kemerli burunlu kadınlar

yavedud

Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2013
70
19
8
35
Balıkesir
az önce ekşi sözlük hesabımda geziniyodum bi başlık dikkatimi çekti.

'' kemerli burnuna ragmen güzel olan kadın '' diye.

yazar arkadaşlar öyle bi kadın yoktur her uzvu güzel olsa da burnu kemerliyse çirkindir vs. baya geçirmişler argo tabirle.

ve benim de burnumda çook göze batmasa da kemer var.

ama hiç bi zaman Allah inancımdan ötürü degiştirmeyi düşünmem böyle kabullendim de biraz agır konuşmuşlar işte özgüvenim acıcııkk zedelenmedi desem yalan olur.

siz ne düşünüyosunuz bu konuda burnu kötü kadını çirkin diye bi kaide mi var yahu? ben kendimi güzel bulurum oysa kii:16:

yaaa ama gerçekten o sözlüğe bakarsan çok moral bozucu yazılar var... o sözlüğe göre bütün türk kadınları kezban, ruslar on numara... (: oje süren saç boyayan kadn bile itici,doğal değl.. çook saçma yazılar yani takılma onlara... merak etme onu yazanlar da öyle derler ama hafif kemerli burunlu bir kadın görüp de çekici özellklerini görünce ya da kemerli olsa da gerçekten güzel olduğunu görünce ( evet öyle kadnlar vardır) o sözlerini yutarlar cnm ;) kendine güvenini asla yitirme anlamıyorum ya insanlar hakknda orda atıp tutmak çok kolay allah bilir kendi tiplerine baksan aynaya günde kaç kez bakıyolardır onu yazanlar (: güzellk bana kalrsa bir bütündür ben çok minnacık hokka burunlar gördm de kendileri güzel olmayan, dikkat çekmeyen insanlar.. güzellik ay şunun gözü de güzelmiş kaşı da böyleymş diye nitelendirilmemeli bütün olarak bakılmalı. Kimse kimseye ay şunun burnunun şurası birazcık kemerliymiş diye çirkin de diyemez. Ayrıca o burnun da seni özelleştiren seni sen yapan özellklerden bir tanesi seni seven beğenen öyle beğensin... :34:

Son düzenleme:
Biraz kemerli burunlar karakteristik bir hava katiyor bence..
Hic takilma..

aa ben seni yaz aylarından hatırlıyorum kullanıcı adından ötürü dikkatimi çekmişti :) Ama gözden kaybolmuştun aylardır ya da ben mi görmüyodum bilmem.

nedensiz yere şaşırdım mutlu oldum yani.
hoşgeldin tekrardan canımm yorumun için teşekkürler.

yaaa ama gerçekten o sözlüğe bakarsan çok moral bozucu yazılar var... o sözlüğe göre bütün türk kadınları kezban, ruslar on numara... (: oje süren saç boyayan kadn bile itici,doğal değl.. çook saçma yazılar yani takılma onlara... merak etme onu yazanlar da öyle derler ama hafif kemerli burunlu bir kadın görüp de çekici özellklerini görünce ya da kemerli olsa da gerçekten güzel olduğunu görünce ( evet öyle kadnlar vardır) o sözlerini yutarlar cnm ;) kendine güvenini asla yitirme anlamıyorum ya insanlar hakknda orda atıp tutmak çok kolay allah bilir kendi tiplerine baksan aynaya günde kaç kez bakıyolardır onu yazanlar (: güzellk bana kalrsa bir bütündür ben çok minnacık hokka burunlar gördm de kendileri güzel olmayan, dikkat çekmeyen insanlar.. güzellik ay şunun gözü de güzelmiş kaşı da böyleymş diye nitelendirilmemeli bütün olarak bakılmalı. Kimse kimseye ay şunun burnunun şurası birazcık kemerliymiş diye çirkin de diyemez. Ayrıca o burnun da seni özelleştiren seni sen yapan özellklerden bir tanesi seni seven beğenen öyle beğensin... :34:

sorma canım ekşi insanın moralini bozuyo valla burası daha iyi burda daha çok takılıyorum:37:

dogru söylüyosun benim de tanıdıgım ama burnu mükkemmel olmayan insanlar var ben de onlardan biriyim:27:

böyle abuk sabuk konuşanları şişlicem valla bi günn :47::47::47:

aynı düşünceleri paylaşıyoruz..

O başlıktan haberim yoktu şu an ben de kötü hissettim:ssz:

ama arkadaşların da dediği gibi ekşi sözlüğe bakarsak ohooooo

insanların düşüncelerini ölçüt almamalıyız diye düşünyorum

Sırf bizde değil Fransız erkek ve ya kadınlarında da kemerli burunlar mevcut. Bu Allah vergisi ya sen o siteye bakma ordakiler hep böyle, dalga geçicek yer arıyolar :52:

zaten asıl güzellik güzelde değil güzeli görendedir
dünyanın en güzel kadınını getirin kusur bulacak çok kişi çıkar
bu yüzden hayata mı küselim

az önce ekşi sözlük hesabımda geziniyodum bi başlık dikkatimi çekti.

'' kemerli burnuna ragmen güzel olan kadın '' diye.

yazar arkadaşlar öyle bi kadın yoktur her uzvu güzel olsa da burnu kemerliyse çirkindir vs. baya geçirmişler argo tabirle.

ve benim de burnumda çook göze batmasa da kemer var.

ama hiç bi zaman Allah inancımdan ötürü degiştirmeyi düşünmem böyle kabullendim de biraz agır konuşmuşlar işte özgüvenim acıcııkk zedelenmedi desem yalan olur.

siz ne düşünüyosunuz bu konuda burnu kötü kadını çirkin diye bi kaide mi var yahu? ben kendimi güzel bulurum oysa kii:16:

merhaba,

şimdi ekşiye girip başlığı okudum da hiç kötü yorum göremedim söylediğinizin aksine, hatta yazanı kınamışlar bile... :18:

ekşi sözlükde okuduğun bişey için hiçte canını sıkma orda en güzel şeyler içinde berbat şeyler yazıyolar.
bence kemerli burun çok karizmatik bi hava katıyo insanlara eminim sende de öyle duruyodur.

Daha önce Kemerli burnu olup estetik olmus biri olarak yazıyorum;

Önemli olan aynaya baktiginizda nasil hissettiginizdir
Kemerli burun bi bayanin guzelligine golge dusurmuyor bence
Bunu ameliyattan sonra anladim. Evet burnum küçüldü ama benim yuz ifadem hala ayni.

Sandimki o kemer gidince dunya guzeli olcam:) sanki tek kusurum bi o var da o da giderse kusursuz olucam... yada burnum küçük olunca estetik mucizesi yüzümde doğacak:)

Yok oyle birsey, bi bayan guzelse zaten guzeldir, bi kemer bu guzelligi etkilemiyor, sadece kompleks yaptiriyor, bu komplekslerde milletin lafiyla oluşuyor...

Eski resimlerimle simdiki resimlere baktığımda burnumdaki kuculmeden cok ; gözlerimdeki özgüven dikkatimi çekiyor,

Bakışlar çok önemli ...

Halbuki estetik yaptirmadan oncede o komplekse kapilmadan özguvenimi yitirmesem bakışlarım kemerli buruna inat parlayabilirdi resimlerde...

Estetige karşı değilim...
Fakat yuzumuzdaki kusurdan cok icimizdeki özgüven eksikligi aslinda duzeltiliyor o ameliyatta

Yoksa her haliyle kendisiyle barisik bayanlar niye estetik yaptirmiyor?
Kusursuz oldugundan mı? Hayir yabiki kendini her haliyle sevip begendigi icin... buda bi özgüvendir..

Majyajsiz dolaşmak da bi tür özgüvendir
Ve bence
Estetik yapmakta makyaj kadar doğaldır.... sadece süreci ve yolu farklı
Ikiside kozmik bence...
Kadini içgudusel tamamlayici etkenler... destekli sudyn ile slikon taktirmak arasindaki ince çizgi gibi...

Son düzenleme:
benim burnumda çok hafif kemer var,dediğin gibi göze batmayan,ama ben kemerimi gerçekten çok seviyorum
arkadaşların dediği gibi bi hava katıyor :9: birçok ünlü var burnu kemerli
mesala sedef avcı ben çok beğenirim bu kadını
sen onlara niye bakıyosrunki hem onlar istediği kadar şu özelliklere sahip kadınlar çirkin desede
ben hiç üzerime alınıp üzülmem bile,herkes tek tip olamazki
o zaman aynı fabrikadan çıkma gibi olurduk
her erkek aynı tip kadındanda hoşlanmaz zaten
öyle olsaydı kadınlar bekar kalırdı :)
mesala bazı ünlüler var baştan ayağa estetikli hepsi birbirine benziyor
zerre hazetmiyorum onlardan,insanın herzaman doğal hali güzeldir arkadaşım
bazılarına bakıyorum önceki burunları gayet güzel,ama tutmuş o burnu estetik yaptırmış
yahu zaten burnun güzel,işte can sıkıntısından bütün bunlar :)

Hahaha benim de burnum kemerli...
Ben severim kendisini, arada bir tiye alirim ama iyi aramiz:32:
Hatta karakteristik bir yuze neden oldugu icin ayri severim...
Aynaya bakinca guzelim diyorsan bitmistir, kimsenin fikrini tabir-i caizse sallama...

Güzelliği bütün olarak ele almak lazım bence aynaya baktığında burnunu değil tüm yüzüne bak -ımm çirkinim dersen ozaman üzül:1:
Geçen bi'kadınla tanıştım kadının burnu baya kemerli ama gözleri, bakışları öyle güzeldi ki anca kusur bulmak için bakarsan öyle kötü bi'fikre kapılırdın.

Beni de güzel bulurlar ama saçlarımla örttüğüm kepçelerim var:37:

Buna da şükür
:16:

bizde bunu arkadaslarla konusmustuk.burun bence guzellikte cok onemli ama burnu guzel kiz guzeldir.burnu kemerli olup hic dikkat cekmeyen cok guzel kizlar goruyorum ben.hic dert edilcek bisey degil.
benim burnumu cok begenirler kucuktur.disardan baktiginda guzel sayilabilirim ama inceledeginde benimde kusurlarim var.butune bakmak gerekiyo.

Son düzenleme:
Asiri olmadıgi sürece kemerli burunlar karakteristiktir ve kadina hos bir hava karar benim burnumda et vardı kilo aldıkça şişti ve ucu düşmeye başladı bende estetik yaptrdm eti aldirirken ama eski hali etin çok buyumemis ve ucunun büyüyen et yüzünden bozulmamış hali olsa sadece hafif kemeri için estetik yaptirmazdim Allah affetsin ama gttikce sisiyor ucu dusuyordu bende kendimi iyi hissettmek için estetik yaptrdm buarada kemer torpulendi :-) üç yıldır süper bir burnum var çok memnunum :)burun tam yüz ortasında çok etkiliyor güzelliği ama her burnu güzel olan çok güzeldir diye bişey yok bütüne bakmak lazim yüzün aynaya baktignda güzel ise takılma burnuna.bende kepceyim tek kulağım kepce :) eskiden savunma kapatirdimama smdi topluyorum bile hiç dikkatimi çekmiyor rahatsız etmior :) millet ilk önce hamile göbeğime bakıyor sonra yüzüme :))

Son düzenleme:
Gülse Birsel in burnuda kemerli bildiğim kadarı ile ve bence o gayet güzel ve sexi ben kendisini çok vbeğeniyorum.
bayanlara hafif büyük ve kemerli burunlar sexilik katıyor bence.

hafif kemerli buruna bayılırım ben. geçekten hoş duruyor. sıradanıııktan çıkarıyor insanı. toni garrninki gibi..
l
dsquared3.jpg

v349513.jpg

http://s1.postimg.org/fff2m6627/v349513.jpg
....

Son düzenleme:
Back
X