ayyy benim tahta tarağım vardı yıllar önce şampuanın yanında hediye vermişlerdi hemde beleş ama beğenmeyip kaldırıp atmıştım offf ben ne yapmışım yaaaama saçımı yoluyordu çok acıyordu onla tararken :44: neyse bir daha alayım bari çok fena elektriklenir benim saçım iyi gelir belkim boynuz tarağıda arayım bulursam ondan da alım
benimkide tahta tarak suyun altında tarıyorum siz nerde tarıyosunuz?
Tahta tarağı eğer bakım yapmışsam bakım yaparken kullanıyorum. Birde saçımı yıkadıktan sonra hafif kurutuyorum, ucunu hindistan cevizi yağı sürüyorum nemliyken, o şekilde tarıyorum. Bazende kuruyken yatmadan önce tarıyorum ama değişiyor, bazen kemik tarağımı bazen tahta tarağı kullanıyorum.
kemik tarağı antalya da nerde bulabilirim?
ay bir bilen varsa yazsın...
Bunun bu kadar zor bulunan birsey olduğunu bilseydim daha çok alırdım. Kemik taragimi daha yeni aldim memleketimden hatta bikac kisiye de hediye aldım üstüne isim bile yazdirdim:) nette bir bakayım dedim ne faydası varmış diye zor bulunduğunu görünce daha bir kiymete bindi doğrusu. İki oldu taradigim sacimi cok yumuşak oluyor saçlarım bir de once açılsın diye iri dişli taragimla tariyordum aslında hic onu degdirmemek gerekiyor sanırım ama bu küçücük tarak da acmaz ki ya :108:
canim buldun mu kemik tarakkemik tarağı antalya da nerde bulabilirim?
ay bir bilen varsa yazsın...
Yok ya....canim buldun mu kemik tarak
nerden aldin memnun musun acabaYok ya....
Ama tahta tarak aldim...bayadir kullaniyorum
The body shop magzalarinda satiliyor....nerden aldin memnun musun acaba
bence kestir canım bi an önce daha sağlıklı uzarThe body shop magzalarinda satiliyor....
Evet memnunum sahsen....
ama sacimda ki kiriklari aldirsam etkisini daha fazla gorucem...
2 karis kadar boya kaldi sacimda onu kesmeye kiysam sacim kiriksiz olcak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?