Sen katılmazsan ben kazanırım çok iddalıyım dır
Bakalım ya çok sevenim yok genelde bu kulüpte ama yürekleriyle oy verirlerse kazanırım
Selam kızlar.
Cookplus'tan hediyelerim geldi.Tencere ve tava çok şık.Cookplus'a ve Kazen'e çok teşekkür ederim.
Güle güle kullan canım
Kızlar fazla takip edemiyorum annem elinde ameliyat olduğu için ellini kulanamıyor biz yardımçı oluyoruz dün geçmiş olsun dillekleriniz için çok teşekkür ederimyeni katılan arkadaşlara da başarılar katılacak olanlarada elinizi çabuk tutmalarını söylüyorum son gün galiba ben ekliyemiyeceğim kendi tarif bölümüne fısat bulursam eklerim inşallah
Teşekkür ederim canım.Annen daha önemli ama katılamama üzüldüm.Kendi bölümüne ekleyince görürüz artık.
Sağol canımmalesef işte kismet olmadı diyelim ama tarifleriniz biririnden güzel inan seçim yapamıyorum
Selam kızlar.
Cookplus'tan hediyelerim geldi.Tencere ve tava çok şık.Cookplus'a ve Kazen'e çok teşekkür ederim.
Çok güzellerGüle güle kullan canım
Son güne gelindi demek :) katılmayı çok istedim ama yetiştiremedim başka kategorilere kısmetse katılan arkadaşlara başarılar
Teşekkür ederim Vuslat'cığm.Darısı başına inşallah.
Kızlar fazla takip edemiyorum annem elinde ameliyat olduğu için ellini kullanamıyor biz yardımçı oluyoruz dün geçmiş olsun dillekleriniz için çok teşekkür ederimyeni katılan arkadaşlara da başarılar katılacak olanlarada elinizi çabuk tutmalarını söylüyorum son gün galiba ben ekliyemiyeceğim kendi tarif bölümüne fısat bulursam eklerim inşallah
Selam kızlar.
Güle güle kullann :) Güzel güzel yemeklerin olsun :)
Katılım başlama tarihi : 03 Mart 2014
En son başvuru tarihi : 23 Mart 2014 / 23:00 Pazar
Oylama başlama tarihi : 24 mart 2014
Oylama bitiş tarihi : 31 Mart 2014 / 23:00 Pazar