- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Gıcıklık yapmaya geldimBen çektimMecburi değil susam diye çekmedim ama kalıba koyduğumu çektim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gıcıklık yapmaya geldimBen çektimMecburi değil susam diye çekmedim ama kalıba koyduğumu çektim
Seni hazır yufka kesmez, hamur yoğurursun Boşver yatmışsın uyu gitsinHaxir yatmisim yatagina kalkip borek yaptrmayin bana gece gece:))
Oyle yapcam valla :)) sanki seni keserde:))Seni hazır yufka kesmez, hamur yoğurursun Boşver yatmışsın uyu gitsin
Çeksem mi acaba diye düşünmedim değil, gözleri korkmasın, kolay bir börek kategorisinde görmezler belki dedimgördüğünüze değil okuduğunuza inanın kavurdum yazdım yaGıcıklık yapmaya geldimBen çektim
Tamam ya ne kızıyorsunÇeksem mi acaba diye düşünmedim değil, gözleri korkmasın, kolay bir börek kategorisinde görmezler belki dedimgördüğünüze değil okuduğunuzda inanın kavurdum yazdım ya
Ben de az önce poğaça yoğurmayı aklımdan geçirdim de vazgeçtimOyle yapcam valla :)) sanki seni keserde:))
Bos ver sende yat uyu kiz.. dunyanin isi bitmiyo ev isi hic bitmiyor:) yarin yeni bi gun nasilsa:))Ben de az önce poğaça yoğurmayı aklımdan geçirdim de vazgeçtim
Ha şöyle, gece gece dayak yemeyin bendenTamam ya ne kızıyorsun
Teşekkür ederim RabişimSunum harika ellerine sağlık deynebim
Teşekkür ederim canımEllerinize sağlık Yarışmada başarılar dilerim
Makarna böreği de su böreğini andırıyor bu börek teYapılışını görmesem şekilden direkt makarna böreği derdim olmamış, olmuyor, beğenmedim yeniden yap
Senin oğlanda pirasaliyi beğenmemişti, al sana haydarla haydariye
Teşekkür ederim canım benimİddialı olsa ne yazar senin börektemn sonraSon eklenen Tariflere yeni bakabildim sunum Harika olmuş canım ben bunu kesinlikle deneyeceğim ellerine sağlık yarışmada bol şans bu seferki böreklerin arasın da bence iddealı olanlarından
Teşekkür ederim bebişim ,yaptın mı böreğiniKizzz ne degisik olmus eline saglik bebusum
Yaptım kız şimdi yükledimtrafoya guvenlik diktimTeşekkür ederim bebişim ,yaptın mı böreğini