• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kelim ben artk kel

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
canım ben ısırgan otunu saçlarıma sürüyorum.nasıl mı yapıyorum ısırgan otunu yeşil suyu çıkıncaya kadar kaynatıyorum birazda elma sirkesi koyuyorum ve gece yatmadan önce saçlarıma sürüyorum.sabah uyanınca yıkıyorum.bayağı fayda etti.yani yeni yeni çıkan saçlarım var.ama o kellik ne zaman kapanacak bilmiyorum.ama ısırgan otunun suyunu sürmeye devam ediyorum her gece.sadece haftada bir kez sürmüyorum.saçlar dinlensin hava alsın iyice bu küre alışmasın diye.

canım ben dış görünüşteki ortaya çıkan olumsuzlukların içten geldiğine inananlardanım....mesela sivilceler....yediklerimize göre azalır yada çoğalır....saçta öyle, evet ısırgan otu saça sürülünce saçın renginde güzellik parlaklık veriyor...ama ısırgan otu çayının saç köklerine,saç hücrelerine etki ettiğini düşünüyorum....denemkte fayda var canım .... a.s.

hatta tevafuk eseri şu andada ballı ısırgan çayı içiyorum .... a.s.
afiyet olsun canım.bilmem duydun mu doktor ibrahim sabah bir çay kaşığı çörek otu içmek saç için çok faydalıymı diye bir yazısını okudum.onu denemek istiyorum.birde her yemekten sonra bir su bardağı suya bir çay kaşığı elma sirkesi karıştırıp içiyorum.oda saç için faydalıymış.diyorum ya kullanıp gerçekten faydasını gördüğümüz şeyleri yazalımki en faydalı şeyi bulalım.mesala sarımsakta çok kullandım oda çok faydalı.ama haftanın altı günü çalışınca onu uygulamak zor iş.

güzelim aynı sorun bendede oldu bioksin set aldım bir kutu bitmeden saçlarım tüy şeklinde çıktı sağolsun kk daki arkadaşların forumdaki yazılarına da baktım hc yağı aldım ama onu düzenli kullanamadım, bide küçük bi ayrıntı sarımsak sürdüm bir kaç kez, bioksin seti öneririm ama biras sabretmek lazım,şimdide yılan yağı aldım ama kullanmaya korkuyorum, bide ters etki yaparsa diye

güzelim aynı sorun bendede oldu bioksin set aldım bir kutu bitmeden saçlarım tüy şeklinde çıktı sağolsun kk daki arkadaşların forumdaki yazılarına da baktım hc yağı aldım ama onu düzenli kullanamadım, bide küçük bi ayrıntı sarımsak sürdüm bir kaç kez, bioksin seti öneririm ama biras sabretmek lazım,şimdide yılan yağı aldım ama kullanmaya korkuyorum, bide ters etki yaparsa diye
peki saçındaki açılmalar kapandı mı?
bende ısırgan otunu kaynatıp suyunu sürüyorum.hadi bakalım inşallah diğer saçlarımızı kaybetmeyelim bari...

canım daha kapandı diyecek kadar kullanmadım ama çıkan saçlarım var zaten bioksinin reçetesinde de yazıyor ilk kutuda dökülme durur ikinci ve üçüncü kutuda saç çıkabilir diye ama bende birinci kutunun sonunda çıktı dün bende kuaförümden senin ısırgan otunu tavsiye olarak aldım aynen şöyle dedi ısırgan otunu elma sirkesiyle karıştır sarımsak ta kat bu karışımla saçını yıka ( yalnız sarımsağı nasıl katarım demedim hiç uygulayacağımı düşünmedim çünkü o kadar çok şey kullanıyorumki ısırgan otu şimdilik kalsın diye düşünüyorum bu seferde fazla bakımdan bi şi olmasın) ama sen yinede faydasını görürsen mutlaka yaz

canım daha kapandı diyecek kadar kullanmadım ama çıkan saçlarım var zaten bioksinin reçetesinde de yazıyor ilk kutuda dökülme durur ikinci ve üçüncü kutuda saç çıkabilir diye ama bende birinci kutunun sonunda çıktı dün bende kuaförümden senin ısırgan otunu tavsiye olarak aldım aynen şöyle dedi ısırgan otunu elma sirkesiyle karıştır sarımsak ta kat bu karışımla saçını yıka ( yalnız sarımsağı nasıl katarım demedim hiç uygulayacağımı düşünmedim çünkü o kadar çok şey kullanıyorumki ısırgan otu şimdilik kalsın diye düşünüyorum bu seferde fazla bakımdan bi şi olmasın) ama sen yinede faydasını görürsen mutlaka yaz
canım ben bir aydır ısırgan otlu bakımı yapıyorum zaten bak nasıl yapğıyorum.haftanın bir günü sarımsak ısırgan otunun suyu ve elma sirkesini karıştırıp yapıyorum.sonraki günler sadece geceleri ısırgan otu suyula masaj yapıp saçıma havlu sarıp yatıyorum.bir günde saçıma dinlenme günü veriyorum.yani o gün hiç birşey yapmıyorum.gerçekten faydasını gördüm.görmedim dersem yalan olur.ama her taraftan küçük küçük saçlar fışkırıyor.ama o açık bölgeden çıkmıyor.ne olacak oraya bastıra bastıra yapıyorum.saçımın arkasını o kadar iyi göremiyorum.kz kardeşimin söylediğine göreoradanda küçük küçük saçlar çıkmaya başlamış.yeter yani uzasın şu saçlarda şu açıklık kapansın öyle değil mi?zaten sarımsak haftada bir kez sürmek yeter çünkü bir hafta etki ediyor.öyle kolay kolay saçtan çıkan birşey değil.birde her banyodan sonra saçlarımı elma sirkeli suyla yıkıyorum.bunların hepsini hemen hemen bir aydır yapıyorum.

Tatlım öncelikle çok geçmiş olsun a.s.

Bir dermatolog ile görüştün mü bilmiyorum. İnternetten görüştüğünü yazmışsın ama kan ve hormon testlerini yaptılar mı ? Sana önereceğim ilk şey saçlarını çok yormaman. İyi geldiğini duyduğun her şeyi deneme saçlarında lütfen. Saç kaldırmıyor her şeyi çünkü. İlk önce dökülmenin nedenini bilelim ki ona göre tedavi uygulayalım değil mi a.s Herkes bir şey söylüyor saça iyi geliyor diye. Biz de bir ümit deniyoruz, işe yararsa ne ala, yaramazsa da zaten dökülüyor diyip karalar bağlıyoruz. Bu arada saçlarını nasıl taradığın ile de ilgili bu dökülme. Mesela ben saçlarımı düz vaziyette tararken saçımın orta kısımlarında çok dökülme yaşıyordum. Şimdi saçımı başımı aşağıda tutarak ense kısmımdan öne doğru tarıyorum, bu sefer de ense kısmındaki en alttaki saçlar dökülüyor. Saçlarını eğer düz tarıyorsan tersten taramanı önerebilirim sana. Umarım düzelir saçındaki sorun canım. Allah başka, dermansız dert vermesin a.s.

kahve gözlüm peki bu tarif ettiğin karışımı nasıl yapıyorsun yani ısırgan otunu bütün sarımsakla kaytanıtıp içine elma suyu mu katıyorsun, bide bu gün sarımsağın suyunu çıkardım meyve sıkma makinesinde, hemen saçımın ön kısmı açılmıştı biras sürdüm,yeter mi diyorsun haftada bir kere,çok sabırsızım ya ön taraf ya bakar bakmas aynaya bunalım oluyorum,bir an önce çıksınlar çıkanlarda uzasın diyorum

kahve gözlüm peki bu tarif ettiğin karışımı nasıl yapıyorsun yani ısırgan otunu bütün sarımsakla kaytanıtıp içine elma suyu mu katıyorsun, bide bu gün sarımsağın suyunu çıkardım meyve sıkma makinesinde, hemen saçımın ön kısmı açılmıştı biras sürdüm,yeter mi diyorsun haftada bir kere,çok sabırsızım ya ön taraf ya bakar bakmas aynaya bunalım oluyorum,bir an önce çıksınlar çıkanlarda uzasın diyorum
seni çok iyi anlıyorum insan ister vistemez etkileniyor.helede saç çok moral bozuyor.
canım ben ısırgan otunu tek kaynatıyorum.sonra rendelediğim sarımsakları içine koyuyorum birde elma sirkesi karıştırıp saçıma sürüyorum.

aynıdurum bendede var senınkı bır bolgeymiş galiba benim bölge bölge acılmalar var yuvarlak sekılde ensede 2senedır hıç cıkmıyordu bıtaraf cıkıyor bırtaraf dokuluyor ve 5senedır kısa sac ve sagı solu kapatarak gezıyorum allahtan sacım gür kapatıyor doktorlar stresten diyor bütün testler yapıldı bırsey cıkmadı butun ilaçları kulandım cıkıyor ama tekrar dokuluyor:çok üzgünüm:senağlama

Ben 19 yasındayım ama 3 seneden fazla oldu bu sorunla mücadele ediyorum..
saçlarım çok seyrek 30 yaslarda kendimi düşünemiyorum kansızlık var
Annem araştırmış o ilaçları kullansam düzelirmiş ama ben inanmıyorum düzeleceğine
eskiden her ne kadar gür olsada saçlarım bi daha olmazmış gibi geliyor
Kedi tüyü gibi kaldıı..Benim bi kuzenim var çocukken o kadar seyrekti ki saçları ama
şuan gelin görün şahane bi gürlük var nasıl oldu bilmiyorumm :uhm:
yılan yağı kullansam benim değişirmi acaba saçlarımdaki bu anormallik CADIARZU

tatlım sende kansızlık varmış, demir hapı verecektir doktor büyük ihtimalle. önce doktora görün sonra alternatif tıpa başvur bence yaşın daha küçük saçların kendini çabuk onaracaktır a.s.

Ben 19 yasındayım ama 3 seneden fazla oldu bu sorunla mücadele ediyorum..
saçlarım çok seyrek 30 yaslarda kendimi düşünemiyorum kansızlık var
Annem araştırmış o ilaçları kullansam düzelirmiş ama ben inanmıyorum düzeleceğine
eskiden her ne kadar gür olsada saçlarım bi daha olmazmış gibi geliyor
Kedi tüyü gibi kaldıı..Benim bi kuzenim var çocukken o kadar seyrekti ki saçları ama
şuan gelin görün şahane bi gürlük var nasıl oldu bilmiyorumm :uhm:
yılan yağı kullansam benim değişirmi acaba saçlarımdaki bu anormallik CADIARZU
doğrusu yılan yağı kullanmaya bende başlasam mı diye düşünüyorum.

ben aldım yılan yağı, küçücük bir şişe 12 milyon , siteden öğrendiğime göre çoğunluk gün aşırı kullanmış,ama o kadar küçükki saçlar çıkana kadar kaç şişe gider bilmiyorum, ben daha önce bioksin kullandığımı söylemiştim kızlar,iki gün öncede marketten bioblas şampuan aldım,üretici firmalara bi baktım,bioksinle aynı, üstelik bioksin kadar pahalı değil ve daha büyük boyutta,9,75ykr şimdi bide serumlarını almayı düşünüyorum o da 24 ampul 46 ytl, bioksin ise 80 ytl civarında, madem aynı firma üretiyor ben güveniyorum,bioksinin marketlerde satışı yasaklandığı için bu yan ürünü çıkarmışlar kızlar bilginiz olsun

yılan yağını uzun süre kullandım saçım daha hızlı uzadı ve alnımda saç olmayan yerlerde küçük küçük saçlar çıktı aldığım yağ karışımının içine koyuyordum böylece uzun süre gidiyordu.Gün aşırı yaptım 3 saat beklettim

kahve gözlüm canım bende kel adaylarındanım malisef.benimde tepem açıldı ,saç diplerim gözüküyor sinir oluyorum.biotin hap kullandım,12o lik 2 kutu priorin kullandım eşim yeni saçlar çıkmaya başlamış diyor ama tepem açık yine.bu aralar mevsimsel aşırı dökülüyor.zaten mevsim dönüşlerinde kullansın demiş tavsiye eden.yine 1 kutu daha alayımpriorin.tresan ısırgan otlu kullanıyorum.ALLAHtan saçım dalgalıda pek belli olmuyor ama şekil versem yana tarasam açıklık ortaya çıkıyor yıllardır saç uzatamıyorum hep kısa ,vich kullandım iki kutu serum azcık işe yaradı ama doğumdan sonra oda gitti,sarımsak ve ısırgan otunu bende deneyeyim

ben aldım yılan yağı, küçücük bir şişe 12 milyon , siteden öğrendiğime göre çoğunluk gün aşırı kullanmış,ama o kadar küçükki saçlar çıkana kadar kaç şişe gider bilmiyorum, ben daha önce bioksin kullandığımı söylemiştim kızlar,iki gün öncede marketten bioblas şampuan aldım,üretici firmalara bi baktım,bioksinle aynı, üstelik bioksin kadar pahalı değil ve daha büyük boyutta,9,75ykr şimdi bide serumlarını almayı düşünüyorum o da 24 ampul 46 ytl, bioksin ise 80 ytl civarında, madem aynı firma üretiyor ben güveniyorum,bioksinin marketlerde satışı yasaklandığı için bu yan ürünü çıkarmışlar kızlar bilginiz olsun
bioxsinin neden satışı yasakki marketlerde.
çıktığı günden itibaren bioxsin şampuan kullanıyorum.
ama ne fayda dökülme yine var.

Back