Kemalistleri 'bozuk para' korkusu sardı!

Laiklik diye k.. yirtanlar derken mi seviyeni koruyorsun? Tamam seviyesiz halini hic merak etmiyorum

İnsanlar ne yapıyor böyle aslında saçmalama aman neyse banane
Yeni değerler oluşturulmaya çalışılıyor saltanat dönemi güzellemelerle özendiriliyor
10 önceye değim yerindeyse yerlere göklere sığdırılamayan Atatürk neredeyse hain ilan edilecek
Amaç ne acaba

Dinsiz olmak bir hakaret midir?Bu forumda da hiçbir dine inanmadığını söyleyen üyeler vardı,yani Onlara da hakaret etmiş dışlamış ,olmuyor musunuz?

Dinsiz değilsem olmadığım bir şey üzerinden neden etiketleteyim kendimi. Dinsizi hakaret olarak kullanan sizlersiniz. Üzerime oynamaya kalkma deynep.

Dinsiz değilsem olmadığım bir şey üzerinden neden etiketleteyim kendimi. Dinsizi hakaret olarak kullanan sizlersiniz. Üzerime oynamaya kalkma deynep.
Şu an etiketleyen sensin işte .Göster bakalım nerede, dinsiz diye birine hakaret etmişim.Daha önceki mesajda da etiketleyen,hakaret eden , İrana gönderen sensin.

Şu an etiketleyen sensin işte .Göster bakalım nerede, dinsiz diye birine hakaret etmişim.Daha önceki mesajda da etiketleyen,hakaret eden , İrana gönderen sensin.

Sen neden üzerine alindin demin ki yorumumu. Ben evla yi alıntılamıştım. Laikligi istemeyen şeriatı isteyenler diye de belirtmiştim. Sen neden üzerine aliniyorsun. Hakaret etmiyorum ben çarpıtma sen su an üzerime oynayip banlatmaya çalışıyorsun beni.

Bir konu var başka bölümde onu bitirip buraya döneceğim, size dini karıştırmayın dedikçe insanlar dine tahammül edemiyor diyorsunuz.
Kurallar hanımlar kurallar, her biriniz üye olurken bu kurallara uyacağınızı kabul ederek üye oluyorsunuz.
İnsanlara saygınız yoksa inançlara olsun, biz inançlara saygımızdan yasak diyoruz...

Banlanmayacağımı bilsem sizlerin ne korkusu sardığını buraya yazardım ama Kemalistleri bir şey korkusu sarmaz rahat olsunlar.
Terbiyesiz herifler.
Saygısızlar.
Bu suç kapsamına giriyor ama işte adaleti kimden bekleyeceksin.
Başlığa bak.

Şu mesajı defalarca beğenmek istedim.

Kemalistleri dinsiz ilan edenlerin çoğu bugün facede Allah bağlantısı paylaşıp sevap kazandığını sanıyor.
Din ile alakalı şeyleri paylaşıp, beğenmeyenleri fişliyor vs.
Şimdi Atatürk'e tapan beyinsizler ile bunların hiçbir farkı yok gözümde.
Ha birde Erdoğan'a tapanlar kısmı var o daha fena.

Hadi Atatürk ülkeyi kurtardı bir minnet borcumuz var, diğerine ne borcumuz var?

Paradan kim korkmus? Korkan varsa getirsin bana, ben onlari bir guzel bankadan butunletir butunletir harcarim..
Bir Ataturkcu olarak oun olmadigi parayi zaten piyasaya surmem, elime gecen aynen bankada..

Bir Ataturkcu olarak, Ataturk'e tapan bir Ataturkcu de gormedim, ben de dahil. Bu Tayyipcilerin uydurmasi, kelimenin gercek anlamiyla Ataturk'u cekemedikleri icin. Bir yandan kotulerken bir yandan da kendilerini onunla kiyaslamaktan da geri durmazlar. Madem o kadar kotudur Atam, kendinizi denginizle kiyaslasaniza, di mi yani.. Bu ne perhiz, bu ne lahana tursusu?

Hic bir Ataturkcunun "Ataturk Allahin butun vasiflarini tasiyor", veya "Ataturke dokunmak ibadettir", veya "son peygamber Hz. Muhammed olmayip ondan sonra bir peygamber gelecek olsa idi o iste Ataturktur" vs. dedigini duydunuz mu? Bunlar kimin icin soylaniyorsa iste odur asil Allah yerine, peygamber yerine konulan, bir kisim sozumona dindar halk tarafindan oyle de tapilan odur. O da bunlara razi zaten, hic birine itiraz ettigini gormedik. Buna dindarlik mi deniliyor, sirk kosmak mi bilemem, kendine dindarligi yakistiran daha iyi bilmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…