- 12 Şubat 2009
- 113
- 1
-
- Konu Sahibi Tarcinli_Kurabiye
TarçınLı kurabiye, fotoLarı ekLedim nihayet. Ben tek şiş kuLLanrak ördüm. Bir günde bitti. ama iki şiş iLe daha koLay oLur sanırım.
RenkLer pek canLı değiL ama ebruLi ip kuLLandım.
Annene geçmiş olsun. BeLki o iyiLeşinceye kadar sen yaparsın :)
ellerine saglik canimm cok guzel olmus basliklimi ordun tatlim?
hepyek mükemmel olmuş yaaa ellerine sağlık..ama ben atkı bile zor örerim bilmiyorumkismile
annemin ellerinden öper bu ciciler kaydirigubbakcemile3 iyileşince ilk işim bunları ördürmek olacak
hepyek85 çok tatlı olmuş ellerine sağlık :)
ben de ufaklıklarımdan birine bugün başladım örmeye :)
ay şahane valla ne özendim...opuyorumnanaktan
benim hırpaniye tasma bile takamıyoruz kaldı ki bunları mı giyecek..?pehhhhh :roflol:
Teşekkür ederim canım. Bu arada ben yün ip kuLLandım, bebek ipleri de yumuşak oLuyor. Gerçi annen daha iyi biLir. İnş giyer senin cimcime :)
cicilerden yana sıkıntımız yok çok şükür :) ne olursa giyer benim bızdık.kapşolluyu da giyer sorun çıkarcağını sanmıyorum zemuszemus
Tarçın'ın sakinliğinin yarısı bizim oğLanda oLsa, ben de senin yaptığın gibi boxerdan yapar, giydirirdim ciciLerini, ah ah :)
Evet canım,kucağımda çıkarırım dışarı, uyursa kafasına da geçiririm diye düşündüm. Ama gezerken kapşona sinirleniyor, öne doğru geliyor diye :) En iyisi yine kapşonsuzu sanırım, ben de sırt kısmına dikeyim diyorum :)
ya bende istiyorum aslında bunlardan bitane öremem ama hazır kazak kolundan falan yapabilirim duyunca anneminde çok hoşuna gitti tüyleri daha az dökülür diye benim kedi çok fazla tüylüde kalktığı yerde top top tüyleri kalıyo :) ama nası giydirceğimi bilmiyorum çok sinirli bi kedi ellerimi gören kedim olduğunu anlıyo yani o derece sanırım uyutmam lazım giydirmek için :)