• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kemalistleri 'bozuk para' korkusu sardı!

Kemalistler korkmaz,onlar asıl korkuyorlar onun için sataşmak çirkin iftiraflar atmak ancak onların işidir..

Türkiye siyasi tarihini okuyanlar görür. Bu ülke çok %50-60 oy alanlar gördü. 10 20 yıl iktidarlar gördü. Ne oldu sonunda? Gittiler. Kim getirdiyse onları başa onlar götürdü. Bunlar da biz oy verdik başa geldiler sanıyorlar. Hayır ülkeyi halk yönetmiyor. Ne zaman ki kültürlü, medeni, akıllı bir toplum oluruz o zaman biz yönetiriz ülkeyi ama şu an zor. İşte anca bir Atatürk gerek uykudan uyanmak için. Allah 2. kez bu şansı verir mi bize bilmiyorum.

Türkiye siyasi tarihini okuyanlar görür. Bu ülke çok %50-60 oy alanlar gördü. 10 20 yıl iktidarlar gördü. Ne oldu sonunda? Gittiler. Kim getirdiyse onları başa onlar götürdü. Bunlar da biz oy verdik başa geldiler sanıyorlar. Hayır ülkeyi halk yönetmiyor. Ne zaman ki kültürlü, medeni, akıllı bir toplum oluruz o zaman biz yönetiriz ülkeyi ama şu an zor. İşte anca bir Atatürk gerek uykudan uyanmak için. Allah 2. kez bu şansı verir mi bize bilmiyorum.

Kimse kalıcı değildir bu ülkede,günü gelen çeker gider..
Nasıl oy almayı biliyorlarsa gün gelir oya muhtaç kalırlar..
Akıllı bir toplum olmayı isterim ama bu biraz zor sanki..

Seneler önce haberlerde Fethullahın videolarını görmüştüm.Ali Kırca sunucu idi Tayyipgiller Atv yi ele geçirmemişlerdi.

Videoda Fethullah Gülen Altın Nesilden ,devletin içine nasıl sızacaklarından ,amaçlarından falan bahsediyordu.

Bunlar aleni bir şekilde ortadayken Tayyip ve hükümeti sırf iftirayla askerleri içeri atmak için, onlarla yıllarca işbirliği yaptı .Genelkurmay başkanı bile içeri atıldı.Hepimizin gözü önünde oldu herşey.Bazen bela geliyorum der.İlla onu görmen için uçurumdan atlaman gerekmez.

Şimdi o yüzden 15 Temmuz benim için bir Kurtuluş Savaşı gibi değil.Kendi büyüttüğü beslediği canavar haline getirdiği oluşumun saldırısına uğradı.Filler tepişti olan halka oldu..

15 Temmuzu saf halkın Tayyip tarafından kullanılması kandırılması olarak görüyorum.Askerlerimizi bunun dışında tutuyorum.

Ona çok güvenmeleri büyük bir hata .

Bu kafayla gidilirse millet olarak daha çok başımıza çorap örülecek.

Back