• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kelebeklikuzunun dış Mekan çekimleri

çok güzelsin canım gelinliğine bayıldım bizde dış mekan çekimleri yaptırcaz senin fotolardan poz calarım artık vereliniortak

bir kaç eksik çok ufak photoshoplama var ama onun dısında çok güzel olmuş canım..

benım de dugun fotolarım boyle,biz studyoda cektırmekdık hıc :)

cok yakısmıssınız :)

"svda, jtosik, mawro, sarıcivciv, dreamlife, durualya, esramm82, mermaid, süpürgelicadı, you_know, heath_19, matmazel87, caviş, taham, porselenbebek, leyla01, sumak"

hepinize çok teşekkür ederim. daha güzelleri sizin olsun inşallah.

süpürgelicadı: bizim fotoları çeken arkadaşımızdı ama bir çoğu çekiyor heralde
You_know: çal canım çal çok yakışır eminim sanada

"svda, jtosik, mawro, sarıcivciv, dreamlife, durualya, esramm82, mermaid, süpürgelicadı, you_know, heath_19, matmazel87, caviş, taham, porselenbebek, leyla01, sumak"

hepinize çok teşekkür ederim. daha güzelleri sizin olsun inşallah.

süpürgelicadı: bizim fotoları çeken arkadaşımızdı ama bir çoğu çekiyor heralde
You_know: çal canım çal çok yakışır eminim sanada

evet cnm çekiyorlar bütün fotoğrafcılar hatta biz düğün hikayesi yaptıracaz ankarada bi şirketle anlaştık hem mersinde hem istanbulda yanımızda olacaklar sabahtan düğüne kadar dış mekan çekimleride dahil

çok güzel bir gelinsin canım tekrar söylüyorum gelinliğine bayıldım çok şık sanada çok yakışmış ömür boyu mutluluklar

Kelebeklikuzu mutluluklar diliyorum canım..
Ne kadar da yakışmışsınız, ne kadar da güzel olmuşsun!!
her gelini beğenirim we her çifti de birbirine yakıştırırım:1rolleyes:
Rabbim nasıl da çifteleri birbirine uygun düşürüo opuyorumnanaktan
Ben de Bursalıyım buarada, gelinliğiniz dikme değil sanırım, aynı gelinliği bi tanıdığımda da giymişti de..Ama sizde daha hoş durmuş açıkçası :nazar:
Allah geçim wersin we bi ömür boyu beraber sevginizi we özellikle saygınızı kaybetmeden bi ömür sürün inşallah:nazar::nazar:opuyorumnanaktan

you_know seninde resimlerini bekliyoruz canım eminim sende çok güzel bi gelin olucaksın. çok teşekkür ederim gerçekten.

seda_elt teşekkür ederim cnm. gelinliğimi kapalıçarşıda diktirdim ben hazır değil ama başka yerlerin vitrininde de gördüm. hatta dikilme aşamasında mankende hiç beğenmedim ama üstümde hayal ettiğim gibi oldu çok şükür .:Saruboceq:

cok güzel görüküyorsuuz
allah mutlulugunuzu daim etsin

birsey sormak istiyorum, bu resimleri cekindiginde gelinligin kirlenmedimi? dügünden öncemi cektiniz resimleri?:uhm:

nikahtan hemen önce çektirdik canım.mümkün olduğunca yürürken eteklerimi toplamaya çalıştım canım o yüzden çok kirlenme olmadı. en azından dış kısmında :)

aaa demek diktirme, ama güzel dikilmiş gerçekten :nazar:
kırçiçeğinn witrinn de görmüştüm bnde, ama senn de dediğin gibi üzerinde görmedikçe beğenemiyor insan
buarada fotoğraflar gerçekten profesyonelce çekilmiş canım, henüz nişanlı fln değilim ama hangi fotoğrafçıyla anlaştığınızı merak ettim
aklım da bulunsun, nişanlanır yada ewlenirsem lazım olur yerimseniben

bende kırçiçeğinde gördüm canım.
senin o güzel günlerim gelsin ben ayarlarım sana. çok yakın bi arkadaşımız çekiyor ama herkese çekmiyor şu an başka bi işle uğraşıyo. rica ederiz senin için halleder merak etme sen. zemuszemus

Back