Kemalistleri 'bozuk para' korkusu sardı!

Gözünü seveyim artık bırakın şu osmanlı davasını..
Bzler şu anda ki kanunlarla yaşıyoruz..
Din hukuku ile yaşamak isteyende bir zahmet bizlere laf atmasın..

Tamam değişsin demiyorum bende,ama dinle yaşamak isteyen kesim yokmu var demi..
Canim benim ben olayin o boyutunda degilim. Eger bis müslümansak ki elhamdülillah müslümaniz islami kendi cikarlarmiz dogrultusunda degistiremeyiz. Cünkü bu tehlikeli. Haşa Allahin yasalarini yok sayip kendi yasalarimizi belirlemektir. Yasamak isteyen yasar, istemeyende yasamaz. Bende öyle ooo dini cok bütn biri degilim. Ama dediklerimiz ile düsüncelerimiz tezat olmasin diyorum

Değişsin demiyorum ki bende..
Ben şu andaki kanunlarla yaşıyorum..
Haramada el uzatmıyorum mesela..

Sıkıntım onlarla yazmışsınız , bizle oluyor yani burdan pek de bana ne anlamı çıkmıyor. Yazdıklarınızı dikkatli okuyun lütfen.
Benim kimseyle sıkıntım yok cok sükür. Tüm yazismalarima bakarsan kimseye saldirmadim, asagiya cekmedim, incitmedim. Ama ben asagiya cekilmeye calisilirsam cevabimida veririm. Bu mesaji görüyorsunda diger mesajlarima neden göz atmiyorsun

Hımm beğenmezsen kapı orada diyorsun yani.
Kimsenin şeriat istediği falan yok,sadece istediği saygı.Neden %98 i müslüman olan bir ülkede insanlar başka ülkeye gitsin inancını yaşamak için?
Aynı şekilde müslümanlardan rahatsızsanız yurt dışına gidin dense hoş olur mu?
İrandaki rejimin dinle şeriatla hiçbir alakası yok.

Başlığa bak, bozuk para korkusuymuş

Korkulanın bozuk para değil, bozuk zihinler olduğunu bilseler keşke

Hepsini okudum merak etmeyin, bahsettiğim mesaj bu başlıktaki 2. mesajınızdı ortada daha polemik yokken yazmışsınız, siz başlatmışsınız yani. Neyse şimdi sıkıntım yok diyorsanız yoktur, uzatmaya gerek yok, iyi günler.

Laiklik ilkesine karşı olana niye saygı gösteriyoruz. O ilkelerle yönetiliyor bu ülke. Atatürk ilkelerine inkılaplarına saygı duymayana ben niye saygı duyuyorum?

Yazidiginda geercekler var, evet oyle begenmiyorsaniz git demek olmaz. Katiliyorum bu konuda, ama artik su zorunlu tutulan istatistikten dem vurmayin deynep. Ote yandan Iran'in Isslami olmadigini nereden cikariyorsunuz,? Baktiniz mi ulkeyi nasil yonettiklerine, neye dayandirdiklarina?

@DepresifPolyanna cok agir olmus soyledigin, sonucta hepimizin ulkesi birbirimize saygi duyarak yasamak zorundayiz.

Az evvelki nüfusu %80 müslüman olan bir ülkeyi laik yapamazsindan kastim tüm bunlardi Iste. Herkes birbirine giriyor. Sevgiyle kalin...

Herkes birbirine atıyor topu

Ahaha olacak o kadar top agir, agir topun altina girdi herkes:))) Laiklik bir suru farkli dini anlayisin, farkli din bile demiyorum , ayni dini farkli farkli yorumlayan, farkli felsefik yaklasimlari sergileyen insanlarin bir arada yasamasi icin tek guvence. Avrupa milyonlarin olumu ile bu noktaya geldi, protestanlik mezhebi dogdu o cografyada bu yuzden. Bizler bunu yasamak zorunda degiliz, ucagin pilot kontrolu olmazsa dusecegini bilmek, anlamak icin, illa icinde oldugumuz ucagin dusmesine gerek yok.

Hiç de ağır konuşmadım. Laik in kelime anlamıyla akılları sıra dinsiz etiketini yapıştıracaklardı.

Yapma canim benim polemik degil bu gercekler. Bunu Türkiye yillarca yasadi. Bir gecede 500 alim asildi, kuranlar yakildi, analar cocuklarinin yemin törenine katilamadi, kapali kizlar uniye gidemedi.. bu liste uzar gider

Bir gecede 500 alim asılmış. 5 sene önceye kadar Fetullah da alimdi. Yersen tabi.
Kuranlar nerede yakılmıs , kim yakmış? Soylediklerinden bir basortusuyle yemin törenine katilamama dogru diyecegim de o da tam dogru degil. Igne takmayan annem basortusuyle yemin torenine katilabilmisti

hah bir sen eksiktin gel:)) hepimiz bani yiyecegiz sen de eksik kalma:)))amacim hep seni korumak karanfilP

Çene altı bağlanan başörtüsüyle yemin törenine katılım vardı zaten..
Orduevine bile çene altı giriliyordu..

Haber haber değil. Kaynak tamamen İslam'ın adını lekelemek için düzenlenmiş Türkiye Cumhuriyeti düşmanlığı yapan bir gazete.

Üstüne konuya baş örtüsüne tapanlar damlamış. Benim baş örtüme tapmıyorlar diye ağlıyorlar. Zamanında Fetöcü gibileri astılar diye ağlıyorlar. Şimdi ise Fetöyü asın niye asmıyorsunuz diye ağlıyorlar. Biz bir adama tapmak istiyoruz onun sözünü Tanrı sözü gibi benimsemek istiyoruz. Bu hakkımız elimizden alındı diye ağlıyorlar.

A diyoruz benim baş örtüme bilmem ne, B diyoruz benim baş örtüme bilmem ne... Ben en çok Allah'ın adını anarım bu kişiler ise baş örtüsünü anıyorlar. Demek ki kim neye tapıyorsa en çok onu dile getiriyor. Alakalı alakasız her meselenin içinde olmasının başka bir anlamı olamaz çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…