Kekik Suyu Kürü

kikima

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
9
0
40
arkadaşlar,
kekik suyunun nasıl kullanıldığını bileniniz var mı acaba?
:uhm:

:1no2: Bi dönem içmiştim.İçimi müthiş zor.Midemi kötü etkilemişti.Pek te yarar sağlamadı.

Mide-bağırsak üşütmelerine çok iyi geliyor ben kullanıyorum.fakat çok fazla içmemek gerekiyor:kekik şifalı bir bitkidir suyuda muhakkak öyledir

Şekeri yüksek olanlarda kullanıyor.Şekeri düşürüyor.Çok fazla içmemek gerekiyor.

kekik suyu konusuna burdan devam edelim o zaman arkadaşlar.
evet bilgilerimizi paylaşalım.kekikten zayıflama anlamında fayda gören var mı?

diğer kekik topiğine yazan beriş arkadaş umarım burdan paylaşır tecrübelerini.bendede 1 lt lik şişe var çoktan aldım ama içemedim çok iğrenç bi tadı var. ne yapmış nasıl uygulamış bi anlatsa bakalım bizde faydalanalım.

ayyy kızlar evde bir şişe öylece bekliyor ..tadından içemedimki(

kekik suyu bildiğim kadarı ile sek içilmez .yani sulandırarak içmek lazım.ama içip de faydasını gören varsa merak ediyorum

merhaba menekse ben kekik suyunu ictim tamam kilo verdim ama fazlasida zarar söyle diyim sabahlari ac karina iciyordum tokluk hissi veriyordu
ama bence kilo vermek icin dogal yöntemler daha iyi.sırnaşık şey mesela saglikli beslenme var ya o cok güzel bisey harika ya iste :sm_cool:neyse bende simdi basladim diyete assssiri derecede kilo aldim yaa igrenc yani istersen bana katilabilirsin bir birimize motive oluruz olmazmi yanii:içelim[/I]:

bende diyetteyim şuan kekik,biberiye,rezene,anason,ısırganotu,funda,yeşilçay aldım aktardan her birisinden birer tatlı kaşığı katıp birlitre demleyip akşama kardar içiyorum hepimize kolay gelsin

arkadaşlar ben kullandım..ama yemek yedikten sonra kullandım..çünkü bana öyle geliyor ki aç karnına alırsam, midem delinebilir :)) tadı inanılmaz kötü..bir su bardağına, 1/3 kekik suyu, kalanına su koyuyorum..ama kekik suyunu çalkalıyorum iyice....evet kendimi yemekten alıkoayamadığım halde 1 kilo verebildim, ki bence mucize, çünkü çikolataya bayılıorum yemeden yapamıyourm..yağları kesinlikle elimine ediyor, eritiyor..diyetle olursa sanırım çok iyi olur...ama yapamıyourm işte!...sonuçta zayıflatıyor ama.

arkadaşlar ben ikişişe bitirdim tık yok üstelik günde 4 5 defa içiyodum kolesterole iyi geliyor şekerede iyide hazmıda kolaylaştırıyor kilo veremezsiniz imkansız

tiroid rahatsızlığı olanların kullanmaması lazım..hem sonuç alınamaz hem de bedene zarar verebilir...diğer yandan ben gerçekten o kadar yememe engel olamadığım halde, 1 kilo da verdim üstüne!...ama deneyimler farklılık gösteriyor demek ki..her bünye bir değil..

suyu kaynatıp bir fıncana koyuyorsun sonra bi tutam kekik atıyosun sonra dibine çökünce içiyosun teyzem içmişti ve bayagı kılo vermıstı

şişede hazır satılanları vardı, ben onlardan iç(eme)miştim. yani hayatımda tadı bu kadar iğrenç başka bişi daha içmedim desem abartmış olmam. zaten onu bi için, mide bütün gün kapar kendini. yiyemezsiniz mide bulantısından hiçbişi, hele ayranla deniyim derim benim yaptığım gibi :roflol: kekikten nefret etmiştim, yemin ederim. ıyy hala aklımda tadı.

merhaba kızlara.s.
benim babam kullanıyor kekik suyunu..şeker hastası olduğunu öğrendiğinde başlamıştı ve yemeğine o kadar dikkat etmedi,bi tek ekmeğini azalttı,bol bol kekik suyu içti..başladığında 98 kiloydu,şu an 74 kilo..ama şu kadar zamanda verdi diyemem size..2 sene falan oldu kekik suyunu içmeye başlayalı..

kekik suyunun amacı kilo vermek değildir:

yarım yada bir çay fincanı kekik suyunu içip üzerine 1 kesme şeker yerseniz ağızda güzel bir tat bırakır
mide bağırsak rahatsızlıklarında sadece alıyorum ben.
fazlasınada karşıyım

arkadaşlar merhaba ben yeni üyelerdenim...benim burda bir arkadaşım kekikle bir haftada 5 kilo verdi ama sadece kekik değildi...4 litre su,4 demet maydanoz, 4 limon ve 1 su bardağı kuru kekiği kaynatıp süzdükten sonra hergün bir bardak içmiş çocuğu gördüğümde şok oldum gerçekten çok işe yarıyor ve yemeğinide kesmemiş hiç ben hemen başlamayı düşünüyorum.aslında şu aralar sandaloz sakızı ve elma sirkesi deniyorum işe yarıyor ama bunu da denemek istiyorum...

merhaba arkadaşlar
kekik suyu ile yaklaşık 8 yıl önce tanıştım.ilk başlarda bende içmekte zorlanmıştım.sakın 8 yıldır kullandığımı sanmayın:)zayıflama da ki faydası için ilk duyumu aldığımda oldu bu tanışma.4 ay sürekli kullandım.bende sabahları yarımçay bardağı kekik suyunu su ile karıştırarak ve bir dikişte içtim.kilo verdirme konusuna geli,nce birebir bu su yoluyla zayıflamadığım için bişey diyemeyeceğim.ama mutlaka ki bi faydası oldu onunda.çünkü ben o 4 ayda 20 kilo verdim.dedim ya ama bu sadece kekik suyu ile olmadı.fakat sakın bu kadar kısa sürede lilo vermeyin.sağlıklı değil tavsiye etmem.neyse konumuza dönelim.kekik.keik suyu vücutta bulunan iltihablarında atılması konusunda faydalı.ayrıca bende ülser olmasına rağmen okadar yakıcı tadı olan kekik suyu mideme zarar veya rahatsızlık vermedi.kekik suyunu cilt temizliğinde de kullanabilirsiniz.en azından bir kaç gün deneyin.eğer,bi zarar başlangıcı varsa bırakın.yada doktora danışıp kullanırsanız içiniz daha rahat eder.ama ben danışmadım zarar da görmedim.ayrıca..asla unutmayalım.spor hareket yapmadan kilo vermek hem zor hem sağlıksız.öğünleri biraz küçültüp hamur işini kestikmi hareketi de biraz çoğalttık mı ve en önemlisi azimm..herşer başarılıyor.
site yayıncılarına ve tüm bayanlara teşekkür ederim...burda ki paylaşımlar harika.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…