Kelebeğin Ömrü Buraya Kadarmış.Bitti

Cok teşekkür ederim verdiğiniz destekler için
Geri dönmeyi düşünmüyorum üzülmüyo değilim ama böyle de hayat bi şekilde devam ediyo hem şunu da farkettim eskiden hergün buraya konu açıp duruyordum hepsi de onunla ilgiliydi.
Şimdi farkettim ki derdim bile kalmamis yazacak bişey bulamıyorum

Bir süre sonra gayet hafifleyeceksin, sonunda da hiç hayatında olmamış gb olacak emin ol...
Bundan sonra çok mutlu olacağın biriyle tanışırsın dilerim, rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın

Polismiydi seninki . Hatırlıyorm sanırım güven vermi o bu adam

Canım konuşmuştuk seninle ben nedense cok üzüldüm ayrılmanıza sanırım kendimi sana yakın hissettiğimden Erkek arkadaşının davranışlarını kesinlikle yanlış buluyordum hatta fazlasıyla takıntılı vs. Ama bir şans verebilirdin burnu sürtmüştür belki düzelecektiniz burda gaza geldin gibi geldi bana. Hakkında hayırlısı olsun.

Borcunu kapatip, birikimini yapip oyle gelsin. Yani biseylerin degistigini gostersin. Lafta atip tutmak kolay, uygulasin madem.kopruyu gecene kadar agzina bir parmak bal calmasin yani

Kendine kötülük yapıyorsun
Bu nasıl bir ilişki?İyi ki bitmiş,
Yanlış anlama ama yüzük olayı,takıp takmama durumu çok ergence geldi bana.Bunlarla uğraşma arkadaşım.
Yüzükler kalbe takılır öncelikle.
Biz kadınlar bazen sevgiyi,saygıyı değer görmeyi başka şeylerle karıştıyoruz.

Sana bir iyilik yapmış bence gitmekle.Lütfen ağlayıp ,üzülme..
Göz yaşın bunu hak edecek insanlara olsun.
İnşallah karşına adam biri çıkarda,İlişki sandığın bu durumun bununla uzaktan yakından ilgisi olmadığını anlarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…