- 14 Mayıs 2017
- 1.949
- 2.458
-
- Konu Sahibi kurabiye123
@1var1yokFacebook ta kuş grupları na sorun.kursak mantar tedavisi var.
Evet yapan çok veteriner hekim var paragöz ama iste kan alinamadigi icin %100 emin olamiyorum yoksa parcalicam herifi kardesimin hayvanlara yardim icin buyuj hesabi var arkadaşlarının da varGözlerim doldu, yavrumun başına gelse ortalığı ayağa kaldırırım. Yapabileceğinizi yapın. İnternetteki sayfalarda ifşa edin. Bu işi artık sadece para için yapan o kadar çok veteriner hekim var ki.. daha geçtiğimiz günlerde Diyarbakır'da ayyuka çıkan barınaktaki katliamı gördük... başınız sağ olsun. Çok üzüldüm gerçekten..
Evet kesin ölüm nedeni olsa parcalicam adamı kimse tutamaz beni gider dukkanini basina yıkarım ama diyemiyorum ki para için yanlis tedavi yapıldı net sekilde o yüzden tavsiye almak istedim. Bi de dava açılmalık bi durum yok ki hakarer etmicem bisey yapmicam sadece boyle bi ihmal var ve bu veterinere hayvaninizi goturmeyin dicemElinizde kesin ölüm nedeni yok paylaşırsanız adam size dava açabilir tazminat ödeyecek gücünüz varsa paylaşın.
Ayy iyi yapmissiniz ama net ondan mı oldu bilmiyorum isin kotu yani o kan alınamadı hayvandan dolasimi durmusVeteriner hatasi varsa tabiki sosyal medyada, akla gelen tum mecralarda ifsa edin ki akli basina gelsin. Minnacik yavru hic yoluna ölmüs , kiyamam cok uzuldumBİzim de kisirlastirma ameliyatini yaptirmamizdan iki gun sonra hayvan ishal oldu, ameliyati yapan veterinere sorduk normal yas mama verin gecer dedi. İki gun sonra kotuleyince baska bir veterine goturduk de igne ilac zor kurtardik hayvani. Ameliyat yapan doktoru insan icine cikamaz hale getirdim ben de. Beter olsun.
Siz yine de usturuplu sekilde yazin sikayetinizi. Hatalari varsa sacmalayacaklardir, siz de diger veterinerin teshisini yapistirirsiniz suratlarina.Ayy iyi yapmissiniz ama net ondan mı oldu bilmiyorum isin kotu yani o kan alınamadı hayvandan dolasimi durmusbiz bilemedik siz ayni hatayi yapmayin sehrinizij en iyi veterinerine götürün lütfen
Çok mantikli aslında konusmasindan anlarım hesaplara da ona fore yazarim coo tesekkur ederom beni aydinlattinuzSiz yine de usturuplu sekilde yazin sikayetinizi. Hatalari varsa sacmalayacaklardir, siz de diger veterinerin teshisini yapistirirsiniz suratlarina.
Allah razı olsunBasin sağolsun canim..