• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kelime tahmini

hihami

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2014
1.442
4.333
208
Arkadaşlar merhaba. Benim canımı sıkan konu şu; bi kaç defadır telefonumda 'çocuğa' kelimesini yazdıktan sonra arkasindan klavyede önerilen kelimede tecavüz gelmesi. Kendim böyle bi cümle kurmadım, bi kaç arkadaşa da sordum aynı marka telefonu olanlar da tecavüz kelimesinin geldiğini söylediler. Ben bu durumun tesadüf olduğunu düşünmüyorum veya gözden kactiysa bile düzeltilmesini istiyorum. Konuyla ilgili nereye başvurabilirim acaba?

Ooff of akıllı telefonlarımızın akilsizlığı ben bişey demiyorum..

Annemde ve kendi telefonumda denedim şimdi, olmadı. Acaba öyle bir haber vs mi okudunuz?

Bende de çıkıyor. Özellikle son klavye güncellemesinden sonra böyle oldu.

benim telefonumda da şok yazınca "haber,oldum,ayrılık" çıkıyor. ben genelde şok oldum yazarım ama diğerleri alakasız haber sitesi manşeti gibi :KK70:

bildiğim kadarıyla android telefonlar googledan çekiyor o veritabanını. ios cihazlar haftalık değiştiriyor kullandığınız kelimelere göre.

Benim telefonda da oluyor ve ben de her çocuk yazdığımda, önerilen kelimeler arasında görüp bi rahatsız oluyorum.
Sony benimki. Markadan mı yapıyor ki? Klavye güncelledim geçende, ondan mı oldu yoksa?

Hediye, isim falan çıkıyor bende
Google kaynak gösteriyor
Telefonun markası nedir

Ben de çocuğa yazdım . Hediye , şiirler , isim vs çıktı . Şiddet yazmıyor . :KK64:

Benim telefonda da oluyor ve ben de her çocuk yazdığımda, önerilen kelimeler arasında görüp bi rahatsız oluyorum.
Sony benimki. Markadan mı yapıyor ki? Klavye güncelledim geçende, ondan mı oldu yoksa?
Markadan değil güncellemedendir o çünkü benim farklı bir marka ve klavye güncellemesinden sonra böyle oldu.

Bende denedim simdi, telefonum iphone.. cocuk kelimesinden sonra "sahibi" kelimesi cikiyor. Herhalde guncellemeden kaynaklidir.

Bende çocuğa yazınca, isim ve hediye gibi şeyler çıktı.
Çocuğa boşluk t harfi yapınca tuvalet eğitimi filan çıktı..
Android buarada tlfum.
Markadan degil yazılım güncellemelerinden kaynaklı bencede

Yok hiç bişey okumadım arkadaşlarımda da çıktı zaten
Samsung
Benim ve annemin telefonu da samsung. Alla allah merak ettim ve şaşırdım doğrusu. Keşke böyle şeyleri hiç duymasak, hiç olmasa. Biz klavyede görmeye tahammül edemiyoruz minicik bedenler ise bunu yaşıyor:KK42:

Benim ve annemin telefonu da samsung. Alla allah merak ettim ve şaşırdım doğrusu. Keşke böyle şeyleri hiç duymasak, hiç olmasa. Biz klavyede görmeye tahammül edemiyoruz minicik bedenler ise bunu yaşıyor:KK42:
Gerçekten çok rahatsız oluyorum gördükçe çocuğa da sonra akla gelen kelime o mu olmalı midem bulanıyor sinirlerim hopluyor

Benim telefonum Samsung Android ama önerilerde çocuğa isim ya da hediye çıkıyor. Samsungsa telefonunuz Samsung Türkiye'ye mail atabilirsiniz ya da markası neyse onun Türkiye mail adresine.

Back
X