• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kelim ben artk kel

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
canım naıl bir yöntem bu nerde yapıyorlar.böyle giderse iyice kel kalacağım.kız kardeşlerim o kadar çok olmadığını söylüyorlar.saten böyle bariz bir açılma var fakat tamda açılmış değil saçlarım seyrelmiş resmen ama sadece o kısım.ben bir yere gittim saçla ilgili böyle bir işlem yapıyorlarmış fakat sana olmaz dedi.tamamen saçsız kısma yapıyorlarmış.bana bu işlemi anlatırmısın canım.yoksa kastın saç ekimi mi?

Güzelim kuaförlerde yapiliyor, sac ekimi falan degil, yani böyle kel olan yerlere degil, saca takiyorlar....:delphin:

Mesela saclarin omuzlarina kadarmi o extensionslarla beline kadar uzatirabiliyor gürlesitirebiliyorsun sacini.....Gercek insan sacindan yapiliyor bölye tek tek takiliyor saca netten Hair dreams diye bir site var oraya bak...a.s

sarımsakta kullandım diğer bölgedeki saçlarım çıkıyor fakat orası bir türlü kapanmıyor.şimdi hergece ısırgan otu kaynatıp suyunu sürüyorum.bayağı fayda etti ama şu açıklık ne zaman kapanacak sabrım kalmadı.

Bana kalırsa aileden gelen genetik bi durum yoksa dökülen saölar mutlaka eninde sonunda çıkar.

BİOXCİN diye bir ilaç var ınternetten sitesıne bir bakın isterseniz ucretsız numunede ısteyın adresınize denemek amaclı fayda görursenız ılacı alıp kullanırsınız benım dayım kullanıyordu saclarının ön tarafı acıldı dıye sizde bi deneyın dılersenız insallah bir faydasını görursunuz a.s.

bende 15yasındayım ben napayımsenağlama8aydır faln cok asırı sacım dokuluyo senağlamabı ara kansızlk vardı gecti ama hala cok dokuluyoo bnde bu yasta kel kalmkt korkuyorum senağlamasacımı toplayınca kedı kuyrugu kdr oluyoo='(senağlama

bioksin faydasız almayın bende işe yaramadı verdiğim para boşuna oldu..arkadasım benim de sacımın önlerinde seyrelme var lisede başladı ani bir diyet yapmıştım su an 27 oldum ve seyrek o kısımlar..ben de üzülüyorum ama bi ilaç aldım priorin bu sitede biri kullanmıştı ona sordum sac cıkamrış o kısımdan..vitamin yani zarar da yok bi dene istersen iki aylık yetecek kadarı 100ytl aldım bitince devame dicem yine..gerçi ilginç olan komik bi olay yasadım kadına eczacıya saclarımda seyrelme var önkısımalrda derken aman ne göreyim kadının önü zaten acılmış gitmiş ilacı aldım kadında ben de kullanıyorum yeni başladım dedi kısa bir süre önce acılmış onunkide..bi de lütfen dikakt et17yasında kızalrda bile var bu sorun önlerde seyrelme olayı cok yani...artık ölene kadar bakım yapıcaz tedbiri elden bırakmicaz ..

bende 15yasındayım ben napayımsenağlama8aydır faln cok asırı sacım dokuluyo senağlamabı ara kansızlk vardı gecti ama hala cok dokuluyoo bnde bu yasta kel kalmkt korkuyorum senağlamasacımı toplayınca kedı kuyrugu kdr oluyoo='(senağlama

canım ya kedi kuyruğu benzetmene bayıldım yerim seninaniknaniküzülme sen daha cok gençsin cıakr saclarınCADIARZU

bioksin faydasız almayın bende işe yaramadı verdiğim para boşuna oldu..arkadasım benim de sacımın önlerinde seyrelme var lisede başladı ani bir diyet yapmıştım su an 27 oldum ve seyrek o kısımlar..ben de üzülüyorum ama bi ilaç aldım priorin bu sitede biri kullanmıştı ona sordum sac cıkamrış o kısımdan..vitamin yani zarar da yok bi dene istersen iki aylık yetecek kadarı 100ytl aldım bitince devame dicem yine..gerçi ilginç olan komik bi olay yasadım kadına eczacıya saclarımda seyrelme var önkısımalrda derken aman ne göreyim kadının önü zaten acılmış gitmiş ilacı aldım kadında ben de kullanıyorum yeni başladım dedi kısa bir süre önce acılmış onunkide..bi de lütfen dikakt et17yasında kızalrda bile var bu sorun önlerde seyrelme olayı cok yani...artık ölene kadar bakım yapıcaz tedbiri elden bırakmicaz ..
canım benim saçımın önleri gür fakat tepe kısmımda seyrelme var.

bence hemen iyi bir doktora görün.
benim tiroid hastası olduğum önceden anlaşılmış olsaydı ve tedaviye başlamış olsaydım.
saçlarım şimdi bu hale gelmezdi.
ama nedense doktorlar ilk seferde anlamıyorlar.
bazıları tabikide.
eğer bakırköy devlet hastanesindeki cildiye doktoru anlamış olmasaydı.
sağolsun sayesinde ilgili bölüme yönlendirildim ve tedaviye başladım.

canım çok geçmiş olsun .
umarım iiyileşir:(
benim bu konuda pek bi bilgim yok ama çinko eksıklıgınden fln oluomuş sanırım ve psikolojik de olabilior stresten uzak durmalıyız tek bıldıgım bu:S
inş en kısa zamanda düzelir kendıni iyi hissetmeni saglar canım.
:a015: a.s. :1hug:

kızlar malesef stres saçlarımızın bir numaralı düşmanı önceden çok sık saçlarım vardı sonra 1 yıl kadar sıkıntılı bi dönemim oldu ve malesef saçlarım bana veda etti şimdi saçlarım seyrekleşti benimde tepem diğer yerlere oranla daha seyrek çözümü mutlaka vardır ama en önemlisi bunu çok fazla takıntı haline getirip stres yapmadan halletmek bence

kızlar saç dökülmesine ceviz yağı iyi geliyomuş.birde 10 tane cevizin kabuğunu 15 dk suda kaynatıp yıkamak gerekiyomuş bunu 3 hafta denemek gerekiyomuş tv de izlemiştim inşallah faydası olur.

canım benim saçımın önleri gür fakat tepe kısmımda seyrelme var.

anladım canım bu arada ben bu sabah o kısımalrda kısacık saclar gördüm sanırım başarıyorum ve saclarım yeniden gelecek ..sen de tepe kısmına yap istersen...tresan kullanıyorum ben içine camterebentiyle 6aydır sampuanım bu...bi de priorine başaldım işte vitamin gerçi bi hafta anca oldu...zaman lazımmış demek ki haftada birde karışık bir bakım yağı var onu sürüyorum sac diplerime..bioksin kullanmıştım 4ay ampül işe yaramadı diyordum ama bu sabah kısa saclar fark ettim ondan da cıkmış olabilirler sanırım sabretmek lazım bakım aşamasında...:lepi:

Güzelim kuaförlerde yapiliyor, sac ekimi falan degil, yani böyle kel olan yerlere degil, saca takiyorlar....:delphin:

Mesela saclarin omuzlarina kadarmi o extensionslarla beline kadar uzatirabiliyor gürlesitirebiliyorsun sacini.....Gercek insan sacindan yapiliyor bölye tek tek takiliyor saca netten Hair dreams diye bir site var oraya bak...a.s

canım senin bahsettiğin şey kaynak...

anladım canım bu arada ben bu sabah o kısımalrda kısacık saclar gördüm sanırım başarıyorum ve saclarım yeniden gelecek ..sen de tepe kısmına yap istersen...tresan kullanıyorum ben içine camterebentiyle 6aydır sampuanım bu...bi de priorine başaldım işte vitamin gerçi bi hafta anca oldu...zaman lazımmış demek ki haftada birde karışık bir bakım yağı var onu sürüyorum sac diplerime..bioksin kullanmıştım 4ay ampül işe yaramadı diyordum ama bu sabah kısa saclar fark ettim ondan da cıkmış olabilirler sanırım sabretmek lazım bakım aşamasında...:lepi:
evet bende bioxsin şampuan kullanıyorum.
şimdide bunu deneyeyim belki fayda eder.
sağol canım.

ya kızlar benim bu hafta farkettiğim bir şeyi sizinle paylaşmak istiyorum, ben iki aydır düzenli olarak ballı ısırgan çayı içiyorum.... saçlarım bellerimdedir ve hepside aynı boydalar...fakat son bir aydır saçlarımı bağladığım halde sanki yeni çıkmış gibi diğerleriyle aynı boyda olmayan kısa kısa saçlarım çoğaldı ve dahada bir gürleştiler...anneme dedim oda saçlarıma baktı ve bu uzun saçların yanında 3-4 cmlik bir sürü kısa saç var...şaşırdık....ama bir yandanda çok sevindim...şaçlarım gürleşiyor diye....sonra araştırdım ki ısırgan otu saçlara faydalıymış,hatta son zamanlarda ısrgan otlu sampuanlarda çoğaldı....benim ısırgan içme sebebim ilk olarak kanseri önlediği içinde,göğüsleri büyütünce bırakmadım,devam ettim,ama saçlarımada faydalı olduğunu gördüm ya artık günde bir bardak ballı ısırgan benim alışkanlığım oldu...

ya kızlar benim bu hafta farkettiğim bir şeyi sizinle paylaşmak istiyorum, ben iki aydır düzenli olarak ballı ısırgan çayı içiyorum.... saçlarım bellerimdedir ve hepside aynı boydalar...fakat son bir aydır saçlarımı bağladığım halde sanki yeni çıkmış gibi diğerleriyle aynı boyda olmayan kısa kısa saçlarım çoğaldı ve dahada bir gürleştiler...anneme dedim oda saçlarıma baktı ve bu uzun saçların yanında 3-4 cmlik bir sürü kısa saç var...şaşırdık....ama bir yandanda çok sevindim...şaçlarım gürleşiyor diye....sonra araştırdım ki ısırgan otu saçlara faydalıymış,hatta son zamanlarda ısrgan otlu sampuanlarda çoğaldı....benim ısırgan içme sebebim ilk olarak kanseri önlediği içinde,göğüsleri büyütünce bırakmadım,devam ettim,ama saçlarımada faydalı olduğunu gördüm ya artık günde bir bardak ballı ısırgan benim alışkanlığım oldu...

canım ben ısırgan otunu saçlarıma sürüyorum.nasıl mı yapıyorum ısırgan otunu yeşil suyu çıkıncaya kadar kaynatıyorum birazda elma sirkesi koyuyorum ve gece yatmadan önce saçlarıma sürüyorum.sabah uyanınca yıkıyorum.bayağı fayda etti.yani yeni yeni çıkan saçlarım var.ama o kellik ne zaman kapanacak bilmiyorum.ama ısırgan otunun suyunu sürmeye devam ediyorum her gece.sadece haftada bir kez sürmüyorum.saçlar dinlensin hava alsın iyice bu küre alışmasın diye.

Back