• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kelebeklikuzunun dış Mekan çekimleri

bende kırçiçeğinde gördüm canım.
senin o güzel günlerim gelsin ben ayarlarım sana. çok yakın bi arkadaşımız çekiyor ama herkese çekmiyor şu an başka bi işle uğraşıyo. rica ederiz senin için halleder merak etme sen. zemuszemus

cnm bnm çok teşekkürlerr opuyorumnanaktan
inşallah Rabbim o günleri en hayırlı zamanda ennn hayırlı insanla biz bekarlara da göstersin :1hug: o zmn irtibata geçeriz sennle yerimseniben
Allahım siz yeni ewlenenlerin de mutluluklarını arttırsın ve bi ömür boyu ayırmasın inş!!

bayıldım bayıldım bayıldımmm.. siteye ilk üye olduğumda geliniğinin resimlerini görmüştüm zaten çok beğenmiştim:nazar: çok profesyonel olmuş çekimler herkes böle güzel iş çıkartamıo açıkcası.. süper bi çift olmuşssunuz.. mutluluklar opuyorumnanaktan

senin resimlerine baktıkça bakıyorum canım çok güzel görünüyorsun....dün yorum yapmıştım ama bugünde yazmak istedim....hep gül canım....

hep çok hoşuma gitmiştir böyle yeşillikler arasında gelin fotosu.bi arkadaşımında var.gerçekten çok hoş.keşke benimde olsaydı

" kardelen18, seda_elt, magiclove, jaleli, sarıcivciv, f.b.t.l, jazmin, eminik"

hepinize çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için. allah daha güzellerini size yaşatsın sevdiğinizden hiç ama hiç ayrımasın en çok mutlu etsin huzur sağlık versin tüm sevdiklerinizle aminnn :emir_bebek:

ay bu bizim botanik park çok güzel olmuş.bazen görürdüm botanikte demek sende onlardansın gerçekten güzel çekimler olmuş.allah mutluluğunu daim etsin.

"svda, jtosik, mawro, sarıcivciv, dreamlife, durualya, esramm82, mermaid, süpürgelicadı, you_know, heath_19, matmazel87, caviş, taham, porselenbebek, leyla01, sumak"

hepinize çok teşekkür ederim. daha güzelleri sizin olsun inşallah.

süpürgelicadı: bizim fotoları çeken arkadaşımızdı ama bir çoğu çekiyor heralde
You_know: çal canım çal çok yakışır eminim sanada

amin inş cnm,inş vardır çeken yerler

ayyyyyyyyyyy bayildimmmmm cok ZARIF olmussun, ne abarti ne sadelik, süper :asigim:

Back