Yalan söylemiyor.Durduk yere niye yalan söylesin hamile kadınSırf gelinim diye Çekemiyorsun resmen beni
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yalan söylemiyor.Durduk yere niye yalan söylesin hamile kadınSırf gelinim diye Çekemiyorsun resmen beni
![]()
Teşekkür ederim tatlışkomNevreste Islak kek tarifini kim istiyordu?
Makyajkolik13 tarifini yapıyorum bende, browni gibi hiç başka tarife bakmasına gerek yok, gönül rahatlığıyla yapabilir, beğenme garantili :)
Herkesin eline sağlık güzel tarifler var, yapıp yiyemeyeceğim için şöyle göz ucuyla baktım kaçtım.
Sen neden davranmıyorsun?Yalan söylemiyor.İnce davranıyor.
![]()
UtanıyorumAynen bende dün denedimm mikemmeeell oldu .
Maşallah canım nasılsın hamişlik nasıl gidiyor Salih paşa nasıl kardeş geleceğine alıştı mıKonuyu actim onay bekliyorummmm![]()
Çünkü ben görümceyimSen neden davranmıyorsun?![]()
Maşaallah canım güle güle sağlıkla yersiniz inşaallahNevreste canım senin 40kg kurun varsa benimde 120 şişe domatesim 20 kavanozda
sosum var
Eki Görüntüle 2180623 Eki Görüntüle 2180624
Maşallah canım nasılsın hamişlik nasıl gidiyor Salih paşa nasıl kardeş geleceğine alıştı mı
Oy kıyamam ona maşallah Doğunca daha çok sevip sahiplenir inşallah ömür boyu sahip çıkarlar birbirilerineÇok şükür hamileliğin en güzel günlerine ulaştık canım koca göbek ve tekmelerle devam ediyoruz, yakında ağırlaşmaya başlarım muhtemelen :) Salih paşa sanki durumu pek anlamıyor sadece Yusuf nerede diye sorunca annesinin karnında diyerek kendi karnını gösteriyorbir de kardeş ne getirsin diye sorunca bisiklet diyor. Geçen de beşik aldık onu Yusuf'un yatağı diyerek sallıyor ama arada kendi de yatıp kalite kontrol yapmayı ihmal etmiyor
Sen nasılsın Tunoş nasil canim?![]()
Yok kız, kek benim için bitti. Artık yapmayı düşünmüyorumBir an Nevoşun bardak kekinden yaptın sandım![]()
Ellerine sağlık canım, cam şişeleri nasıl yaptın ?Nevreste canım senin 40kg kurun varsa benimde 120 şişe domatesim 20 kavanozda
sosum var
Eki Görüntüle 2180623 Eki Görüntüle 2180624
Sağol canım bittim resmen çok yoruldum .Ellerine sağlık canım, cam şişeleri nasıl yaptın ?bende şimdi yaptım 10 kavanoz çıktı, gcende de yapmıştım, toplam 18 kavanoz oldu Menemen. Artık bişey yapmam
![]()
Bunu geçen instagramda gördüm.Çok mantıklı gelmişti:)Sağol canım bittim resmen çok yoruldum .
Domatesleri robottan geçirip soda şişelerine döküyoruz. Sıfır kapak alıp kapak basma makinasında kapağını kapatıp 10dk kaynatıyorum. Kışın hiç domates almıyorum bir yemeğe 1 şişe domates tam geliyor :) tavsiye ederim yapın sizde :)
Bana göre değilmiş. Size afiyet olsun canım. Nerden bulcam onun makinesiniSağol canım bittim resmen çok yoruldum .
Domatesleri robottan geçirip soda şişelerine döküyoruz. Sıfır kapak alıp kapak basma makinasında kapağını kapatıp 10dk kaynatıyorum. Kışın hiç domates almıyorum bir yemeğe 1 şişe domates tam geliyor :) tavsiye ederim yapın sizde :)
Cam şişe satan yerlerden alıyoruz canım biz kapak makinasıda orda satılıyor . Makina dediğime bakma oldukça ucuz bi aletBunu geçen instagramda gördüm.Çok mantıklı gelmişti:)
Yeni kapağı nereden temin ediyoruz:)
Kışın o kadar rahat oluyor ki anlatamamBana göre değilmiş. Size afiyet olsun canım. Nerden bulcam onun makinesini![]()
Oy kıyamam ona maşallah Doğunca daha çok sevip sahiplenir inşallah ömür boyu sahip çıkarlar birbirilerinebizim oğlan da aynı bisiklet meraklısı oldu bu ara araba top bisiklet hep aynılar
iyi çok şükür büyüyorlar günden güne
Ne güzel, ağız tadı ile yiyinCam şişe satan yerlerden alıyoruz canım biz kapak makinasıda orda satılıyor . Makina dediğime bakma oldukça ucuz bi alet
Kışın o kadar rahat oluyor ki anlatamamaç bir şişeyi dök yemeğe tamam rendeleme sıkıntısı yok ki kışın kapağını açınca taze domates kokusu , yazı anımsatıyor
![]()
Sağol canım benimNe güzel, ağız tadı ile yiyin![]()