Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ona güveniyorumE şahane yapmış dedin, bundan önceki tarifleri muhteşemdi dedin. Emine Beder aramızda sandım![]()
Çok teşekkür ederizMmmmmmmm yine nefis bir kategori. Yiyemiyoruz ama leziz ve güzel görüntülere baka baka kilo alıyoruz:))))))))) Şimdiden başarılar, kolay gelsin.
E şahane yapmış dedin, bundan önceki tarifleri muhteşemdi dedin. Emine Beder aramızda sandım![]()
Bi Emine Beder değil ama Arda'dan hallice diyebiliriz benceE şahane yapmış dedin, bundan önceki tarifleri muhteşemdi dedin. Emine Beder aramızda sandım![]()
Suflenin sahibi geldiAzıcık daha bekleyin bakalım emine beder olmasa da emira beder olabilirim![]()
Emine örneğinde yaklaşmışım sanaAzıcık daha bekleyin bakalım emine beder olmasa da emira beder olabilirim![]()
Çıta yükseldikçe yükseliyor Merak ettim iyiceBi Emine Beder değil ama Arda'dan hallice diyebiliriz bence
Ben gördüm de suflesini, ba-yıl-dım![]()
Emine örneğinde yaklaşmışım sanaİlk sufle gelecek muhabbetinde tutar mı diye düşündüm, zor bir tarif, e koy bakalım
Çıta yükseldikçe yükseliyor Merak ettim iyice![]()
Allah kolaylık versin canım
Sağol ablacımAllah kolaylık versin canım![]()
Fotoğrafa bakarken ağzımı nasıl şapırdattıysam artık, annem "kızım neye bakıyorsun sen" dedi. Çok da severim sufleyi, tehlikeli yaniEmine örneğinde yaklaşmışım sanaİlk sufle gelecek muhabbetinde tutar mı diye düşündüm, zor bir tarif, e koy bakalım
Çıta yükseldikçe yükseliyor Merak ettim iyice![]()
Benim eşim çok sever, ilk denemem başarısız olmuştu tabi, internetten bir tarif buldum yaptım, alt komple çikolata üstte azıcık kağıt gibi kekFotoğrafa bakarken ağzımı nasıl şapırdattıysam artık, annem "kızım neye bakıyorsun sen" dedi. Çok da severim sufleyi, tehlikeli yani![]()
Bir an Nevoşun bardak kekinden yaptın sandım
Sufle mi geliyor ,bu kadarı da fazlaFotoğrafa bakarken ağzımı nasıl şapırdattıysam artık, annem "kızım neye bakıyorsun sen" dedi. Çok da severim sufleyi, tehlikeli yani![]()
Sen yaparsın da güzel olmaz mı canımBenim eşim çok sever, ilk denemem başarısız olmuştu tabi, internetten bir tarif buldum yaptım, alt komple çikolata üstte azıcık kağıt gibi kekYine de çok acımasız davranmadı eleştirirken
Sonraki tarif güzel çıktı, tuttu kendimi affettirdimŞimdi ben bi tutturamadım ya herkes öyle gibi geliyor
![]()
Ben bu kategoride tariflere cesaret edip çok bakamadım aslında ama gördüklerim hep harikaydı Sufle mi geliyor ,bu kadarı da fazla
Nasıl dayanacağız bakmaya![]()
Oyy canım benimSen yaparsın da güzel olmaz mı canımsuflenin her türlüsü harika olur ayrıca
Ben bu kategoride tariflere cesaret edip çok bakamadım aslında ama gördüklerim hep harikaydı Çok zorlu ve heyecanlı bir oy verme süreci bizi bekliyor
![]()
Seni kırmamak için öyle söylüyor.Çok zariftirOyy canım benimGör gör Nevoş gör bunları, sen anca göm beni
![]()
Durduk yere niye yalan söylesin hamile kadınSeni kırmamak için öyle söylüyor.Çok zariftirSende mutlu ol ne yapalım
Ben ne olduğunu biliyorum
![]()