Mapusdan ciktim geldim ablaHanimKelesimiGetir kendimi yaprak dokumunun mikser ferhundesi gibi hissettim.Ruzgar gibi geldik gectik deynepnaz sessiz kaldi ortalik bir sure
Benim sessiz kalmam bandan değil,hafta sonunun araya girmesinden.Mapusdan ciktim geldim ablaHanimKelesimiGetir kendimi yaprak dokumunun mikser ferhundesi gibi hissettim.Ruzgar gibi geldik gectik deynepnaz sessiz kaldi ortalik bir sure
Ahh bebegimmm sana benden bir hatira bozuk parasi o zamanBenim sessiz kalmam bandan değil,hafta sonunun araya girmesinden.
Daha da siyasete gelmem dedim etiketinle gelmiş bulundum ,kaçayım ben buralardan
En iyi yaptıkları şeyi yapıyorlar canım. Şaşırmadım, şaşırmayacağım.Kışkırtıcı ,tahrik edici ,avam bir başlık
İnsanda direkt nefret hissi uyandırıyor.
Kışkırtmalardan insanlarda burada birbirine girmiş
Ülkemin haline benziyor.
Canim bu benim senin fikrin degil hukum bu soyle ornek vereyim
MAİDE SURESİ..90 AYET..Ey iman edenler! (Aklı örten) içki (ve benzeri şeyler), kumar, dikili taşlar ve fal okları ancak, şeytan işi birer pisliktir. Onlardan kaçının ki kurtuluşa eresiniz.
İster hürmet edilmek için, ister hakaret edilmek için olsun, ister büyük olsun, ister küçük olsun, ister insan ister hayvan resmi olsun, canlı resmi ve heykel yapmak haramdır, büyük günahtır. Hadis-i şeriflerde buyuruluyor ki:
(Canlı resmi yapana, kıyamette "Yaptığın resme can ver" diye azap olunur.) [Müslim]
Iste muslumana gore bunu tartisamazsin bu kesin hukumdur.Ama inanmayan insana eywallah.bu olaylar aslinda gecmiste yapilan ve yapilmaya calisan din dusmanliklariyla olay patlak verdi iste .Siz bize nele
Abla korkma degil aslinda bu tapinma yoluna gidildiginde sanirim ters tepiyor bazi kisilerinin inancinda ben asiri dinci bir insan degilim Ataturku ve onunla savasmis kan dokmus herkese hurmetim saygim sevgim var ama muslumanim benim icin Allah bir tek ve peygamberim Muhammed bunun onunu baska Allahin kulu gecemez zaten gecerse Allaha sirk kosmus oursun ve dinden cikarsin.Bilmem anlatabildim mi ama bu bustler heykeller belki asiri dincileri rahatsiz ediyor cunku islamiyette heyvel siluetlerdir rahatsiz eden bu Ataturk icin degil bir peygamberin resmi cizildiginde de ayni kin oluyor insanlarda Yani dinime saygi goster hesabi ama bazilari karsiya saygili olmuyor is zivanadan cikiyor...
Haber başlıkları alıntılandıkları haber sitelerinde nasıl yazılmışsa buraya da aynen kopyalanır.
Benim yorumuma dusuk demek sizin haddiniz degilNe kadar düsük bir yorum yazik.
Kimsenin Ataturk'ü (haşa) Allah yerine koydugu yok.
Asıl bunu yapan kesim birilerini peygamber ilan eden zihniyettir.
Hatta onu gorduklerinde salavat getirdiklerini soyleyen insanciklardir.
Canm benim ne alakasi var ben kumastanda tasarimdanda iyi anlarim meslegim icabi katiliyrm ama hukmu kendine gore esnetemezsin benim inancima gore bana rabbin kim diye sorulavak oldugumde su heykel su resim su sanatci kim diye sorulmayacak.Hersey faniSanat konusunda kendimizi daha iyi geliştirmeliyiz kalıp herşeyde var tv'de, kıyafette, telefonda ,mobilyada buda sanattan geçiyor sanata düşman olmak aptalca ,
sanatçıya saygı duyulmalı bu yönümüz fakir çünkü ve yeterince değeri anlaşılmıyor kumaşta dahi desen önemli kumaşa hayat veren çizgisi, rengi çizimi sonrada mobiyadaki duruşu veya elbisedeki zenginliği sanatsız hayat düşünemiyorum , onun için heykelcilik desteklenmeli
Canm benim ne alakasi var ben kumastanda tasarimdanda iyi anlarim meslegim icabi katiliyrm ama hukmu kendine gore esnetemezsin benim inancima gore bana rabbin kim diye sorulavak oldugumde su heykel su resim su sanatci kim diye sorulmayacak.Hersey fani
Canim benim dedigin gibi senin fikrine saygi duyarm ayni saygiyida kendime beklerimHeykeli ilahlaştırmadığımız sürece sanata evet ,heykelciliğe evet , benim fikrimde bu
Insanlari kucumsemek de senin haddin degil.Benim yorumuma dusuk demek sizin haddiniz degilMune
Canim benim dedigin gibi senin fikrine saygi duyarm ayni saygiyida kendime beklerim
Insanlari kucumsemek de senin haddin degil.
Elestiriye acik degilsen acmasaydin muhtesem konunu.
Hayirdir? Kufur mu ettim,hakaret mi?Mune kisiye cevap yazmiyrm size havale edip kib liyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?