kedişlerimize cici yapalım :)

TarçınLı kurabiye, fotoLarı ekLedim nihayet. Ben tek şiş kuLLanrak ördüm. Bir günde bitti. ama iki şiş iLe daha koLay oLur sanırım.
RenkLer pek canLı değiL ama ebruLi ip kuLLandım.
Annene geçmiş olsun. BeLki o iyiLeşinceye kadar sen yaparsın :)

Eklentiler

• $19012010(001).jpg
    99,1 KB · Görüntüleme: 52
  • $19012010(003).jpg
    98,6 KB · Görüntüleme: 49
  • $19012010(008).jpg
    97,3 KB · Görüntüleme: 53
  • $19012010(009).jpg
    96,8 KB · Görüntüleme: 55
  • $19012010(010).jpg
    97,5 KB · Görüntüleme: 55
çok şık olmuş eline sağlık arkadaşım,güle güle giysin minik..:)

ay şahane valla ne özendim...opuyorumnanaktan
benim hırpaniye tasma bile takamıyoruz kaldı ki bunları mı giyecek..?pehhhhh :roflol:

hepyek mükemmel olmuş yaaa ellerine sağlık..ama ben atkı bile zor örerim bilmiyorumkismile
annemin ellerinden öper bu ciciler kaydirigubbakcemile3 iyileşince ilk işim bunları ördürmek olacak

ayy bunlar ne tatlı şeyler :sm_cool:..
içim gitti, sevgili meg ve tarçınlı maşallah o güzelliklerinize , cicileride pek yakışmış :1rolleyes:. bayıldım bayıldımm:asigim::asigim:

teşekkür ediyo minikler,kendilerini ve cicilerini beğendiğiniz için:)

ellerine saglik canimm cok guzel olmus basliklimi ordun tatlim?

Evet canım,kucağımda çıkarırım dışarı, uyursa kafasına da geçiririm diye düşündüm. Ama gezerken kapşona sinirleniyor, öne doğru geliyor diye :) En iyisi yine kapşonsuzu sanırım, ben de sırt kısmına dikeyim diyorum :)

hepyek mükemmel olmuş yaaa ellerine sağlık..ama ben atkı bile zor örerim bilmiyorumkismile
annemin ellerinden öper bu ciciler kaydirigubbakcemile3 iyileşince ilk işim bunları ördürmek olacak

Teşekkür ederim canım. Bu arada ben yün ip kuLLandım, bebek ipleri de yumuşak oLuyor. Gerçi annen daha iyi biLir. İnş giyer senin cimcime :)

oyy ne guzel demek kucakta gezio disarda
valla benim kizim atlar hemen cok merakli :))ama guzel dusunmussun kapsonlu uyursa hemen gecirirsin kafasina hem usumezde yavrumm gule gule giysin cicisini

kızlar rahmetli annem bir bebek yeleği almıştı içi polarlı süper bişey. hani bir gün benım bebeğim olursa ona giydirecektim. heueheuh ay cok guldum. sizin topiki görünce ayaza o yeleği giydirdim dondu kaldı hayvan :)))))))))))))). ona kucukken tasma aldığımdada bayılma numarası yapıyordu:)) siz nasıl alıştırdınız kedilerinizi giydirmeye.

ya bende istiyorum aslında bunlardan bitane öremem ama hazır kazak kolundan falan yapabilirim duyunca anneminde çok hoşuna gitti tüyleri daha az dökülür diye benim kedi çok fazla tüylüde kalktığı yerde top top tüyleri kalıyo :) ama nası giydirceğimi bilmiyorum çok sinirli bi kedi ellerimi gören kedim olduğunu anlıyo yani o derece sanırım uyutmam lazım giydirmek için :)

tırnaklarını kesmeyı denesen :)))))))))))))))eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…