- 16 Şubat 2012
- 6.436
- 10.709
- 448
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne çirkin bir başlık...
Kambersiz dugun olur mu dicem de ben banlancak bisi yazmadim taammm miiihah bir sen eksiktin gel:)) hepimiz bani yiyecegiz sen de eksik kalma:)))amacim hep seni korumak karanfilP
Laiklik diye k.. yirtanlar derken mi seviyeni koruyorsun? Tamam seviyesiz halini hic merak etmiyorumSen asil ol ben düsük. Sen bilmis ol ben Cahil. Kusura bakma din insanoglunun yaradilisindan beri var, laiklik sonradan p
Benim ona lafim yokki. Üyecikler saldiriyor. Yorumlarima bakarsan tek bi tane asagilama yok, kücük düsürme yok. Ben seviyemi korumaya calisiyorum. Ama saldiri olunca bende düsüncelerimi müdafa etmek zorundayim.
Dinsiz olmak bir hakaret midir?Bu forumda da hiçbir dine inanmadığını söyleyen üyeler vardı,yani Onlara da hakaret etmiş dışlamış ,olmuyor musunuz?Hiç de ağır konuşmadım. Laik in kelime anlamıyla akılları sıra dinsiz etiketini yapıştıracaklardı.
Dinsiz olmanın hakaret olduğu söylenmiyor, laik demek dinsiz demek değildir bu anlatılmaya çalışılıyor.Dinsiz olmak bir hakaret midir?Bu forumda da hiçbir dine inanmadığını söyleyen üyeler vardı,yani Onlara da hakaret etmiş dışlamış ,olmuyor musunuz?
Akılları sıra dinsiz etiketi yapıştıracaklardı demek ne demek?Dinsiz etiketi olunca ne olur,neden rahatsız olunur o zaman?Dinsiz olmanın hakaret olduğu söylenmiyor, laik demek dinsiz demek değildir bu anlatılmaya çalışılıyor.
İnançlıysan kendine dinsiz denmesini istemezsin, inançsızsan müslüman denmesini istemezsin normal değil mi?Akılları sıra dinsiz etiketi yapıştıracaklardı demek ne demek?Dinsiz etiketi olunca ne olur,neden rahatsız olunur o zaman?
Dinsiz olmak bir hakaret midir?Bu forumda da hiçbir dine inanmadığını söyleyen üyeler vardı,yani Onlara da hakaret etmiş dışlamış ,olmuyor musunuz?
Şu an etiketleyen sensin işte .Göster bakalım nerede, dinsiz diye birine hakaret etmişim.Daha önceki mesajda da etiketleyen,hakaret eden , İrana gönderen sensin.Dinsiz değilsem olmadığım bir şey üzerinden neden etiketleteyim kendimi. Dinsizi hakaret olarak kullanan sizlersiniz. Üzerime oynamaya kalkma deynep.
Şu an etiketleyen sensin işte .Göster bakalım nerede, dinsiz diye birine hakaret etmişim.Daha önceki mesajda da etiketleyen,hakaret eden , İrana gönderen sensin.
Şimdi sıra sizde hanımlar, bavullar hazırlansın, sevdiklerle vedalaşılsın, götürmeye geldim.
Insanlarin dinlerini silah yapip diger insanlara saldirmasi da beni rahatsiz ediyor evla, butun kamusal hayati "kendi dinlerine" gore duzenlemek istemeleri ve devletin butcesini buna ayirmalari da oyle. Ne yapacagiz simdi, adam gibi herkes sinirlarini vatandaslik haklarini bilip ona gore mi davranacak, yoksa sopayi eline geciren baskasinin kafasina mi vuracak. Ne yapalim mesela, bolgelere mi ayrilalim, dindarlar bir yerde, sekulerler bir yerde mi yasasin, nasil cozelim bunu? Senin din kardesini uyarmak olarak gordugun ve masum oldugunu dusundugun sey, baskiya ve misyonerlige giriyor evla.