Kelime

llrr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2017
184
103
103
İyi akşamlar arkadaşlar. Bir arkadaşımla iddaya girdik. Bir yerde yazan bir kelime var ve bana söylemiyor sadece ipucu verdi onu bulmam lazım bana yardımcı olurmusunuz içinde iki a iki t var
felsefik bir kelime
doğa ile ilgili değil dedi
sadece bu kadar yardımlarınızı bekliyorum aklınıza gelen kelimeleri yazarmısınız :KK43:

Ooo kelime oyunu, en sevdiğim hahsjsjsj. Allah başka dert vermesin bacım. Harflerin nerede olduğu belli mi? Bir de kaç harfli bir kelime?
Amin cümlemize kelimelerin yerleri ve sayısı belli değil

İyi akşamlar arkadaşlar. Bir arkadaşımla iddaya girdik. Bir yerde yazan bir kelime var ve bana söylemiyor sadece ipucu verdi onu bulmam lazım bana yardımcı olurmusunuz içinde iki a iki t var
felsefik bir kelime
sadece bu kadar yardımlarınızı bekliyorum aklınıza gelen kelimeleri yazarmısınız :KK43:

Altkarşıt ?

Tanıtlama

1. Öne sürülen bir savın doğruluğunu mantıksal yöntemle gösterme sonucun doğruluğunu göstermek için, doğru olarak bilinen ya da doğru sayılan öncüllere dayanarak yapılan çıkarım (kavramsal tanıtlama). 2. Görülebilir bir biçimde verilmiş olan bir nesnenin ya da bir olayın görüye dayanarak (deney yoluyla) ortaya konması (görüsel tanıtlama).

felsefik bir kelime

terim mi peki bu
terminolojik bi kelime miymis

Bence arkadaşın felsefik bir şey dediği felsefik bir şey çıkmayacak. Nedir gerçekten merak ettim.

felsefik bir kelime

Az daha ipucu topla.
Ohoo ucu çok açık bunun, binlerce kelime var.
Mesela nerde yazan bir kelime bu?

İlk aklıma matematik geldi:)

Back
X