kedişlerimize cici yapalım :)

allah rahmet eylesin canimm
ayazmi pisinin adi?benimkininde prenses canimcim
yeleki giyince dondu demek yerim onu ben
benim kizda giymio malesef bende cok istiorum giydin cicik olsunn

tırnaklarını kesmeyı denesen :)))))))))))))))eyvahedigeldismile

kesmek değilde bi ara baya törpülemeyi düşünmüştüm çünkü ellerim rezil gibi oluyo hayvanın psikolojik sorunları var galiba yeni de değil nerdeyse 2 senedir benle ama durup dururken veya oyun oynarken çiziyo bazen ciddi ciddi küsüyorum hayvana sonra gelip sürtünüyo :) böyle saçma bi ilişkimiz var sanırım benimkine bide eldiven giydirmek lazım

oyy ne guzel demek kucakta gezio disarda
valla benim kizim atlar hemen cok merakli :))ama guzel dusunmussun kapsonlu uyursa hemen gecirirsin kafasina hem usumezde yavrumm gule gule giysin cicisini

Yok canım nerede ?!! Bu kucakta gezdirme beinm beLki de yıLar sonra gerçekleşecek bir hayaLim.. Kucağımda dışarı çıkardığımda içeri kaçıyor. ama tek başına izin verince bu sefer yaka paça zor tutuyorum. Belki bir sakinleştirici verip çıkarırım dışarı, baygın baygın bakar :)

Ben de yeleğini tam uykuya geçmek üzereyken giydirdim. o da ilk ve son oLdu sanırım. Yeleği buLdu mu taşıyor bir köşeye, saatlerce parçalamak için uğraşıyor.
Benim de eLLErim vahim durumda. Aslında oğluş japonca SEni seviyorum yazmaya çalışıyor ellerime ve bacaklarıma ama bir türlü çizikleri üst üste getiremiyor. Şu an karalama döneminde :)

Kedişe değiL de ben kendime bir kar eLdiveni aLdım. Artık onunla oynuyoruz. Dişlerini geçirmek için var gücüyle uğraşıyor, hırslanıyor. Ben de kendimi köpek eğitim merkezinde zannediyorum. Elimde eLdivenleri görünce bir kapı arkasına pusu kurup eLLerime atLıyor :)

hep göbeğini sevebileceğim bebek gibi bi kedim olsun istemiştim ama o tatlı görünüşün ardından bi canavar çıktı :)

ellerinize sağlık arkadaşlar,melekler daha bi güzelleşmişler cicileriyle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…