• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı kelebekcik'in gelinlik ayakkabısı

kelebekcik

evli ve çook mutlu:)
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2009
1.413
3
158
Balıkesir
4514.jpg

4534.jpg

kızlar ben çok beğenerek aldım gelinlik ayakkabımı..sizce nasıl?

ben bu tarz ayakkabılara bayılıyorum. çok güzel ve şık:)
benim ayakkabımda buna benziyor. ben ön platform kısmını full taşlı yaptırdım, bir de çiçek yerine taşlı toka yapıldı.

çok hoş duruyorlar umarım rahattırlar burnu kapalı olunca hep korkarım ben parmaklarımı acıtır mı diye

ben bu tarz ayakkabılara bayılıyorum. çok güzel ve şık:)
benim ayakkabımda buna benziyor. ben ön platform kısmını full taşlı yaptırdım, bir de çiçek yerine taşlı toka yapıldı.
çok teşekkür ederim canım..dedğin gibi platform kısmı taşlı olanı da vardı ama onun numarası yoktu ne yazık ki..ama bunu da çok beğenerek aldım..
çok beğendim :) güle güle giy.
çok teşekkür ederim tatlım
çok şık güle güle giy canım.
amin canım benim inşallah..çok teşekkür ederim
Benimde tam istediğim bu işte. Çok şık ve güzel, güle güle giy inşallah..
inşallah tatlım çok teşekkür ederim..
çok hoş duruyorlar umarım rahattırlar burnu kapalı olunca hep korkarım ben parmaklarımı acıtır mı diye

tatlım burnu açık olanlar benim ayağımı çok acıtıyo o yüzden tercihim kapalıdan yana oldu..açık olan kısımlar ayağa değdikçe ilerleyen saatlerde acıtmaya başlıyo..o yüzden kapalı tercih edebilirsin..daha iyileri sizlerin olur umarım

ayakkabı güzel ama sadece düğünde giyilebilecek bi ayakkabı bu yüzden ben tercih etmezdim

Ayakkabılarınız güzel duruyor,güle güle giyin.
çok teşekkür ederim
ayakkabı güzel ama sadece düğünde giyilebilecek bi ayakkabı bu yüzden ben tercih etmezdim
yorumun için teşekkür ederim canım ama ben senn gibi düşünmüyorum..başka bi düğünde de giyebilirim..giymesem de hiç problem değil aslında..bazı şeyler düğün için özel olmalı diye düşünüyorum..
Çok şık ve güzel, güle güle giyersin inşallah canım :16:

canım benim çok teşekkür ederim çok naziksin

evet bencede bazı şeyler düğün gününe özel olmalı , çok beğendim şık duruyor, ayakkabılarda yan aksesuarlar çok hoş :81: güle güle giy inşallah

Back