Kekik Suyu Kürü

arkadaşlar kekik suyunu deneyenler var mı geçenlerde bi bayan da bana kekik suyuyla 8 kilo verdiğini söyledi yanı sıra evde spor da yapmış şu anki yöntemlerden sonra bir de kekik suyunu uygulicam

yıllar önce su ile incelterek içmiştim berbat bir tadı var 2 aya kadar kullandım bayağı incelmiştim ama tadı berbat ve ice tiksinmiştim ogün bugün dür ağzıma sürmedim..ama sıkılaştırdığı ve diyetle beraber kilo verdirdiğini gördüm..

Kekik suyu tadı son derece kötü olan , sade olarak içildiğinde yani içilebildiğinde midede yanma hissi bırakan , üşütmede vücuda iyi geldiği söylenen bir bitki suyu.
Bir ara halam kilo vermek adına yemeklerden önce bir bardağın yarısına kekik suyu , yarısına da tatlı bir meyve suyu doldurup , burnunu tıkayarak tek dikişte içmeye çalışıyordu bir deniyim demiştim ölüyordum nerdeyse tadı o kadar korkunç yani.
Kilo verme konusuna gelinde uzun süre deneyemedi tadı yüzünden o yüzden de bir etki göremedi , bu arada kekik suyu içtikçe insan terledikçe kekik kokuyor bilginiz olsun çok sinir bozucu yani..
Herkesin bu tada kolay kolay alışabileceğini düşünmüyorum , kekik suyu yerine soğan suyu içmeyi tercih ederim ne yalan sölim..

böbrek taşı düşürmeye yardımcı oluyor diye duymuştum,bende taş var,tavsiye etmişlerdi ama içmeyi hiç denemedim.
tadının pek iyi olduğunu sanmıyorum. :bbo:

bende duymuştum arkadaşlar.kuzenimin eşi sürekli içiyormuş.dediğine göre idrarla bile parça parça yağların düştüğünü görüyormuşsun.tmm dedim bende içerim ozaman.yok dedi sek içemezsin çok acı çünkü aydından mı ne onlara özel damıtılmış gelmiş o kekik suyu.yani hiçbir işlem görmemiş.ısrarlarıma dayanamayarak bir çay bardağının yarısına kadar döktü.aman allah ım ilk yudumda mideme zor indi.o nasıl bir acıdır öyle.zehir resmen...

ben bikere almistim kilo verdiriyor diye ama öyle igrenc bir tat ömrümde görmedim:1no2:
zaten icemedim kaldi öylece...

idrarla parça parça yagmı düşüyoduuu CADIARZU
bence biraz imkansızz hatta saçmaa o kesin başka bişeydirr gördügüü :roflol:
tabii içimden gelenleri yazdım kızdırmak deyil amacımm ama bana saçma geldii
neyse bende bi kaç gündürr yemekelrden sonra kekikgi kaynatıp balla limonla tatlandırıp içiyorum
bakalım ne olacak a.s.

Benim annem baya bi içti en sonunda evet zayıfladı ama guatr hastası da oldu.Ameliyatla tiroidini aldılar.Şimdi ömür boyui laç kullanmak zorunda.
Çok dikkatli kullanmanızı tavsiye ederim.

Benim annem baya bi içti en sonunda evet zayıfladı ama guatr hastası da oldu.Ameliyatla tiroidini aldılar.Şimdi ömür boyui laç kullanmak zorunda.
Çok dikkatli kullanmanızı tavsiye ederim.

kekik suyundan olduguna eminmisinn
ama guatır troid gibi sorunları olan içmicekk
tetikliyorr hayatım

bende kekik suyunu midem rahatsız olunca içerdim.iki gündür içiyorum midemin indiğini ve rahatladığımı fark ettim.ayrıca 3 gündür başım ağrıyordu geçirdi.

kekik suyu idrar söktürüp,yağları eritiyormuş.a.s
ayrıca 5i bir yerde çayının içindede kekik var.zannedersem yağları erittiği doğru.

1 hafta deneyeceğim.inşallah faydası olur.tadından etkilenmiyorum ben,kötü gelmiyor bana.
çeyrek çay bardağı sek içiyorum.arkasından 1 yudum su alıyorum.

ben regl döneminde çok midem bulandığı için içerdim. kekik suyunu da severdim. kaynayan suya 1 çay kaşığı koyup 1 dk demlediğiniz zaman acı bir tat oluşmuyor. içimi de rahat oluyor o zaman.

kekik suyu zayiflatmiyor dahada kötüsü istah aciyor
kilo aldiriyor siskinlik yapiyor midesi rahatsiz olanlara tavsiye etmem cok kötü agri veriyor mideye ben denedim

ben aldım ama düzenli kullanmıyorum ne zaman aklıma gelirse böylede olunca kilo felan veremedim tabii düzenli kullananlar varsa başka tecrübelerini paylaşsınlar bakiiimvereliniortak

mide bulantısına,üşütmelere cok iyi gelir. yarım kahve fincanı suyla karısık kekik suyu içiyorum zorunlu olduğum zamanlarda. cok fazla içilmesi pek önerilmez damarlara zarar verdiğini duyarım hep..hele zayıflamak için asla...

Merhaba arkadaslar,

ben de zayıflamak ıcın kekık suyuna basladım.bugun 11 mayıs 2010.gelısmelerı an ve an sıze bıldırırım, benı takıp edın :)opuyorumnanaktan

Arkadaşlar size kekiğin fazlasıyla ilgili bizzat şahit olduğum iki olayı aktarmak istiyorum;
Akrabamız olan bir genç kızı beşi biyerdenin içindeki kekik yüzünden kaybettik,
organları ,karaciğeri falan iflas etmiş,çok fazla kullanmış,sorulmuyor ki cenaze evinde ne kadar içmiş filan diye,

ikinci olayda ise yaşlı bir amcamız ise uykusuzluk,yutamama ve bunların sonucu sinir bozukluğundan doktor doktor gezdi,
kimse tedavi edemiyordu,antidepresan verip gönderiyorlarmış evine,
adam yutamadığı ve uyuyamadığı için acı çekiyor ve zayıflıyordu,
Hakkari'de bir pratisyen doktor ben hocama bir sorayım demiş ve o pratisyen doktor teşhiş ve tedaviyi yaptı,
Adam gelip gidip şu şişede olan kekik sularınından şifalı diye içiyormuş bilinçsizce,
sonuçta yutak bölümündeki sinirler ölmüş,gırtlaktaki reseptörleri yakmış kekik suyu

Kekik şifalı ama miktarı ayarlanmassa öldürücü bir bitki,
Ben tadını çok severim et yemeklerinde kullanırım baharat olarak ve hep düşünürüm,Yaratıcı ne kadar güzel yaratmış,eti vermiş yanına da alternatif bir tat sunmuş diye.Çayını da içerim arada şifa niyetine.

Ama böyle bilmeden aşırı tüketimler,hele suyu asit gibi tadını bilenler bilir
Aman diyim,bilinçsiz kullanmayın hiç birşeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…