- 10 Mart 2014
- 815
- 712
- 133
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Cok teşekkür ederim verdiğiniz destekler içinSessizce takip ediyordum konularını
İnan verdiğin karara çok sevindim, böyle düşüncesiz bir odunla bir ömür geçmez, çiçekle kapına gelmesinin amacını da söyleyeyim; onu bu odun haliyle çekecek başka birini bulamayacağı kafasına dank etmiştir,
Geri dönersen çok daha kötü duruma düşersin canım, zor biliyorum ama biran önce unutmaya çalış,
Çok daha iyi bir geleceğe layıksın
Aynen öyle, bende bitmesini istemiyodum elimden geleni de yaptım ama yeterli olmadı.Keşke gerçekleri ilişkiniz bitmeden önce görebilseymiş.
Bir süre sonra gayet hafifleyeceksin, sonunda da hiç hayatında olmamış gb olacak emin ol...Cok teşekkür ederim verdiğiniz destekler için
Geri dönmeyi düşünmüyorum üzülmüyo değilim ama böyle de hayat bi şekilde devam ediyo hem şunu da farkettim eskiden hergün buraya konu açıp duruyordum hepsi de onunla ilgiliydi.
Şimdi farkettim ki derdim bile kalmamis yazacak bişey bulamıyorum
Teşekkür ederim amin inşallahBir süre sonra gayet hafifleyeceksin, sonunda da hiç hayatında olmamış gb olacak emin ol...
Bundan sonra çok mutlu olacağın biriyle tanışırsın dilerim, rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın
Evet polisPolismiydi seninki . Hatırlıyorm sanırım güven vermi o bu adam
Zehol neler diyor nelerrrr
İşte sen haklıydın kelebek, herkes beni yemeye çalışıyormuş.
Ardı arkası kesilmiyor bu isteklerin
Ailem bile benim arkamdan iş çeviriyor
İstediğin herşeyi alcam haklısın sen en güzellerini hakediyosun ben 60 milyar borcun altından kalkamıcak bi adam değilim
Çok şükür ki maaşım iyi öderim aslanlar gibide gelirim evleniriz her istediğin de olur
Sen yeter ki evet de barışalım
Sana çok haksızlık ettim ama hep beni istemediğini düşündüğüm için oluyodu bunlar
Ben seninle nişanlanmak isterken sen bana hep hayır istemiyorum olmaz diyodun
Bende ben doğuya gittikten sonra başka birini bulacak galıba diye düşünmeye başladım beni istemiyor diye düşündüm
Vs vs.
Bende istemiyorum istemiyorum dedimmm
Çok ağladı, yanımda kimse yok bundan sonra hiç bişey eskisi gibi olmayacak diyo.
Babası tekrar kredi çektin diye kızmış millet az yiyo da ev alıyo diyomuş şokk geçirdim borçların neredeyse tamamı babasına ait adamda ki saygısızlığa bakk. Bunları o anlattı ben dinledim dinledim sonra ben artık istemiyorum dedim ağlaya ağlaya gitii
Evet polis
Ayrıyız canımEski konularınızı da okumuştum
Merak ettim, ayrı mısınız? barıştınız mı?
Son durum nedir?Ayrıyız canım
2-3 gün önce bi konu açmıştım sevgilimle ilgili
Hepiniz bana yorumlar da ayrıl ondan kelebek, ilerde daha cok üzülürsün kelebek, bunu neden kendine yapıyosun kelebek diye kızmıştıniz.
Haklıydınız da...
Dün gece bitti, bu kadar erken olmasını beklemiyodum açıkçası, bitmesi gerekiyodu biliyorum ama yine de sizden birseyler duymaya ihtiyacım var kızlar
Biz 2 sene once kendi aramızda yüzük takmistik daha doğrusu onun fikriydi bende takiyodum ama 5-6 kez yanıma gelirken yüzügünü takmadan geldi hep de unutuyorum dustan çıkınca ama normalde takıyorum diyodu pazartesi günü görüşmüştuk o gün yine takmamis bende kendi yüzüğümu cikarttim attım onun arabada torpido gözüne sinirlendim bu kaçıncı takmayisin ya istemiyosan takma ama bende takmiyim yeter ki beni kandırma ben salak miyim tek başıma takıyorum dedim .
Neyse o gun oyle oldu dun aksam da dışarı cikcakti bende ona dedim ki aklıma geldi hayatım yüzüğünu takıyo musun diye sordum takıyorum tabiki de aşkım dedi pişkin pişkin. Onun üstüne gülerek yine dedim ki bak takmak istemiyosan söyle artık ikimizde takmayalim problem değil diye oda yok gerçekten takıyorum dedi. İyi tamam saat 8 de mesaj attı biz dışarı çıkıyoruz ama yemek yiyip döncez diye .
Saat 10 oldu benimkinden ses seda yok yemek yiyecekleri yer de eve 10 dk uzaklıkta neyse dayanamadim aradım cafeye gitmişler oturuyoruz dedi bende tamam ama geç kalma olur mu dedim çünkü 4-5 gündür her akşam dışarıya çıktı arkadaslariyla gece dönüyodu eve sonrada uyuyup kaliyodu konusamiyoduk hiç.
Sonra saat 12 de aradı beni bende cafeler yeni kapandı galiba falan dedim yoo daha açıklar biz erken kalktik dedi 10-15 dk konuştuk benim telefon cekmiyodu pek kapanıp duruyodu oda bana ev telefonundan arasana dedi bende dakika yok arayamam dedim sonra yine çekmedi telefonum.
Bu sefer de tamam evi ben ariyim o zaman dedi ev telefonu da yan odadaydi orası da soğuktu orda konuşmak istemedim arama ev telefonunu burdan konuşuyoruz işte diyince sen evde değilsin demeye başladı evdeyim diyorum inanmiyo evi aricam dedi bana bende arayamasin diye ev telefonunun fişini çektim bizimki de aramış aramış açan yok sonra beni geri aradı
Sen evde değilsin telefon çalıyor açan yok
Ben evdeyim fişi çektim diyorum yok adam inanmıyo evden ara o zaman diyo bende inat ettim ya aramadım yatıyorum ben dedim sen kesin başka bi yere kalmaya gittin ondan yatıyorum diyosun yatamazsin eğer beni o evden aramazsan bidaha hiç arama ben bu şüpheyle yaşayamam dedi
Bende yok ya sen akşamdan beri cafelerde gezerken iyi ben 12 ye kadar evimde seni bekledim bide ben mi suçlu oldum dedim
Oda yemin etti işte ben kötü bi cafe de oturmadim gayet düzgün bi yerde oturdum diye peki yüzüğünu taktin mi dedim Hayır takmadim evden cikarken de takmayi unuttum sana da soylemedim dirdir edersin diye dedi
Bende başladım bagirip çağırmaya pis yalancı diye.
Çünkü evden cikarken sordum ona takıyorum dedi hani takiyodun dedim şimdi de evden unuttum takmayi diyosun demek ki evde de takmiyodun tutarsız konuşuyosun dedim
Takmıyorum tamam mı günlerdir yüzük falan takmıyorum senin yüzügün burda bendeyken takmıyorum artık da takmicam dedi
Zaten sende evde değilsin kim bilir nerdesin dedi sonra evden ararsam utancak misin yüzün kizarcak mi dedim evet dedi
Aradım evden deminden beri niye aramadin diyo bende utan utan dedim onun üstüne ne dese begenirsiniz beni sen kendi kendi suphelendirdin diyo
Tamam neyse gelelim sana ben seni evden aramasaydim bana guvenemicektin bu şüpheyle yasayamicaktin ya hani şimdi ben napayim resmen beni salak yerine koydun kandırdın yalan söyledin dedim
Evet haklısın ama senin yüzünden yalan söyledim konuşup durcaktin diyo
Yani ne yapsa evet yaptım ama senin yüzünden diye illa kendini akliyo
Bende artık dayanamadim istemiyorum oğlum seni. Bende sana güvenmiyorum yalancisin kim bilir daha ne yalanlar söylüyosun dedim offf tamam kelebek uzatma bitti mi dedi evet dedim
Umursamazca tamamm bittiyse bitti hadi canım hadi hadi dedi bana
Bildiğin sepetledi bende zaten sen evlenmek de istemiyodun evlenmek isteyen adam o kadar borcun altına girmez diyince heh işte senin zaten içinde dert ettiğin sey buydu niye ayrıldığın belli oldu dedi
Yine paragöz muamelesi yaptı bana
Bende sana yemin ederim artık benim için bittin askimdan gebersem de seni aramicam dedim kapattım
O kadar üzülüyorum ki kızlar benim derdim yüzük takmam aşı da değil bildiğin ayak üstünde 10 yalan söylüyor salak yerine koydu beni kandirdi insan bi Özür diler bu daha senin yüzünden yalan söyledim uzatma sus diyo , ağla ağla helak oldum dunden beri ama sinirden ağlıyorum zaman geçmiyo beni umursamayan bi adami mi seviyorum ben diye kahroluyorum.
En kötüsü de o benim kadar üzülmüyo acı cekmiyo diye kendi kendimi yiyip bitiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?