En başarılı bulduğunuz kek tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    882
  • Anket Kapalı .
Emine örneğinde yaklaşmışım sana İlk sufle gelecek muhabbetinde tutar mı diye düşündüm, zor bir tarif, e koy bakalım

Çıta yükseldikçe yükseliyor Merak ettim iyice

Hadi bakalım inşallah beğenirsiniz canım

Emine örneğinde yaklaşmışım sana İlk sufle gelecek muhabbetinde tutar mı diye düşündüm, zor bir tarif, e koy bakalım

Çıta yükseldikçe yükseliyor Merak ettim iyice
Fotoğrafa bakarken ağzımı nasıl şapırdattıysam artık, annem "kızım neye bakıyorsun sen" dedi. Çok da severim sufleyi, tehlikeli yani

Fotoğrafa bakarken ağzımı nasıl şapırdattıysam artık, annem "kızım neye bakıyorsun sen" dedi. Çok da severim sufleyi, tehlikeli yani
Benim eşim çok sever, ilk denemem başarısız olmuştu tabi, internetten bir tarif buldum yaptım, alt komple çikolata üstte azıcık kağıt gibi kek Yine de çok acımasız davranmadı eleştirirken
Sonraki tarif güzel çıktı, tuttu kendimi affettirdim Şimdi ben bi tutturamadım ya herkes öyle gibi geliyor

Sen yaparsın da güzel olmaz mı canım suflenin her türlüsü harika olur ayrıca

Sufle mi geliyor ,bu kadarı da fazla
Nasıl dayanacağız bakmaya
Ben bu kategoride tariflere cesaret edip çok bakamadım aslında ama gördüklerim hep harikaydı Çok zorlu ve heyecanlı bir oy verme süreci bizi bekliyor

Oyy canım benim Gör gör Nevoş gör bunları, sen anca göm beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…