• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Bakım Ürünleri Kemik tarak kullanan var mı?

eger bir seyleri yonta bılıyosanız işlenmemiş keci boynuzu bulmak daha kolay :49: onu tarak halıne getırebılırsınız....
bir kıl testere ve bıraz zımpara kagıdıyla...

Tarağı Sedefkardan aldım. Teşekkürler yardımlarınız için. :)))

Son düzenleyen: Moderatör:
Istanbulda Maltepe'de bir dukkan getiriyormus yurt disindan. Bizde Manda pek olmadigindan bulunmasi zor oldugundan yurt disindan ithal ediliyormus bu "Manda boynuzu tarak". Arkadasimin kocasi ayni saticinin urununu dan almis. Valla ben gordum gittigidiyor comdaki internet resimleriyle aynisi vede cok kaliteli islenmis. Arkadasimda cok memnun. Satici iceriginde Manda boynuzun neden daha iyi oldugunuda aciklamis. Koyun ve keci boynuzu yumusak olup deformasyonu zamanla olurken Manda boynuzunun yapisi daha kati oldugundan deforma olmazmis. Dusununcedede mantikli zaten
Valla net bir link veremiyorum siz "Manda boynuz tarak" diye aratirsaniz cikar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dün koç boynuzundan yapılma taraklar satan bir amca buldum. Şöyle ki hafta sonları Beyazıt Çınaraltı'nda bit pazarına benzer bir pazar kuruluyor, işte amca da o pazardaydı, Sahaflar'a yakın bir yerde tezgâh açmış, tarakların tanesini 10TL'den veriyordu, dayanamadım 2 tane aldım... Önümüzdeki hafta sonuna da gelir inşallah! Bir de Taksim'deki pasajlardan birinde kemik tarak yapıp, satan bir usta biliyorum ama onun tarak fiyatları çok değişken 20'den 100'e kadar yolu var. Deli ciciye sevinir derler ya aklıma geldikçe tarandım dünden beri. Saçlarımı yumuşacık yaptı, elektriklenmediler hayretler içindeyim... Bir de banyo giderinde normalde dökülenden çok daha az saç buldum :7: Diyorum ya inşallah haftaya da gelir, birkaç tane daha alıp, kenara atasım var...

ben de body shop'tan tahta bir tarak almıştım..o da güzel..ama doğal olanı çok daha güzeldir..

Ne zamandır aklımda bu kemik tarak..Çok istiyorum, hiç kullanmadım daha önce..Tahta tarak kullanıyorum şu anda da..Ama nette biraz fiyatlara baktım da, baya pahalılar ya:19:

kızlar ben de kuafor pazarında tahta tarak almıstım ama ,dıslerı bıldıgınız plastık sadece etrafı tahta .acaba orjınalmıdır bılemedım sımdı

kızlar ben de kuafor pazarında tahta tarak almıstım ama ,dıslerı bıldıgınız plastık sadece etrafı tahta .acaba orjınalmıdır bılemedım sımdı

en iyisi komple tahta tarak olması
$AHsAP-TARAK_21_1.jpg

$images.jpg
body shop bambu tarak gayet başarılı

ayrıca kemik tarak
$BAYAN-KEMIK-TARAK-DOGAL-EL-YAPIMI-KULLANILMAMIS__56154772_0.jpg

ben bunları kullanıyorum
kemik tarak hep çantamda ufak olması sebebiyle
diğerlerini de evde kullanıyorum

ayrıca kemik tarak

ben bunları kullanıyorum

bende kı tahta tarak da bu ama ,guya tahta tarak ıste ,dişleri bıldıgın plastık .
body shop bambu tarak ben de alayım kendımı .

Eklentiler

• $DSCF0683.jpg
    $DSCF0683.jpg
    29,9 KB · Görüntüleme: 176
  • $DSCF0682.jpg
    $DSCF0682.jpg
    44,7 KB · Görüntüleme: 172
Son düzenleme:
Kemik tarakları suda bırakmamak ve sıcağa temas ettirmemek gerekiyor. (Düzleştirici veya maşa kullanırken tahta tarak kullanabilirsiniz). Berbat kokuyor. :) Kuru kalması gerekiyor.

Eki Görüntüle 437122

Eki Görüntüle 437121

ayrıca kemik tarak
Eki Görüntüle 437123

ben bunları kullanıyorum

Bende kemik tarağımı çantamda taşıyorum, aynen senin gibi ufak olması sebebiyle, birde bu tarağımı çantamda taşımak hoşuma gidiyor. :9: Tahta tarakta hediye gelmişti, alışveriş yaptığım bir yerden, onuda evde kullanıyorum, gerçekten oda çok güzel, taradığımda elektiriklenmiyor saçım.

$BGR_0002.jpg $BGR_0008.JPG

Bunlarda benim taraklarım, tahta tarağı kardeşim saçını tararken kırmış. :1:

benim kemik tarağım eklediğim görselle aynı
o tahta taraktan bende de var kırık dökük halde evet:1:
ama body shopun bambu taragı maşallah çok dayanıklı

Demekki kardeşimin saçında sorun yokmuş. :1: Tarak dayanıksızmış. Body shopun tarağı gerçekten dayanıklı görünüyor, aklımda bulunsun alırsam bundan alayım. Teşekkür ederim. :D

Ben de sosyete pazarindan 1 liraya tahta tarak almistim gecen yil plastige gore daha az kabartiyor kuruyken taradigimda

Ben de sosyete pazarindan 1 liraya tahta tarak almistim gecen yil plastige gore daha az kabartiyor kuruyken taradigimda

Tahta tarakta gerçekten çok iyi oluyor, saçta elektiriklenme, kabarma yapmıyor. Zaten plastik saça zararlı.

ayyy benim tahta tarağım vardı yıllar önce şampuanın yanında hediye vermişlerdi hemde beleş ama beğenmeyip kaldırıp atmıştım offf ben ne yapmışım yaaa :14: ama saçımı yoluyordu çok acıyordu onla tararken :44: neyse bir daha alayım bari çok fena elektriklenir benim saçım iyi gelir belkim boynuz tarağıda arayım bulursam ondan da alım :46:

Back