kedimiz ölmek üzere lütfen yardım edin

ben de pansuman yapsaydı veteriner dedim ama batikon sürülmesi gerektiği için pansuman yapmamış veteriner.
yalamıyormuş ama oraya buraya sürterse diye üzülüyoruz. ama değil bir şey giydirmek önceden ayağı yaralandığında neler yaptılar parçaladı. pansumanın üstünden bütün bacağı koli bandıyla bile sardılar yırtamasın diye ama çıkarıyor malesef. sahipli olduğu anlaşılsın biri alıp gitmesin diye boynuna kurdele bağlıyorduk onu da parçalıyordu. pire tasması falan da taktırmıyo doğal olarak çok serseri bi şey oldu başımıza.

:nazar:seviim o seyseyiyi bennnkaydirigubbakcemile3

iyi olucak inşallahhhhh:Saruboceq:

:nazar:seviim o seyseyiyi bennnkaydirigubbakcemile3

iyi olucak inşallahhhhh:Saruboceq:

inşallah iyi olcak gidince ona gofret alcam çerez alcam mısır patlatçam. opuyorumnanaktan

desteğiniz için teşekkürler hepinize. dün ağlıyodum bugün gülüyorum. umarım uzun yıllar yaşar bozuk zeytin:1rolleyes:

cok büyük gecmis olsun önlem alsaniz evden cikmamasi icin bence o sorunu yasamazsiniz birdaha insallah yarasi mikrop kapmaz internetde arastirsaniz internetde var veterinerler onlara da danisin her konuyu burasi belki biraz az gelebilir böyle vahim konular icin.

kediden anlayan buyuk sehirde olan bir veterinere telefon acip anlatin durumu yaraya alkol surun, bilmiyorum ki bende yazik cok seviyourm kedileri yaaa

dikildiyse sorun yok asil yarayi iyilestirmek önemli yani mikrop kapmasi en büyük tehlike,mikrop yayilabilir daha da cok,tiras yaptilar dimi o bölgeye?arkadasim arastir internetde kedi siteleri var isim versemmi bilmem yasakmi?amaaaaaan bana ne veriyorum kedinin sagligi daha mühim.kedilerimiz.com a gir üye ol oraya orada veteriner arkadaslarda var yardimci olurlar sana hemen gir ol bir an önce ögren nasil beslenebilir diye güc kazanmasi icin ve de yarasina nasil müdale edebilirsin diye.orasi tam yeri burda biraz zor yardim bulursun canim gi oradan yardim al.

bakıcam o siteye teşekkürler. ailemden ayrı yaşıyorum ben kediyi görmedim de dikme işini veteriner yaptı doğru yaptığını umuyorum. narkozdan önce kusturmuş falan öyle alelade dikip göndermemiştir herhalde.
ne zamandır antibiyotik içiriyorlar zaten merhem de sürecekler yarından itibaren ama şans tabi ne derece iyileşir bilinmez.

sen o sitede tam tarif et annenede sor yaranin durumunu atesi varmi yokmu diye de sor annene baksin kedicik bir an önce iyilessin kiyamam ya dikkat edin biraz kacmasin disari,

ya kıyamam iyileşsin inşallah
kusura bakmayın kedileri pek sevmem ama
miyavlamalarına bile dayanamam aç mıdır hastamıdır diye mutlaka bakarım
elimden geldiğince beslerim ama sevemiyorum o hayvanları
ama acı çekmelerine de dayanamıyorum
benden uzakta ama hep iyi olsunlar:çok üzgünüm:

arkadaslarlar bugün 4:30 gb cocuk sesi gb bir ses sanki bebek aglıyorr uyandırdı beni ama nasıl bütün mahalleyi dinletiodu nasıl bir aglama o inananamadım kalktım dikkatlice dinledim bebek sandıgımm aglama megersem kediymişş içim parcalandı zor tututum kendimi aglamamak icin cok üzüldümm umarım iyidir umarım bişeyi yoktur o kedicigindee :1no2:

ayyy belki bebis getirdi dünyaya acisindan da aglamis olabilir bende bazen duyuyorum öyle sesler bilmiyorumkismile

hic bilmiorum canım 5. katta oturuorumm oraya kadar geliodu sesi uzaktanda geliodu mahalle dinliodu resmenn cok üzüldümm neyi vardıki :KK43:

cok sey olabilir canim ya dediyim gibi belki bebisleri oluyordu belki ciftlesiyordu(kücük ihtmal desek)
belki karni acdi yada köpekle kavga etmis yaralari vardi yazik iste sokakda onca hayvan var neler neler yasiyorlar.bir tek Allah bilir

Geçmiş olsun canım.:teselli: Umarım şimdi iyidir. Sokağa pek salmamak gerekiyor ama genelde özgürlüğüne düşkünler. Bir de alıştıysa iyileştiğinde de isteyecektir.
İnşallah iyileşir de uzun yıllar sizinle birlikte yaşar. Zamanla da kendini ezdirmemeyi öğrenir artık.opuyorumnanaktan

Çok geç gördüm konuyu geçmiş olsun. Kıyamam ben miniğime. Benim kedim de 7. kattan düşmüştü. ılk gün gelemedi, bir de ısırmış sokak kedileri yavrumu. ıkinci gün geldi. Sanırım kediler ölecekleri zaman göstermezlermiş ya, o yüzden gelmiyorlar yara ağırken. ıyileşir gibi olunca da gene evin yolunu tutuyorlar. Çok şükür sizinkinin bakımı yapılmış.
Yarasını sarmayın. Benim kedim ameliyat olduğunda da yarası açık geldi. Çünkü yabancı cismi çıkarmaya çalışır ve zarar verir kendisine uğraşırken. Bir de açık ayrayı iyileştikçe kendisi yalayarak dezenfekte eder. Onun tükrüğü faydalı yaraya. O yüzden açık kalsın yara. Zaten canı yanacak birşey yapmaz, merak etmeyin.

evet kediler hasta olduklarında evden kaçıyorlar saklanıyorlar malesef. geçen sene başka bir kedimiz vardı o da hasta olduğu için eve gelmiyordu babam zorla yakalayıp veterinere götürdü diye ısırmış. öleceklerini hissediyorlar sanırım.
bu saftirik de bi iki gün daha gelmeseydi ölecekti zaten. bugün daha iyiymiş ama telefonda bile duyuyorum sesini kaçmak için bağırıyor hep eskiden olsa böyle yapardı annem:mymeka:

o bağıran kedilerden burda da var. aşk arıyor onlar hepsini evermek lazım malum geldi bahar ayları...opuyorumnanaktan

kizzz gecmedimi hala onlarin asklari mart gecti yaaa ayol bizimiki daha kisirlastirilmamisken deli gibi aniriyordu evin icinde esimim pesinden ayrilmiyordu ayaklarinin önüne atiyordu kendini göbisini aciyordu bide deli kiz noluyorsa sanki delüüü.

Çok geçmiş olsunn şimdi gördüm konuyu ve çok üzüldüm :KK43:
Melek ya kıyamammm ona. Sanırım bakımı yapılmış iyi mi peki durumu şu an nasıl?

canim yarasi dikildiyse iyileşir Alalhin izniyle. Siz her gün pansumanini eksik etmeyin kapiyi bacayi da iyi kontrol edin ki sivişmasin kerata :1rolleyes:

Dikkat edilecek bir husus var, aman atlama. Kendini iyilestirmek isteyip dikisini yaliyor ve cekistiriyor disleri ile. Dikisler in tutmasi saniyorum bir haftayi geciyordu. Goz onnde olmali ki takip edebilesin. Tekrar sifalar :teselli:

X