- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
O zaman sabırla bekliyoruz güzel tarif olursa yaparız denerizYok, uslu uslu beklicez
Bu yarışmanın en zor kısmı, beklemek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman sabırla bekliyoruz güzel tarif olursa yaparız denerizYok, uslu uslu beklicez
Bu yarışmanın en zor kısmı, beklemek
O ne aaaaÖnce yapan kazansın bence, kapışın
Ama kek davalın kim bilmiyosun dimi
Sizin tarif bildirimi gelmemişHadi yaa o zaman kasaya mı hücum yapıcaz
Sen de gelsene su çok güzel okeke 31.yi arıyoruzO zaman sabırla bekliyoruz güzel tarif olursa yaparız deneriz
Görür görmez yazdım ya of keşke benim olsaydıKonu açılır açılmaz yazsaydın olurdu
BrowniKesin ıslak kek
Bi o eksik sende milleti çağırma aaaaSen de gelsene su çok güzel okeke 31.yi arıyoruz
Atalarımız ne demiş.Erken kalkan tarifi kaparGörür görmez yazdım ya of keşke benim olsaydı
Ehh amca kızlarıBrowni
ben bildirim gondermedim ki buradaki tariflerden bakıp yapayım evde diye dedimSizin tarif bildirimi gelmemiş
Gelirse hepsini göstereceğim
Vermedim başka tarif verdimtuce_tuce anası vermezse kaçır bence
Nevoş bütün ışıkları yakmış, ben napimBi o eksik sende milleti çağırma aaaa
Nasıl tatlı uyuyordum gözümü bir açtım yeni yarışma başlamış anında sana yazdımAtalarımız ne demiş.Erken kalkan tarifi kapar
O zaman sana tarif marif yokben bildirim gondermedim ki buradaki tariflerden bakıp yapayım evde diye dedim
Sessiz duralım bence artıkNevoş bütün ışıkları yakmış, ben napim
Olur mu kız öyle gençler sevmiş birbirini. O olmaz küçünü vereyim mi dedinVermedim başka tarif verdim
AynenEhh amca kızları
Aynen ben de kız çokOlur mu kız öyle gençler sevmiş birbirini. O olmaz küçünü vereyim mi dedin
Saol canım ben köşeden izleyimSen de gelsene su çok güzel okeke 31.yi arıyoruz
Ne kadar kırıcı bir yorum cıx cıx :)Bi o eksik sende milleti çağırma aaaa
Kazen e söyleyeyim bildirim yollasınSessiz duralım bence artık