Oyyyy canımNe yapacaksın özelden bildirmen lazım mesajını bekliyorumNevoşum çağırır ben gelmezmiyim su bi düşünem bu ay işler bitti nasılsa yapılır bir kek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyyyy canımNe yapacaksın özelden bildirmen lazım mesajını bekliyorumNevoşum çağırır ben gelmezmiyim su bi düşünem bu ay işler bitti nasılsa yapılır bir kek
Çok zalımız değil miAllahim rejimdeyim kek yapiyollaaaa
Vicdansizlarrrr
Sabah 8 de başladılarKızlar karar verdiniz mi ? Verdiyseniz Nevreste ye bildirdiniz mi?
O tarifini bildirdi
Abla kacgunumuz var bilidirim icin ?Sabah 8 de başladılar
Bekliyorum canımYesss bebegimmm
20 Ağustos katılım için son gün canımAbla kacgunumuz var bilidirim icin ?
Neden ben aslında başka birşey istiyordum hemen birisi kapmış . Birde anında yazmana rağmen sinir oldumBende karar verdim ama huzursuzum
Bende anında yazdım ama kapılmış düşün :)) 20.dkka kapılmıştı mecbur başka bişi seçtim.. bence bizim tarifi yasminsay aldıNeden ben aslında başka birşey istiyordum hemen birisi kapmış . Birde anında yazmana rağmen sinir oldum
Yok o almadı:)Bende anında yazdım ama kapılmış düşün :)) 20.dkka kapılmıştı mecbur başka bişi seçtim.. bence bizim tarifi yasminsay aldı
BildirdimKızlar karar verdiniz mi ? Verdiyseniz Nevreste ye bildirdiniz mi?
Kızlara elle çırptıracaksınBenim mikserim tamirde nasıl kek yapacağım
Hemende ben aklınıza geliyorumBende anında yazdım ama kapılmış düşün :)) 20.dkka kapılmıştı mecbur başka bişi seçtim.. bence bizim tarifi yasminsay aldı
Sen dedin tarifimi aldım diye.. bende bi tarif düşünmüştüm nevroş biri seçti dedi.. eee yani sen :))Hemende ben aklınıza geliyorum
Güzel olmuyorKızlara elle çırptıracaksın
Sabah 09:20 de tarifimi bildirmişim.Sen dedin tarifimi aldım diye.. bende bi tarif düşünmüştüm nevroş biri seçti dedi.. eee yani sen :))
Bak yunurtaları robotla çırp.. sütü yağı fln.. sonra başka kaba alıp ununu eklersin...Güzel olmuyor
Yaa kaçta açıldı bu kategori :))Sabah 09:20 de tarifimi bildirmişim.
Yaa kaçta açıldı bu kategori :))