Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok beğenmiş, deynepnaz teyzeme söyle, bana yapsın göndersin diyorTeşekkür ederim canım,bebeğin beğenmiş mi sor Ona
![]()
Teşekkür ederim canımDeynep börek harika olmuş ellerine sağlık tembellerin üstündeki tüm yükü attın bu arada
Favorilerimin arasında olacak muhakkak başarılar diliyorum![]()
Teşekkür ederim canımNefis görünüyor canım, ellerine sağlık
Başarılar dilerim![]()
Teşekkür ederim canımVay deyneb cok guzel bi borek.. benimde yapmak isteyip yapmayi erteledigim tarif:)
Anne sütü ,mama almadan börek mi yiyecekmişÇok beğenmiş, deynepnaz teyzeme söyle, bana yapsın göndersin diyor![]()
Sagol canım, düşünmen yeterAnne sütü ,mama almadan börek mi yiyecekmiş
Keşke yakınımda olsan da yapsam ,yedirsem sana![]()
Çok insafsızsın
Bir dilim uzatıversen hiç fena olmaz
Ellerine sağlık hayatım
Bol şans diliyorum![]()
Benim mesajımı görmezden gelmiş![]()
Teşekkür ederim canımAnalarin en bidenesi borek yaparda guzel olmaz mi, muthis olmus.
Basarilar diliyorum![]()
Cok dogru bir sozTeşekkür ederim canım
Anasına bak kızını al demişler,senin böreğin de güzel olmuş![]()
Teşekkür ederim ,deneyin pişman olmazsınızMutlaka deneyecem ellerine sağlık başarılar dilerim
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık cook güzel görünüyor yarısmada bol sans diliyorum![]()
Mecburi değil susam diye çekmedim ama kalıba koyduğumu çektimHani susam kavurma fotosu:))
Haxir yatmisim yatagina kalkip borek yaptrmayin bana gece gece:))Mecburi değil susam diye çekmedim ama kalıba koyduğumu çektim![]()