Gelinlik Ayakkabısı kelebekcik'in gelinlik ayakkabısı

güle güle giy
nerden kaça aldığını da yazar mısın eğer bir sakıncası yoksa
benim de haftaya gelinlik provam var. bu hafta ayakkabı almam gerekiyor o yüzden.

inşallah çok rahat edersin düğünde bu ayakkabılarla. ayağında olduğunu bile hissetmemeni dilerim. şimdiden mutluluklar canım

ayyy benim olsun bunlar bayıldımmmm
canım benim çok teşekkür ederim daha iyileri senin olsun inşallah
allah gıymeyı nasıp etsın ıns...ömür boyu mutlu olun inş....
amin canım benim çok teşekkür ederim..
canım benim güzel dileklerin için çok teşekkür ederim..ayakkabım 95 liraydı ama ben 75e aldım..mahmutpaşada bi ayakkabıcıdan aldım orasını iyi bilmediğim için pek tarif edemiyorum ama altın köşe diye bi giyim mağazası vardı onun tam karşısındaki caddede yanyana 2 tane ayakkabıcı var ben ikinci sıradakinden aldım..

umarım seninde her şey gönlüne göre olur..gelinliğin kınalığın düğünün her şey..mutluluklar dilerim

ayakkabılar çok hoş, ama rahat olması açısından ben burnu kapalı tercih etmeyi düşünüyorum. Topukluya pek alışık değilim deUmarım sen çok rahat edersin

Son düzenleme:
gule gule kullan canım çok sık gerçekten.
bende geçen yaz evlendim turkuaz almıştım ayakkabılarımı artık renkli ayakkabılarda moda

çok teşekkür ederim kızlar..düğünüm oldu takıdan sonra bunları çıkarıp converselerimi giydim o yüzden çok rahattım :))

Ben öyle kenarında süsleri beğenmiyorum.
Onun dışında bu aralar en çok beğendiğim gelinlik ayakkabılarından..
Mutlulukla giyin..

ayy çok beğendm ben
güle güle giy inş.
teşekkür ederim canım
çook hoş, mutluluklar..
çok teşekkür ederim
çok güzel ve şık :) güle güle giy mutluluklar
teşekkürler canım
kelebekcikkkk sen niye bu kadar zevklisin çok güzell mutlulukla giy canım inşallah
çok naziksin canım çok teşekkür ederim
Ben öyle kenarında süsleri beğenmiyorum.
Onun dışında bu aralar en çok beğendiğim gelinlik ayakkabılarından..
Mutlulukla giyin..
teşekkür ederim canım
çook güzelmiş,altın deymil yaz
canım benim düğünüm geçti 25 hazirandaydı..daha önce olsaydı emin ol mutlaka yazardım..

çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…