Çok çaresizim benim kızımda 6 yaşında ortaya çıktı,,, öyle enteresan ki çok güzel ve akıcı konuşurdu, birgün sanki bize şaka ediyor gibi geldi sanki sevimli görünmek içinmi yoksa dikkat çekmek içinmi kelimeleri uzatarak konuşuyor dedik... akşam oldu yine devam etti biz inanamadık şaka gibiydi... Çok zoooor günler yaşadık, hemde çook zoooor kızımla biz,,, ve kaderin bize oynadığı şaka hala devam etmekte,,, kızım şu an 12 sini doldurdu ve hala kekeme... Ne olur bana yardım edin yıllardır çırpınıyorum kuzum çok mutsuz psikoloji sini size tarif edemem okulda çok sorunlar yaşıyor, kızımı özel kolleje gönderiyorumki kızım için en iyisi olsun diye ama ordaki şımarık çocuklar kızımla alay edip acımasızca gülüyor lar... 6 ya gidiyor kızım öğretmenleride ısrarla sınıfta uzun metinler okutuyorlar kızıma üstüne gidelim yendirelim alışsın öz güven kazansın diye uğraşıyorlar. Fakat kızım sesli kitap hiç okuyamıyor çok takılıyor. Ve o günün akşamını hayal edin savaştan çıkmış bir çocuk gibi eve geliyor okuldan yavrum, kuzum ağlıyor içini çeke çeke dizimde ya ben beni hayal bile etmeyin kıvranıyorum çaresizliğin içinde... Ne olur Trabzon veya samsun da gidebileceğim bir yer varsa başarı elde edilmiş bir yerler drlar varsa allah rızası için bana bir yol gösterin, allah herkesin çoçuğu nu korusun.