kefir ile sağlıklı zayıflama

Cnm ne güzel senin adına sevindşm8 kilo vermişsin

Bişi sorucsm bel bölgende incelme oldu mu hiç dikkat ettinmş?
Bide 8 kiloyu ne kadar zamanda verdin?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Konuyu açtığımdan bu yana, yani 4 ay olmuş ama ilk başta daha çok vermiştim, sonra tatlıyı çikolatayı abarttım. Geçmiş mesajlara bakarsan, kilo verdikçe yazmıştım.

Elbette, bacaklarım bile inceldi. Başlarken vücut ölçülerimi yazmıştım zaten ordan anlıyorum ama gözle görülür şekilde inceldim. Geçen yaz giydiğim pantolonlar bol oluyor, hem bel kısmı hem bacak kısmı

Anladım cnm, çok iyiymiş 😊 zaten 4 ay da çok iyi bi süre, ayda 2 kilo diyolar ya ideal olan, ben de bi deneyeyim bari ama her gün bi litre kefir alıp tüketmek baya masraflı olcak, pahalı çünkü 😊

Anladım cnm, çok iyiymiş 😊 zaten 4 ay da çok iyi bi süre, ayda 2 kilo diyolar ya ideal olan, ben de bi deneyeyim bari ama her gün bi litre kefir alıp tüketmek baya masraflı olcak, pahalı çünkü 😊

Sen de mayasını al, kendin mayala istersen :)
Bu arada ben son bir ay 3 bardak yerine 2 bardak içtim. Midem iyice küçüldüğü için üçüncü bardağı içerken baya zorlanıyordum

canım kefir ile toplamda kaç kiloyu kaç ayda verdin
ve bu kalan kilolarınıda kefirle vermeyi düşünmedin mi?

maden suyu da verdiriyor mu bilgin var mı?

canım kefir ile toplamda kaç kiloyu kaç ayda verdin
ve bu kalan kilolarınıda kefirle vermeyi düşünmedin mi?

maden suyu da verdiriyor mu bilgin var mı?

8 kilo verdim ama ilk ay 4 kilo falan verdim sonra pek düzenli yapamadım, çikolata tatlı çok yedim, kefir içtikten 1 saat sonra kahvaltı falan yaptım o yüzden ayda 1.5 kilo falan verdim.

Kefirden sıkıldım, hem vücudu şaşırtmak lazım. O yüzden başka diyet deneyeceğim

anladım bu 8 kiloyu 3-4 ayda mı verdin

Kızlar ramazanın sonuna yaklaştık, zor da olsa kilo almamayı başardım ama kilo vermem lazım, ramazan sonrası isveç diyeti yapacağım ama bitene kadar kefir denemeye karar verdim. Sahur olarak kefir içeceğim ve iftar sonrası bir şey yemek yok. Zaten 3 bardak içtim şuan tıkandım fena haldeyim. Yarın iftara kadar beni idare eder diye düşünüyorum. Oruç tutan varsa deneyebilir

kız niye saldın ne güzel işte sonuç almısın hemen vücudundaki yağ düşmüşken
çok mu ara vermiştinki?mesela 2-3 gün yapamadıysan baştan başlamana gerek yok keşke devam etseydin kaldıgın yerden
ben de rippen in 30 programında level 2 yi bitirince zorunlu bi 1 hafta ara vermek durumunda kaldım ama şimdi 3.leveldan direk devam ediyorum
ramazan düzenimi bozdu bitsin bakalım bir

Yahu aslında azimliydim ama hep üst üste geldi misafir, davet derken bir baktım 4 gün falan olmuş baştan yapıyım dedim ama inanılmaz büyüdü gözümde
Oh maşallah maşallah devam et ben de 2. Level dan devam edeyim o zaman yahu

Bak kilo da verdim diyosun ne güzel vücudun hazırmış.
boşver hiç salma kendini,aynen kaldıgın yerden devam et 4 gün de çok fazla bir ara değil sonuçta aynen devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…