Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok beğenmiş, deynepnaz teyzeme söyle, bana yapsın göndersin diyorTeşekkür ederim canım ,bebeğin beğenmiş mi sor Ona
Teşekkür ederim canım Her tembel bizim gibi olsa keşkeDeynep börek harika olmuş ellerine sağlık tembellerin üstündeki tüm yükü attın bu arada
Favorilerimin arasında olacak muhakkak başarılar diliyorum
Teşekkür ederim canımNefis görünüyor canım, ellerine sağlık
Başarılar dilerim
Teşekkür ederim canımBen de çoktandır yapmayı isteyiperteliyordum ,yapınca dedim bu kadar kolay bir böreği mi ertelemişimVay deyneb cok guzel bi borek.. benimde yapmak isteyip yapmayi erteledigim tarif:)
Anne sütü ,mama almadan börek mi yiyecekmişÇok beğenmiş, deynepnaz teyzeme söyle, bana yapsın göndersin diyor
Sagol canım, düşünmen yeterAnne sütü ,mama almadan börek mi yiyecekmiş
Keşke yakınımda olsan da yapsam ,yedirsem sana
Çok insafsızsın
Bir dilim uzatıversen hiç fena olmaz
Ellerine sağlık hayatım
Bol şans diliyorum
Benim mesajımı görmezden gelmiş
Teşekkür ederim canımAnalarin en bidenesi borek yaparda guzel olmaz mi, muthis olmus.
Basarilar diliyorum
Cok dogru bir soz tesekkur ederim bendeTeşekkür ederim canım
Anasına bak kızını al demişler,senin böreğin de güzel olmuş
Teşekkür ederim ,deneyin pişman olmazsınızMutlaka deneyecem ellerine sağlık başarılar dilerim
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık cook güzel görünüyor yarısmada bol sans diliyorum
Mecburi değil susam diye çekmedim ama kalıba koyduğumu çektimHani susam kavurma fotosu:))
Haxir yatmisim yatagina kalkip borek yaptrmayin bana gece gece:))Mecburi değil susam diye çekmedim ama kalıba koyduğumu çektim