En başarılı bulduğunuz kek tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    882
  • Anket Kapalı .
Teşekkür ederim tatlışkom

Maşallah canım nasılsın hamişlik nasıl gidiyor Salih paşa nasıl kardeş geleceğine alıştı mı

Çok şükür hamileliğin en güzel günlerine ulaştık canım koca göbek ve tekmelerle devam ediyoruz, yakında ağırlaşmaya başlarım muhtemelen :) Salih paşa sanki durumu pek anlamıyor sadece Yusuf nerede diye sorunca annesinin karnında diyerek kendi karnını gösteriyor bir de kardeş ne getirsin diye sorunca bisiklet diyor. Geçen de beşik aldık onu Yusuf'un yatağı diyerek sallıyor ama arada kendi de yatıp kalite kontrol yapmayı ihmal etmiyor

Sen nasılsın Tunoş nasil canim?

Oy kıyamam ona maşallah Doğunca daha çok sevip sahiplenir inşallah ömür boyu sahip çıkarlar birbirilerine bizim oğlan da aynı bisiklet meraklısı oldu bu ara araba top bisiklet hep aynılar iyi çok şükür büyüyorlar günden güne

Ellerine sağlık canım, cam şişeleri nasıl yaptın ? bende şimdi yaptım 10 kavanoz çıktı, gcende de yapmıştım, toplam 18 kavanoz oldu Menemen. Artık bişey yapmam
Sağol canım bittim resmen çok yoruldum .
Domatesleri robottan geçirip soda şişelerine döküyoruz. Sıfır kapak alıp kapak basma makinasında kapağını kapatıp 10dk kaynatıyorum. Kışın hiç domates almıyorum bir yemeğe 1 şişe domates tam geliyor :) tavsiye ederim yapın sizde :)

Bunu geçen instagramda gördüm.Çok mantıklı gelmişti:)
Yeni kapağı nereden temin ediyoruz:)

Bana göre değilmiş. Size afiyet olsun canım. Nerden bulcam onun makinesini

Bunu geçen instagramda gördüm.Çok mantıklı gelmişti:)
Yeni kapağı nereden temin ediyoruz:)
Cam şişe satan yerlerden alıyoruz canım biz kapak makinasıda orda satılıyor . Makina dediğime bakma oldukça ucuz bi alet
Bana göre değilmiş. Size afiyet olsun canım. Nerden bulcam onun makinesini
Kışın o kadar rahat oluyor ki anlatamam aç bir şişeyi dök yemeğe tamam rendeleme sıkıntısı yok ki kışın kapağını açınca taze domates kokusu , yazı anımsatıyor

İnşallah canım, benim de hayalim ve duam hep o yönde maşallah ya şaka maka delikanlı oldular, öpüyorum seni ve Tuna kuşu :)

Ne güzel, ağız tadı ile yiyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…