- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 47
seçemeyecekler,hiç böyle olacağını düşünmemiştimYa o değil de, meclis başkanını seçebilecekler mi sizce? koalisyon kurulamazsa erken seçim olur ama ya meclis başkanı seçilemezse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
seçemeyecekler,hiç böyle olacağını düşünmemiştimYa o değil de, meclis başkanını seçebilecekler mi sizce? koalisyon kurulamazsa erken seçim olur ama ya meclis başkanı seçilemezse
Meclis acildi mi? Milletvekilleri yemin ettiler mi ki?
Sen bilmiyomusun canm cehepe yi destekleyenler kulturlu insanlar ogretmen muhendis ...vb... vb....
Gerisi cahil kesim daha onceki konularda bu tespitlere denk gelmedin mi?
Chp kesiminin bir kendileri bilir yorumu herzaman ki gibi
Arkadasin biri bana yorum yazmis asagilayici tavirla birde onu begenenler olmus bir insanin fikri neyse zikride odur
Kisiye satasmayin saldirmayin yazacak bisey bulmak icin konuya yorum yazin derim buyuk dusunur Mune der kiiiii
Konuya donelim....(abla nerelerdesin)
Chp en son fii tarihinde tek basina iktidar olmus ne yazik o zamandan halk gozunu acmis dahada secmemis
O kadar vaate yine o puanla secimden cikmasi zafer degil yenilgidir.
Her ne olursa olsun halkimiz icin en iyi olacak koalisyon olmasi temennim buda en yakin akp ve mhp dir.
Yok artik takilmiyrum gozardi ediyrumağzı olan konuşur takmamak lazım :)
Bnim vatandaşım, benim köylüm benim çiftçim kurtar bizi baba diyorlar. Bunlar memleketi iyi yönetselerdi kurtar bizi baba derlermiydi. Neymiş benzin yokmuş. Memlekete benzin vaadı da Nazmiye mi içti? Kimse benim gibi dün dündür bugün bugündür deyip; işin içinden çıkamazkesinlikle,erbakan da uslub olarak özal,demirel,ecevit,hepsi uslupta çok dikkatliydi halka karşı
demek istediğini biliyorum fakat halka karşı usluba önem veriyorlardı hangi partili olursa olsun zaten futbol takımı değilki bunlar,gerçekten devletin başındaki insanlar halka yaklaşımlarında haklı yada haksız hep ılımlı olmalı benceBnim vatandaşım, benim köylüm benim çiftçim kurtar bizi baba diyorlar. Bunlar memleketi iyi yönetselerdi kurtar bizi baba derlermiydi. Neymiş benzin yokmuş. Memlekete benzin vaadı da Nazmiye mi içti? Kimse benim gibi dün dündür bugün bugündür deyip; işin içinden çıkamaz
Hanımlar,
daha ne kadar uyarmam gerekiyor ?
Herkes ama ben sataşmıyorum diyor ama maşallah herkes lafını bir güzel söylüyor.
Konuya yorum yapıyorsanız yapın, yok böyle mış miş kışkırtmalarınızla banlanacaksınız.
Haaaaa Sonrasını da Söyleyeyim hemen ama ben ne yazdım ki, ben banlandım o da banlandı mı, niye ben 1 hafta o 2 gün banlı.
Ama bu site yanlııı, kibliyorum kibliyorum o banlanmıyor, kıyak geçiyorlar sanırım sözlerini duyar gibiyim, valla devam edin böyle, çizginizi bozmayın, yoğurdum ekşi diyeni görmedim senelerdir, hep ekşi olan Mune.
Burda defalarca uyarı yazarım birtanesi dikkate alınmaz, bu kadında o kadar uyarıyor denip uyarıdan kimse üstüne düşen payı almaz, banlanınca kıyamet kopar.
Siz devam edin, bende banlamaya devam ederim, itirazınız varsa en yetkili mercii belli, gider şikayetinizi yaparsınız
Amanını kelle kelle
Yooooo yani başlığa dayanarak yazdımdıne oldukiki duyummu aldınız
hımmYooooo yani başlığa dayanarak yazdımdı
19 yaşındaydım. ne biliyim, yalan söyleyemem asla, kıvırmam da normalde. saftım işte. aşırı dürüstlüğün sonu.param alsa burada ne işim var deseydiniz,hazır cevap olmak lazım bunlara,ben gece hastanede kalırken yeminle hemşire kapıyı kilitlemiş kestiriyo içerde,madem gece nöbete kalacaksın gündüz uyusaydın,çok ilgisizdi hemşireler
ohoo benim 35 yaşına dek gözüm kapalıydı,kazık yiye yiye kazık yememyi öğreniyorsun gerçi geç oluyor ama19 yaşındaydım. ne biliyim, yalan söyleyemem asla, kıvırmam da normalde. saftım işte. aşırı dürüstlüğün sonu.
rabbim tüm isyeteyenlere nasib etsin buradanda okadar çok isteyen arkadaşım varkigeçende benzer bi konu vardı, ben özele gittim aciline hiç soru sormadan dayadı serumu, kalbimi dinleyerek idrar yolu enfeksiyonu var dedi. serumdan önce ben dedim gebelik durumum olabilir diye de zorla test yaptı, heyecanla bekliyoruz eşimle sonucu (6 aydır bebek istiyoruz) oturduğu yerden sareeeeee gebeliikkk yok serum takın dedi kadın okadar sinir oldum kiii daha kibar söyleyebilirdi. ama başımı vurduğum için devletin aciline gittim doktor okadar ilgilendiki anlatamam. ona güvenip kadın doğumcuya devlete gittim abuk sabuk bi teşhis koydu, sonra özele gittim ondan memnun kaldım. yani demem o ki bu tarz şeyler sistemle alakalı olduğu kadar doktorun/hemşirenin insiyatifiylede ilgili.
canım en son medipol de yaptım ben. bebek hemşiresinden çok ama çok memnun kaldım. 4 çocuk emzirmeme rağmen bebeğim tutmadı memeyi. kız uğraştı didindi, aldırdı ağzına. ama dr ve ebelerden pek memnun değildim. doğum başlamış olmasına rağmen suni sancı verdiler, suyumu patlattılar. halbuki hiç sesim çıkmıyordu, sakin sakin sancıların artmasını bekliyordum. öyle çok sinirlendim ki anlatamam ebe yalan söyledi. kontrol edicem dedi, sakın suyumu patlatmayın dedim, duymamazlıktan gelip patlattı. uyuz... sonra 5 dk içinde doğum yapıcam dr çağırın dedim, sallamadı. dr doğuma yetişemedi. aslında 5 doğumun 5ine de dr yetişemedi.allah kolaylıklar versin karanfilcim cümlemize,ya bizim önceki araba vardı,bebek ters olduğundan ve suyum az olduğundan dr akşama şu saatte gelin dedi,araba durdu giderken:)zor bela çalıştırdı eşim,sonra 30 dakika geç kaldık dr dan laf işittik,muamele çok kötüydü,ebe arkanı dön dedi çok stres oldum lavman için özele gitmek için artık çok geçti,sonra soydular alel acele çok utandımameliyata aldılar o kısım inanılmaz kötüydü çok eskiydi hastahane,hiç birşey söylemeye fırsat kalmadan bastılar narkozu,çıktığımda 15 metre kare ve kalabalık bir odadaydım,sondanın çıktığını söyledim çıkmamıştır sana öyle geliyordur dediler,defalarca söyleyince çıktığını anladılar,hemşireler agresifti,bebeğin soluk alamadığını fark ettim bir ara hemşireye söyledim hemen müdehale etti ters çevirdi elini boğazına sokarak bir süre sonra tekrar aynısı oldu hemşire meydanda yoktu aynını yaptım şükür nefes almaya başladı,velhasıl daha güzel muamele için özel daha iyi sanırım
şimdi eşim sayesinde açıldı gözüm. yalan söylemiyorum, ama kıvırmayı öğrendimohoo benim 35 yaşına dek gözüm kapalıydı,kazık yiye yiye kazık yememyi öğreniyorsun gerçi geç oluyor ama
canım en son medipol de yaptım ben. bebek hemşiresinden çok ama çok memnun kaldım. 4 çocuk emzirmeme rağmen bebeğim tutmadı memeyi. kız uğraştı didindi, aldırdı ağzına. ama dr ve ebelerden pek memnun değildim. doğum başlamış olmasına rağmen suni sancı verdiler, suyumu patlattılar. halbuki hiç sesim çıkmıyordu, sakin sakin sancıların artmasını bekliyordum. öyle çok sinirlendim ki anlatamam ebe yalan söyledi. kontrol edicem dedi, sakın suyumu patlatmayın dedim, duymamazlıktan gelip patlattı. uyuz... sonra 5 dk içinde doğum yapıcam dr çağırın dedim, sallamadı. dr doğuma yetişemedi. aslında 5 doğumun 5ine de dr yetişemedi.
amiinn arkadaşım, benim zaten bu foruma üye olmamın sebebi bebekti sonra olmayınca kendimi siyaset topiklerinde buldumrabbim tüm isyeteyenlere nasib etsin buradanda okadar çok isteyen arkadaşım varki