- 20 Mart 2008
- 141.511
- 212.968
- 1.423
- 60
Iste o da onlarin karari
Halkın kendi iradesimi bu sence..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iste o da onlarin karari
Hayatim istanbulu kim feth etti
Cevabi duydum dee eee sen o zaman osmanliyida hice sayamazsin Ataturk ilkeleri varsa musluman adamda sana der ki benim dinimin hukmu var Din ataturk ilkelerinden onde gelir hangi ulkede duydun sen bunu devlet onderini dinin onune gecirdigini bir ornek ver mubarek
Canim benim ben olayin o boyutunda degilim. Eger bis müslümansak ki elhamdülillah müslümaniz islami kendi cikarlarmiz dogrultusunda degistiremeyiz. Cünkü bu tehlikeli. Haşa Allahin yasalarini yok sayip kendi yasalarimizi belirlemektir. Yasamak isteyen yasar, istemeyende yasamaz. Bende öyle ooo dini cok bütn biri degilim. Ama dediklerimiz ile düsüncelerimiz tezat olmasin diyorumTamam değişsin demiyorum bende,ama dinle yaşamak isteyen kesim yokmu var demi..
Canim benim ben olayin o boyutunda degilim. Eger bis müslümansak ki elhamdülillah müslümaniz islami kendi cikarlarmiz dogrultusunda degistiremeyiz. Cünkü bu tehlikeli. Haşa Allahin yasalarini yok sayip kendi yasalarimizi belirlemektir. Yasamak isteyen yasar, istemeyende yasamaz. Bende öyle ooo dini cok bütn biri degilim. Ama dediklerimiz ile düsüncelerimiz tezat olmasin diyorum
Benim kimseyle sıkıntım yok cok sükür. Tüm yazismalarima bakarsan kimseye saldirmadim, asagiya cekmedim, incitmedim. Ama ben asagiya cekilmeye calisilirsam cevabimida veririm. Bu mesaji görüyorsunda diger mesajlarima neden göz atmiyorsunSıkıntım onlarla yazmışsınız , bizle oluyor yani burdan pek de bana ne anlamı çıkmıyor. Yazdıklarınızı dikkatli okuyun lütfen.
Hımm beğenmezsen kapı orada diyorsun yani.Türkiye Cumhuriyetinin Atatürk ilkelerine bağlı bir yapısı var. Laiklik de bu ilkelerden biri. Bunu değiştirebiliriz diyorsun yani. Hiç de saygı duyamayız buna, bu ülkenin başına yeni feto belaları gelmesin artık, din siyasete malzeme olmasın, laik devlet istemeyenler, şeriat isteyenleri şeriatla yönetilen ülkeler var. Afganistan, İran vb. efil efil oraları önerebilirim.
Hepsini okudum merak etmeyin, bahsettiğim mesaj bu başlıktaki 2. mesajınızdı ortada daha polemik yokken yazmışsınız, siz başlatmışsınız yani. Neyse şimdi sıkıntım yok diyorsanız yoktur, uzatmaya gerek yok, iyi günler.Benim kimseyle sıkıntım yok cok sükür. Tüm yazismalarima bakarsan kimseye saldirmadim, asagiya cekmedim, incitmedim. Ama ben asagiya cekilmeye calisilirsam cevabimida veririm. Bu mesaji görüyorsunda diger mesajlarima neden göz atmiyorsun
Hımm beğenmezsen kapı orada diyorsun yani.
Kimsenin şeriat istediği falan yok,sadece istediği saygı.Neden %98 i müslüman olan bir ülkede insanlar başka ülkeye gitsin inancını yaşamak için?
Aynı şekilde müslümanlardan rahatsızsanız yurt dışına gidin dense hoş olur mu?
İrandaki rejimin dinle şeriatla hiçbir alakası yok.
Hımm beğenmezsen kapı orada diyorsun yani.
Kimsenin şeriat istediği falan yok,sadece istediği saygı.Neden %98 i müslüman olan bir ülkede insanlar başka ülkeye gitsin inancını yaşamak için?
Aynı şekilde müslümanlardan rahatsızsanız yurt dışına gidin dense hoş olur mu?
İrandaki rejimin dinle şeriatla hiçbir alakası yok.
Herkes birbirine atıyor topuLaiklik ilkesine karşı olana niye saygı gösteriyoruz. O ilkelerle yönetiliyor bu ülke. Atatürk ilkelerine inkılaplarına saygı duymayana ben niye saygı duyuyorum?
Herkes birbirine atıyor topu
Yazidiginda geercekler var, evet oyle begenmiyorsaniz git demek olmaz. Katiliyorum bu konuda, ama artik su zorunlu tutulan istatistikten dem vurmayin deynep. Ote yandan Iran'in Isslami olmadigini nereden cikariyorsunuz,? Baktiniz mi ulkeyi nasil yonettiklerine, neye dayandirdiklarina?
DepresifPolyanna cok agir olmus soyledigin, sonucta hepimizin ulkesi birbirimize saygi duyarak yasamak zorundayiz.
Yapma canim benim polemik degil bu gercekler. Bunu Türkiye yillarca yasadi. Bir gecede 500 alim asildi, kuranlar yakildi, analar cocuklarinin yemin törenine katilamadi, kapali kizlar uniye gidemedi.. bu liste uzar gider
Bir gecede 500 alim asılmış. 5 sene önceye kadar Fetullah da alimdi. Yersen tabi.
Kuranlar nerede yakılmıs , kim yakmış? Soylediklerinden bir basortusuyle yemin törenine katilamama dogru diyecegim de o da tam dogru degil. Igne takmayan annem basortusuyle yemin torenine katilabilmisti
Bir gecede 500 alim asılmış. 5 sene önceye kadar Fetullah da alimdi. Yersen tabi.
Kuranlar nerede yakılmıs , kim yakmış? Soylediklerinden bir basortusuyle yemin törenine katilamama dogru diyecegim de o da tam dogru degil. Igne takmayan annem basortusuyle yemin torenine katilabilmisti
hah bir sen eksiktin gel:)) hepimiz bani yiyecegiz sen de eksik kalma:)))amacim hep seni korumak karanfilP