• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kemalistleri 'bozuk para' korkusu sardı!

Asla almam,denk gelmedide zaten bana o paralardan.
Neden mi hoşlanmadım bu paralardan?
Bu memlekette herşey ufak ufak alıştıra alıştıra değiştiriliyor. Deniyorlar tepki almazlarsa devam,tepki alınca,böyle kıvırıyorlar. İşte tamda bu sebepten istemiyorum kendi adıma böyle anı paraları vs. Olduğu haliyle güzel ,tamda olması gerektiği gibi.

Kışkırtıcı ,tahrik edici ,avam bir başlık

İnsanda direkt nefret hissi uyandırıyor.

Kışkırtmalardan insanlarda burada birbirine girmiş

Ülkemin haline benziyor.
En iyi yaptıkları şeyi yapıyorlar canım. Şaşırmadım, şaşırmayacağım.

Onlar da nefret tohumları ekmekten vazgeçmeyecekler. Yazık!!

Sanat konusunda kendimizi daha iyi geliştirmeliyiz kalıp herşeyde var tv'de, kıyafette, telefonda ,mobilyada buda sanattan geçiyor sanata düşman olmak aptalca ,
sanatçıya saygı duyulmalı bu yönümüz fakir çünkü ve yeterince değeri anlaşılmıyor kumaşta dahi desen önemli kumaşa hayat veren çizgisi, rengi çizimi sonrada mobiyadaki duruşu veya elbisedeki zenginliği sanatsız hayat düşünemiyorum , onun için heykelcilik desteklenmeli
Canim bu benim senin fikrin degil hukum bu soyle ornek vereyim

MAİDE SURESİ..90 AYET..Ey iman edenler! (Aklı örten) içki (ve benzeri şeyler), kumar, dikili taşlar ve fal okları ancak, şeytan işi birer pisliktir. Onlardan kaçının ki kurtuluşa eresiniz.
İster hürmet edilmek için, ister hakaret edilmek için olsun, ister büyük olsun, ister küçük olsun, ister insan ister hayvan resmi olsun, canlı resmi ve heykel yapmak haramdır, büyük günahtır. Hadis-i şeriflerde buyuruluyor ki:
(Canlı resmi yapana, kıyamette "Yaptığın resme can ver" diye azap olunur.) [Müslim]

Iste muslumana gore bunu tartisamazsin bu kesin hukumdur.Ama inanmayan insana eywallah.bu olaylar aslinda gecmiste yapilan ve yapilmaya calisan din dusmanliklariyla olay patlak verdi iste .Siz bize nele

Abla korkma degil aslinda bu tapinma yoluna gidildiginde sanirim ters tepiyor bazi kisilerinin inancinda ben asiri dinci bir insan degilim Ataturku ve onunla savasmis kan dokmus herkese hurmetim saygim sevgim var ama muslumanim benim icin Allah bir tek ve peygamberim Muhammed bunun onunu baska Allahin kulu gecemez zaten gecerse Allaha sirk kosmus oursun ve dinden cikarsin.Bilmem anlatabildim mi ama bu bustler heykeller belki asiri dincileri rahatsiz ediyor cunku islamiyette heyvel siluetlerdir rahatsiz eden bu Ataturk icin degil bir peygamberin resmi cizildiginde de ayni kin oluyor insanlarda Yani dinime saygi goster hesabi ama bazilari karsiya saygili olmuyor is zivanadan cikiyor...

Ne kadar düsük bir yorum yazik.
Kimsenin Ataturk'ü (haşa) Allah yerine koydugu yok.
Asıl bunu yapan kesim birilerini peygamber ilan eden zihniyettir.
Hatta onu gorduklerinde salavat getirdiklerini soyleyen insanciklardir.

Sanat konusunda kendimizi daha iyi geliştirmeliyiz kalıp herşeyde var tv'de, kıyafette, telefonda ,mobilyada buda sanattan geçiyor sanata düşman olmak aptalca ,
sanatçıya saygı duyulmalı bu yönümüz fakir çünkü ve yeterince değeri anlaşılmıyor kumaşta dahi desen önemli kumaşa hayat veren çizgisi, rengi çizimi sonrada mobiyadaki duruşu veya elbisedeki zenginliği sanatsız hayat düşünemiyorum , onun için heykelcilik desteklenmeli
Canm benim ne alakasi var ben kumastanda tasarimdanda iyi anlarim meslegim icabi katiliyrm ama hukmu kendine gore esnetemezsin benim inancima gore bana rabbin kim diye sorulavak oldugumde su heykel su resim su sanatci kim diye sorulmayacak.Hersey fani

Heykeli ilahlaştırmadığımız sürece sanata evet ,heykelciliğe evet , benim fikrimde bu
Canm benim ne alakasi var ben kumastanda tasarimdanda iyi anlarim meslegim icabi katiliyrm ama hukmu kendine gore esnetemezsin benim inancima gore bana rabbin kim diye sorulavak oldugumde su heykel su resim su sanatci kim diye sorulmayacak.Hersey fani

Ortadoğudaki bataklığa benzememek için her düşünceye saygı duymak zorundayız ,ateist de olsa
Canim benim dedigin gibi senin fikrine saygi duyarm ayni saygiyida kendime beklerim

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. kisiye cevap yazmiyrm size havale edip kib liyrm
Hayirdir? Kufur mu ettim,hakaret mi?
Yoksa senin gibi dini konular yasak olmasina ragmen ayet paylasip vaaz mi verdim?
Turbanli hemsireyle ilgili video mu paylastim senin gibi?
Bir tek musluman sizsiniz gibi davranmaktan vazgecin.
Eger ban yiyeceksem de sebebini bilmek isterim Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye.
Sebep goremiyorum cunku.
Hadi istedigin kadar kible sen :KK24:

Back