok şükür sütüm yetiyor gayet sağlıklı da bebeğim 6 aya kadar ek gıdaya gerek yok dedim,ama dur durak bilmiyor kadın..
hala kızımla konuşurken “ben çorba verirdim ama annen biraz şey hahahaha” diye devam etti. Sinirlerimi bozmicam diyip oralı olmadım. Emzirmeme taktı bu sefer,annem acıkmıştır ellerini ağzına sokuyor diye tutturdu bu sefer.
Acıkmadı dedikçe hala ısrarla sütün yeter mı bilmiyorum ki demeye. Eşim buzluğun kapağını açıp sütleri gösterdi,hala” ayy günah yaa ne yapacaksınız o sütleri”demeye başladı.
Yarım saatte bir acıkmıştır diyip duruyor halbuki bebeğim 2 saatte emmeye başladı,bunu söyleyince de öyle şey mı olur büyüdükçe daha çok emer diye. Doyduğuna emin misin diye zırt pırt sorup duruyor.
Anne sütü bebeğin gelişimi için yeterli değilmiş bebe bisküvisi,pirinç lapası vermeliymişim. Hayır aptal bir insan olsam biyük diye bunu dinlicem çocuğun midesini mahfedicem. Kendi çocuklarını istediğingibi büyüttün,gördük büyüttüğün çocukları şimdi de sen benim büyüteceğim çocuğu gör dedim sustu en sonunda.
Kötü niyetle demiyor ki. Dinle ama yapma.

O zaman en güzel cevap he he deyin geçin. Yazık sinir dayanmaz buna. Kendinizi yipratmayin gerçekten.
Yok ya yıpratmıyorum dalga geçiyorum artık onunla. Boş boş konuşmasına sinir oluyorum sadece.
Bebeği yıkarken iki kez yıkamalıymışız ölüler 1 kez yıkanırmış,yaşayanlar 2 kez miş :deli:
Bu inciyi de şimdi patlattı :nazar:

Yok ya yıpratmıyorum dalga geçiyorum artık onunla. Boş boş konuşmasına sinir oluyorum sadece.
Bebeği yıkarken iki kez yıkamalıymışız ölüler 1 kez yıkanırmış,yaşayanlar 2 kez miş :deli:

Kv’den özlü sözler:KK48:

Bir kulağınızdan girip,diğer kulağınızdan jet hızıyla çıksın :confused:

Kv’den özlü sözler:KK48:

Bir kulağınızdan girip,diğer kulağınızdan jet hızıyla çıksın :confused:
Öyle yapıyorum zaten :))
Biraz önce de survivor izlerken tötem yapıyordu “sema ortada kuyu var yandan geç” diye şarkı söylüyor :deli:
Allah bana nasıl sabır vermişse şu kadını boğmuyorum ya helal olsun bana da :KK45:

Tövbe tövbe anam evhamlı insan değilsiniz Allah'tan. onu da ilk duydum. Duymazdan gelmeniz iyi

Haydi bakalım dedim..

Bir de bebeklere özellikle ufakken pirinç vermemeye başladılar. İçindeki yüksek arsenik sebebiyle.

Dün de Instagram'da bir kadına yorum atmışlar 'bebegin çok sıska, benim oğlan 7 aylıkken 17 kiloydu' diye. Bebeklerden çok anlamam ama fazla geldi, netten baktım 7 aylık bir erkek ortalama 8-10 kgymis. Çocuğun bu yaşta fazla kilosu var, kadın boburlenip milleti eleştiriyor.
İnsanlar çok tuhaf....
Bence susturmakla en iyisini yapmışsın. Çünkü doğal yollardan durmayacak bir insan.
Annem de ablama 'doyuyor mu? Kızım eline yemeği verme bogulacak, kalın giydir hasta olacak' falan dediğinde 'allah senden razı olsun anne. Ayda bir gelip de doymuyor bu çocuk demesen bebek açlıktan mahvolacakti. Sensiz nasıl idare ediyor görüşmediğiniz koca ayda' diye laf atardım..
Böyle böyle düzeldi :)

Öyle yapıyorum zaten :))
Biraz önce de survivor izlerken tötem yapıyordu “sema ortada kuyu var yandan geç” diye şarkı söylüyor :deli:
Allah bana nasıl sabır vermişse şu kadını boğmuyorum ya helal olsun bana da :KK45:
Buna cok guldum iste

O ne demek yahu? Kayınvalide milattan önce kaçıncı yüzyıldan? Sizi de tebrik ederim iyi sabır vallahi. Yerinizde olsam çıldırirdim.Bebeğim ilk doğduğunda "lohusa delirtme ekibi" o kadar çok süt yetmez mama yap dedi ki koca kutu mamayı üşenmeden yapıp yedirin bunu bebeğe dedim. Sonra da kimse gelmedi zaten:KK14:

Abbowww o nasıl kaynana öyle.Akıllara zarar:))))

Haha ne diyim ki Allah sabır versin ilk çocuğum prematüre doğdu 2 kg doğduğu ilk saatler çok agliyo diye bizim lanet olmayasıca annemin kucağından kızı çekip poposuna poposuna vurmaya başlayınca sezeryanli halimle nasıl yataktan kalkıp kızimi alıp onu da hastane den bağıra çağıra kovdugumu yıllar gecsede hala öfkeyle hatırlarım. Dinsizin halkından imansız gelir lafi bunlar için söylenmiş. Doğru bildiğinden şaşma derim.

Back
X