-
- Konu Sahibi Tarcinli_Kurabiye
kızlar rahmetli annem bir bebek yeleği almıştı içi polarlı süper bişey. hani bir gün benım bebeğim olursa ona giydirecektim. heueheuh ay cok guldum. sizin topiki görünce ayaza o yeleği giydirdim dondu kaldı hayvan :)))))))))))))). ona kucukken tasma aldığımdada bayılma numarası yapıyordu:)) siz nasıl alıştırdınız kedilerinizi giydirmeye.
cicilerden yana sıkıntımız yok çok şükür :) ne olursa giyer benim bızdık.kapşolluyu da giyer sorun çıkarcağını sanmıyorum zemuszemus
tırnaklarını kesmeyı denesen :)))))))))))))))eyvahedigeldismile
oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok tatlııı:asigim:
kaç aylık şu anda?? eğer daha minikse büyüyünce sakinleşir belkii
oyy ne guzel demek kucakta gezio disarda
valla benim kizim atlar hemen cok merakli :))ama guzel dusunmussun kapsonlu uyursa hemen gecirirsin kafasina hem usumezde yavrumm gule gule giysin cicisini
ya bende istiyorum aslında bunlardan bitane öremem ama hazır kazak kolundan falan yapabilirim duyunca anneminde çok hoşuna gitti tüyleri daha az dökülür diye benim kedi çok fazla tüylüde kalktığı yerde top top tüyleri kalıyo :) ama nası giydirceğimi bilmiyorum çok sinirli bi kedi ellerimi gören kedim olduğunu anlıyo yani o derece sanırım uyutmam lazım giydirmek için :)
kesmek değilde bi ara baya törpülemeyi düşünmüştüm çünkü ellerim rezil gibi oluyo hayvanın psikolojik sorunları var galiba yeni de değil nerdeyse 2 senedir benle ama durup dururken veya oyun oynarken çiziyo bazen ciddi ciddi küsüyorum hayvana sonra gelip sürtünüyo :) böyle saçma bi ilişkimiz var sanırım benimkine bide eldiven giydirmek lazım